:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Rybka_39 napisał(a):Figa u nas to norma:evil_lol::cool1: Tak samo siedzenie w oknie z taka miną:cool3:ludzie pekaja ze smiechuA ja im się wcale nie dziwie :loveu: Chciałabym mieć tu gdzieś boksia w okolicy, bo to naprawdę wspaniałe i pocieszne stworzonka są :loveu: Ach co ja mówię - są 2 boksie ale agresywne i pozamykane w malutkich kojcach :shake: Quote
Kitka20 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Dzieki <wstydnis> Witam was dziewczyny w moich skromnych progach. Dzis juz mija 6 dzeiń cieczki:angryy: Jak na razie nie narzekamy...ale 2tygodnie przed nami:placz: Ech ta cieczka moja też właśnie ją przechodzi ymm to już 19 dzień i właśnie od wczoraj mam serenady pod oknem od samego rana jakieś kundelki wyją do mojej mordki:angryy: [quote name='Rybka_39']Krolis Gizmo: http://img516.imageshack.us/img516/144/gizmodb9.jpg Shot at 2007-08-08 hehe ten krórlik wygląda jak maskotka Shot at 2007-08-08 [quote name=':: FiGa ::']A ja im się wcale nie dziwie :loveu: Chciałabym mieć tu gdzieś boksia w okolicy, bo to naprawdę wspaniałe i pocieszne stworzonka są :loveu: Ach co ja mówię - są 2 boksie ale agresywne i pozamykane w malutkich kojcach :shake: Boksie agresywne???? No nie dziwie się skoro w malutkich kojcach:angryy::angry: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Te psy niegy nie były socjalizowane z innymi więc co się dziwić :shake: Poznałam jak dotąd jedną boksię Lenę - jest na tym forum jej galeria [włascicielka drzalka] ;) i przyznam się szczerze że to wspaniałe stworzenie :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witanko i pozdrawianko ;-) wpadlim z rewizyta ;-) boszzzzzzzzz jaka ta KORA słodziutka ....jestem pod wrazeniem Twojej pracy jaką wkładasz w szkolenie psinki ;-) ....jesli ma biegunki to podawaj jej smeckte i zmien jadłospis bo najwidoczniej cos jej nie pasuje ....choc moze byc tez tak ze ma tzw zespoł nadwrazliwego jelita co sie czesto u boksiów zdaza ... A tak wogole to miło Cie poznac i kolejnego faflunka ;-) ...przed briardem miałam takiego sliniaka niestety jest juz za TM ......... BUZIAKI Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='DORRAG']http://img131.imageshack.us/img131/7529/zballq3.jpg Super mina:evil_lol: :loveu: A tam przy komputerku to kto:cool3: Dzieki:loveu:, tam przy komputerku moja zmora czyli brat Damian ma teraz prawie7lat;) Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witaj Zuzolandia:loveu: No wkładam dużo wysiłku w szkolenie, obecnie jestem zadowolona, a co do jelit to rzeczywiscie nie może jeść kaszy, duzo surowego mięsa...i wiele innych roznych rzeczy. Potwierdzam boksie to wspaniałe psy, ale nie nadaja sie do trzymania w kojcach i do tego malutkich:-(. Chciałabym Sylwia, żebyście Wy z Figa tez poznały Korusia, bo Korka uwielbia dalmaty zna już 2 mamy zamiar iść na spacerek z 3:cool3:. Kupiłam sobie dziś nowe łącze USB...jeszcze do końca nie umiem korzystać z niego ale postaram się coś wkleic...bo jedna przesłałam:cool3: Aha i Gonitwa rzeczywiście naturalne sa boskie;)/ Kitka, Anza, Werka witajcie:* Shot at 2007-08-09 Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mamy rodzinkę w sosnowcu więc może kiedyś :cool3: Świetna fotka :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Thnx;), my na spacerki zawsze chętni:cool3: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Bry! http://img410.imageshack.us/img410/2696/zdjcie036in3.jpg Jaka morda kochana :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jak opracuje swojego USb to wstawie mega big dostawę:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mmm... jak taka ma być 'mega big' to czekamy z niecierpliwością ;) Witanko :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witaj:loveu:Ma być big, ale nie wiem kiedy:(proszę o cierpliwość Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Mamy rodzinkę w sosnowcu więc może kiedyś Ja też mam rodzine w Sosnowcu :diabloti: :cool3: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 BBeta napisał(a):Ja też mam rodzine w Sosnowcu :diabloti: :cool3: :eviltong:O proszę :cool3: A na podkarpaciu to czasem nie masz kogoś hm? :cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 O widze że top zadupie zwane Sosnowcem popularne:evil_lol: A w jakiej dzielnicy macie rodziny?? Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Zaraz dodam jakies filmiki szkoleniowe, co prawda staaare ale zawsze cos:cool3: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Rybka_39 napisał(a):O widze że top zadupie zwane Sosnowcem popularne:evil_lol: A w jakiej dzielnicy macie rodziny?? Ja wiem tylko że w Rzeszowie ale nic po za tym bo nigdy u nich nie byłam:eviltong: i raczej już nie będe to kuzyni są ale psy raczej nie mile widziane więc nie odwiedzę ich bo nie zostawie Tequili:cool3: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']Ja wiem tylko że w Rzeszowie ale nic po za tym bo nigdy u nich nie byłam:eviltong: i raczej już nie będe to kuzyni są ale psy raczej nie mile widziane więc nie odwiedzę ich bo nie zostawie Tequili:cool3: tak!!! piesy ponad wsjo!! Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :loveu:Bravo dziewczyny, nie ma Ja jest Ja i moj pies, jesli was nie toleruja z psami to maja pecha;) Oto nasz filmik, trohe słaba jakość jest tu siad, lezec stoj, wroc http://www.wrzuta.pl/film/6DwUPc5soE/film_5 Wprawzdie dość staryyyy, teraz mamy poprawki wprowadzonexD Wodna abstrakcja: http://www.wrzuta.pl/film/4KSQAFnUuO/film_4 Quote
Recommended Posts