Zofija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) [FONT=times new roman]Miejsce dla tego staruszka zaoferowała FUNDACJA OSTATNIA SZANSA- SZUKAM WIĘC TRANSPORTU-CIESZYN-BOGUSZYCE, HELP -PLIZZZZ!!! Piesek bez oczka jest staruszkiem, chorym, nie wychodzi z budy. Jednego oka nie ma a drugie mu bardzo ropieje. [/FONT][FONT=times new roman]Będzie miał co najmniej 12 lat. Pilnie szukamy dla niego domu- choćby tymczasowego-na już. W schronisku nie ma żadnych szans:-(. [/FONT][FONT=times new roman]Bardzo PROSZĘ O POMOC!!!! [/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=times new roman]Fundacja "Lepszy Świat" Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Ania 699-682-482, e-mail: [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=times new roman]nilsson@wp.pl [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Edited April 4, 2013 by Zofija Quote
Nilsson Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Straszny bidulek,jednego oczka nie ma a drugie podobno ropieje:-( Quote
asl Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Misiuniek biedny ... ma jakieś szanse na ten tymczas? Quote
Zofija Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Moze go wziąć Fundacja Ostatnia Szansa-ALE TRANSPORT!!!!! Quote
Zofija Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='iwonamaj']I co z tym transportem?[/QUOTE] mam-koszt 350zł Quote
Zofija Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 nie chce mi edytować wątku. Piesek nie przeżył weekendu. Niestety. Pojechały 3 inne dzisiaj Quote
Nilsson Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Zofija']nie chce mi edytować wątku. Piesek nie przeżył weekendu. Niestety. Pojechały 3 inne dzisiaj[/QUOTE] Gdyby wcześniej się nim zajęli nie musiałaby tak cierpieć ,to oczko na pewno go bolało,z resztą cały był bidny:( Quote
Recommended Posts