ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Patusia juz na rękach u swoich Panstwa :lol: wsiadamy do samochodu i jazda do domu :multi::multi::multi: Quote
Magdalenkl Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a kto robil fotki no kto ?:eviltong: Quote
Selenne Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 JEEEE! Tak się cieszę, że "podobizna" mojej Sary jest już w domciu. Czy będziesz miała jakieś wiaodmości z nowego domciu? Quote
Cambel&Megi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Super...Naprawdę strasznie się cieszę...:loveu: A przeglądając te zdjęcia, to trudno łezki szczęścia nie uronić.. :(..... ;) Ewuś, Patuszka juz się zaprzyjaźniła z kolegą? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Patuniu wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Magdalenkl']a kto robil fotki no kto ?:eviltong: no wiadomo że Madzia dlatego ja sie załapałam na zdjęciach :eviltong: SelenneJEEEE! Tak się cieszę, że "podobizna" mojej Sary jest już w domciu. Czy będziesz miała jakieś wiaodmości z nowego domciu? A jakzeby moglo byc bez wiadomosci :lol: jasne ! Cambel&Megi Ewuś, Patuszka juz się zaprzyjaźniła z kolegą? :lol: No własnie dobre pytanie ..........:oops: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Nasza Pati / a co napisze jeszcze tak sobie ;) / ma sie wysmienicie oto dowody rzeczowe : tyle rąk do głaskania to nigdy nie miała :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='ewatr']no wiadomo że Madzia dlatego ja sie załapałam na zdjęciach :eviltong: Ale to chyba nieistotne, kto te zdjęcia robił, ważne, że są....:lol: http://images34.fotosik.pl/9/3a1ee5e1c2b13558med.jpg :multi: Ale super :loveu: Quote
Ulka18 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Super ci Panciowie Patusi :multi: Ten gosciu szczegolnie cieply jest :loveu: PS. Ewa czys Ty sie kobieto skasztanowala na jesien??? Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Iiiiiiiiiiile łaaapek do głaskania, Patuszyco! http://images34.fotosik.pl/9/3a1ee5e1c2b13558med.jpg Wreszcie masz tyyyyle ciepła i miłości :loveu: Quote
olifka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nooo w końcu:multi::multi::multi: A tego to tylko pozazdrościć:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/9/3a1ee5e1c2b13558med.jpg Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Nooo w końcu:multi::multi::multi: A tego to tylko pozazdrościć:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/9/3a1ee5e1c2b13558med.jpg Nooo ja tez bym tak chciała.... :evil_lol: Patuu, weźmiesz mnie ze sobą do Doma? :siara: Quote
ewatr Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Cytat: Napisał Ulka18 PS. Ewa czys Ty sie kobieto skasztanowala na jesien??? No nie da sie ukryć ,że zgodnie z porą roku jestem kasztanowa :eviltong: ale proszę sie nie przyzwyczajać bo u mnie kolor włosow nie trwa wiecznie :evil_lol:;-) A oto Patunia ze swoim Panem i swoim nowym 10 miesiecznym kolegą Groszkiem który ogromnie juz od pierwszego momentu chce sie z nia bawić a ona niedobra na niego szczerzy kły ....czy Wy w ogole możecie sobie wyobrazic Pati taką niedobra :evil_lol:;-) ? Pati ty sie dziewczyno uspokój i zaprzyjażnij z rezydentem teraz to bedzie twój przyjaciel ! Cytuje kilka wiesci od Panstwa Patusi : " Patka była - i wciąz jeszcze jest - zaszokowana wręcz nowym otoczeniem. Natychmiast zaakceptowała domowników, dużo trudniej idzie jej z domem i ogrodem... Jednak największy problem stanowi Groszek,czyli nasz dotychczasowy pies. Co ciekawe, trudności nie wynikają z jego strony. Grosz w pełni i bez zastrzeżeń przyjął pojawienie się w domu nowego pieska. W przeciwieństwie do Patki, która na razie warczy na Grocha, gdy ten do niej podchodzi... W efekcie większość czasu Patka spędziła na rękach, kolanach i na sofie, a Groszek na próbach dostaniasię do niej, sprowokowania do zabawy, no i pełnych, jak na razie, rozczarowania popiskiwaniach... Pod wieczór Patula się nieco uspokoiła i jednocześnie z ożywieniem zaczęła się przyglądać