Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Figa u nas to norma:evil_lol::cool1:
Tak samo siedzenie w oknie z taka miną:cool3:ludzie pekaja ze smiechu
A ja im się wcale nie dziwie :loveu: Chciałabym mieć tu gdzieś boksia w okolicy, bo to naprawdę wspaniałe i pocieszne stworzonka są :loveu:

Ach co ja mówię - są 2 boksie ale agresywne i pozamykane w malutkich kojcach :shake:

Posted

[quote name='Rybka_39']Dzieki <wstydnis>
Witam was dziewczyny w moich skromnych progach.
Dzis juz mija 6 dzeiń cieczki:angryy:
Jak na razie nie narzekamy...ale 2tygodnie przed nami:placz:

Ech ta cieczka moja też właśnie ją przechodzi ymm to już 19 dzień i właśnie od wczoraj mam serenady pod oknem od samego rana jakieś kundelki wyją do mojej mordki:angryy:
[quote name='Rybka_39']Krolis Gizmo:
http://img516.imageshack.us/img516/144/gizmodb9.jpg
Shot at 2007-08-08
hehe ten krórlik wygląda jak maskotka

Shot at 2007-08-08

[quote name=':: FiGa ::']A ja im się wcale nie dziwie :loveu: Chciałabym mieć tu gdzieś boksia w okolicy, bo to naprawdę wspaniałe i pocieszne stworzonka są :loveu:

Ach co ja mówię - są 2 boksie ale agresywne i pozamykane w malutkich kojcach :shake:

Boksie agresywne???? No nie dziwie się skoro w malutkich kojcach:angryy::angry:

Posted

Te psy niegy nie były socjalizowane z innymi więc co się dziwić :shake:

Poznałam jak dotąd jedną boksię Lenę - jest na tym forum jej galeria [włascicielka drzalka] ;) i przyznam się szczerze że to wspaniałe stworzenie :loveu:

Posted

Witanko i pozdrawianko ;-) wpadlim z rewizyta ;-) boszzzzzzzzz jaka ta KORA słodziutka ....jestem pod wrazeniem Twojej pracy jaką wkładasz w szkolenie psinki ;-) ....jesli ma biegunki to podawaj jej smeckte i zmien jadłospis bo najwidoczniej cos jej nie pasuje ....choc moze byc tez tak ze ma tzw zespoł nadwrazliwego jelita co sie czesto u boksiów zdaza ...
A tak wogole to miło Cie poznac i kolejnego faflunka ;-) ...przed briardem miałam takiego sliniaka niestety jest juz za TM .........
BUZIAKI

Posted

Witaj Zuzolandia:loveu:
No wkładam dużo wysiłku w szkolenie, obecnie jestem zadowolona, a co do jelit to rzeczywiscie nie może jeść kaszy, duzo surowego mięsa...i wiele innych roznych rzeczy.
Potwierdzam boksie to wspaniałe psy, ale nie nadaja sie do trzymania w kojcach i do tego malutkich:-(.
Chciałabym Sylwia, żebyście Wy z Figa tez poznały Korusia, bo Korka uwielbia dalmaty zna już 2 mamy zamiar iść na spacerek z 3:cool3:.
Kupiłam sobie dziś nowe łącze USB...jeszcze do końca nie umiem korzystać z niego ale postaram się coś wkleic...bo jedna przesłałam:cool3:
Aha i Gonitwa rzeczywiście naturalne sa boskie;)/
Kitka, Anza, Werka witajcie:*

Shot at 2007-08-09

Posted

Rybka_39 napisał(a):
O widze że top zadupie zwane Sosnowcem popularne:evil_lol:
A w jakiej dzielnicy macie rodziny??

Ja wiem tylko że w Rzeszowie ale nic po za tym bo nigdy u nich nie byłam:eviltong: i raczej już nie będe to kuzyni są ale psy raczej nie mile widziane więc nie odwiedzę ich bo nie zostawie Tequili:cool3:

Posted

[quote name='Kitka20']Ja wiem tylko że w Rzeszowie ale nic po za tym bo nigdy u nich nie byłam:eviltong: i raczej już nie będe to kuzyni są ale psy raczej nie mile widziane więc nie odwiedzę ich bo nie zostawie Tequili:cool3:
tak!!! piesy ponad wsjo!!