Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proszę mnie wypisać z zaproszeń, ostatnio tu nie mam czasu zaglądać, dziś zajrzałam o 114 wiadomości.. tak więc wykreślcie mnie z tej listy bo szkoda waszego czasu na wysyłanie do mnie,
a od czasu do czasu sama zajrzę co tam nowego na bazarkach

Posted

Cioteczki, pomóżcie głosując na krakvecie na Fundację Opieki nad Bezdomnymi zwierzętami "Przytulisko" w Busku-Zdroju !!!!!

Dziewczyny mają niegodnego przeciwnika- Mirka od kotów z Bydgoszczy...

Posted

Rubik napisał(a):
Proszę mnie dopisać do listy. Nie zawsze coś kupię, ale choć hopknę wtedy

kado napisał(a):
Proszę mnie dopisac do osób przyjmujących zaproszenia:)

Zapisałem;)

rodzice napisał(a):
a można zaznaczyć ze nie chcę cegiełkowych i typowo ksiązkowych ?

Dopisałem adnotację przy Twoim loginie;) być może ktoś zwróci na to uwagę...

Posted

Bardzo prosze o usuniecie mnie z listy osob, zapraszanych na bazarki. Przynajmniej na jakis czas.
Spietrzylo mi sie nieco osobistych problemów i zaczynam odczuwac dyskomfort, jesli nie moge zajrzec na bazarek, na ktory mnie zaproszono. :oops:
Z przyjemnoscia na pewno zajrze jeszcze na niejeden, ale ... musze poprosic o przerwe.:oops:

Posted

i ja niestety proszę o usunięcie mnie z listy. z kasą u mnie krucho, więc nie kupuję a skrzynka non stop zapchana. oczywiście jeśli dostanę zaproszenie, nie będę miała nic przeciwko ale wolałabym pojedyncze zaproszenia od czasu do czasu niż masowo ;)

Posted (edited)

Bardzo prosze o usunięcie mnie z listy, na bazarkach bywam i bywać będę. Ale seriami nadawane zaproszenia przyczyniają się do tego że giną inne wiadomości, bywa że przeoczę, naprawde nie mam czasu odczytywac 40 - 50 privów dziennie, zważywszy iż dostaje również na maile i na konto fundacyjne.

Edited by Isadora7
literówki