otoczeniu. Pojawiły się nawet pierwsze nieśmiałe próby zwiedzania mieszkania. Ogonek coraz mniej zakręcony pod brzuchem - choć, na przykład, trawa pod domem wciąż straszna... ............. wszyscy bardzo polubili nowego domownika." :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='ewatr']No nie da sie ukryć ,że zgodnie z porą roku jestem kasztanowa :eviltong: ale proszę sie nie przyzwyczajać bo u mnie kolor włosow nie trwa wiecznie :evil_lol:;-) Kiedy ładnie Ci w takim kolorku :razz: [quote name='ewatr'] " Patka była - i wciąz jeszcze jest - zaszokowana wręcz nowym otoczeniem. Natychmiast zaakceptowała domowników, dużo trudniej idzie jej z domem i ogrodem... Jednak największy problem stanowi Groszek,czyli nasz dotychczasowy pies. Co ciekawe, trudności nie wynikają z jego strony. Grosz w pełni i bez zastrzeżeń przyjął pojawienie się w domu nowego pieska. W przeciwieństwie do Patki, która na razie warczy na Grocha, gdy ten do niej podchodzi... W efekcie większość czasu Patka spędziła na rękach, kolanach i na sofie, a Groszek na próbach dostaniasię do niej, sprowokowania do zabawy, no i pełnych, jak na razie, rozczarowania popiskiwaniach... Pod wieczór Patula się nieco uspokoiła i jednocześnie z ożywieniem zaczęła się przyglądać otoczeniu. Pojawiły się nawet pierwsze nieśmiałe próby zwiedzania mieszkania. Ogonek coraz mniej zakręcony pod brzuchem - choć, na przykład, trawa pod domem wciąż straszna... ............. wszyscy bardzo polubili nowego domownika." :loveu: Uhhh Patulka jeszcze zestresowana...Nie dziwne, to wszystko takie inne, nowe...Ale jak się już przyzwyczai, to myślę, że i z kolegą ustalą hierarchię, i będzie im super :multi::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Patuńcia, mam nadzieję że uda Ci się zaakceptować nowego kolegę :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Na pewno w końcu się pogodzą :loveu: Patunia pewnie jest onieśmielona bo w boksie nie miała takich ogromnych kumpli, a tu wyskakuje taki olbrzym i niewiadomo co chce od niej :oops: Domek się trafił Patusi cudny :loveu: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To cudowne że Patusia ma nowy domek !:loveu: Po mału oswaja się z domem i ogrodem,to dobrze, a z Gorszkiem z czasem się chyba zaprzyjaźni, mam taką nadzieję przynajmniej :p Czekam na kolejne wieści co u Patusi naszej kochanej :loveu: Quote
Becia66 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale dobre wieści...:multi::multi:, bądż Patuniu szczęśliwa w swoim nowym domku...:loveu::loveu::loveu:. Quote
ewatr Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Patunia jest szczęsliwa w swoim domu :lol: aczkolwiek dała popalić w pierwszych tygodniach wszystkim a zwłaszcza 40 paro kilowemu maluszkowi :eviltong: Groszkowi :loveu: ale juz sytuacja jest opanowana ...cieszymy sie niezmiernie , że Panstwo Patusi nie poddali sie tak łatwo i dali jej szanse na nowe zycie !!! Tak pisza jej Panstwo : " Dziś Patka już nie boi się Groszka, razem chodżą na spacery, razem jedzą i razem korzystają z dobrodziejstw życia domowego..." Zobaczcie jak jej teraz jest dobrze :eviltong: warto bylo na taki domek poczekać :multi: Quote
ewatr Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Groszkowo - Patusiowa Miłość :loveu: w domu ............. Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Łaaaa :loveu: Widzę, że problemy zażegnane i sie Patunia postanowila z kolegą pogodzić :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Patu Patu, uch, dosłownie balsam na dusze jak oglada sie Twoje zdjecia - uśmiechnięta, z Ukochaną Rodzinką... Oby było już teraz jak najlepiej, Groszek nie taki straszny hihi. ;-) :loveu: :loveu: :loveu: http://images32.fotosik.pl/48/d840157bdea92d68.jpg Quote
Cambel&Megi Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cudownie :loveu: Godzinami na takie zdjęcia można patrzeć..... :) Quote
k_c Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 piękne zdjecia i widać Patusia taka szczęsliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts