Jump to content
Dogomania

Chrapiący masochista czyli 4- letni pitbull Dibo :) i reszta bandy

Recommended Posts

Posted

:-(Zabiedzony piesek:evil_lol:
Super wygląda.
Szkoda ,że mój Lucas ma kłaki ,bo mógłby się pochwalić też całkiem całkem ładną muskulaturą jak na ON:cool3:

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

aaaaaaaaaaa jakiego masz małego cycusia :loveu:
fakt , wygląda jak małe szteferefe :loveu:

a dureń , w pięknej kondycji :cool3: ale czy to jest prawdziwy pitbull ? ;)

to taki żart .... z tym prawdziwym .. ostatnio szukając czegoś , w zbiorach wiedzy wuja gugusia .. natrafiłam na temat - czy tak wygląda prawdziwy pitbull i fota psa , pita w szczytowej formie sportowej ... czyli skóra , mięsnie i gnaty

no i tam hejt , że to kundel jakiś , bo pitbull to wygląda ... no i foty tłustych kabanów :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Kaaasia']Jak się w domu dogadują?

A różnie .. Dibo zazdrośnik jest, szczególnie o jedzenie i zabawki a mała dokucza mu niesamowicie ... wredota taka :diabloti:
Natomiast on ma fajnie poukładane w głowie, ogólnie nie mam z nimi większych problemów. Jemu wystarczy zwrócić uwagę i się uspokaja bez większych afer. Dibo mieszka w domu z rodzicami a mała ze mną w mieszkaniu, więc widują się tylko w weekendy.

Posted

Vectra napisał(a):
aaaaaaaaaaa jakiego masz małego cycusia :loveu:
fakt , wygląda jak małe szteferefe :loveu:

a dureń , w pięknej kondycji :cool3: ale czy to jest prawdziwy pitbull ? ;)

to taki żart .... z tym prawdziwym .. ostatnio szukając czegoś , w zbiorach wiedzy wuja gugusia .. natrafiłam na temat - czy tak wygląda prawdziwy pitbull i fota psa , pita w szczytowej formie sportowej ... czyli skóra , mięsnie i gnaty

no i tam hejt , że to kundel jakiś , bo pitbull to wygląda ... no i foty tłustych kabanów :diabloti:

ped'u nie ma więc nie prawdziwy ;)....Dla mnie pitbull to typowo pies sportowy, tak jak był pierwotnie stworzony. Teraz może nie walczą ale formę muszą mieć :cool3: Co do tłustych "świnek " to dla mnie karykatura psa. Po co w ogóle został stworzony ? On nie da rady biegać, skakać .... jedna wielka masakra. Ale na temat gustów się nie dyskutuje :lol: