Pimpek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Taka śliczna, a nadal bez domku :-( Ech..... Podnoszę :placz: Quote
ewatr Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Cisza ogromna nikt nie dwoni nikt nie mailuje :-( a ona tak sie cieszy w tym boksie na widok cżlowieka tak go wypatruje ..........widac ze jeszcze nie straciła nadzieji Patulka kochana :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Na pewno jest gdzieś TEN Domek dla Patulki :loveu: tylko gdzie? ... Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To zdjęcie mnie powaliło... Uroda Patuni zachwyca, rozczula i cieszy... ale chyba tylko nas :( Quote
agusiazet Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Na tym zdjęciu Patunia wygląda zupwłnie jak moja tymczasowa Jetka, której domek udało się znaleźć aż w Niemczech, dzięki pajuni!!! Myślałyście o adopcji zagranicznej? Quote
ewatr Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Czyzby to juz tak miało byc ? Że taki słodki Patuch ma siedziec w schronisku od urodzenia ....................:crazyeye: Quote
Cambel&Megi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niemożliwe :shake: Patula zasługuje na Najlepszy Dom.... Quote
Selenne Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Przypomina mi moją sunię :) Trzymam kciuki za domek i podnoszę PS. W jaim Patunia jets wieku? Quote
ewatr Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Selenne napisał(a):Przypomina mi moją sunię :) Trzymam kciuki za domek i podnoszę PS. W jaim Patunia jets wieku? skonczyła rok zycia ......... Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Patisonku, trzymam kciuki maleńka żeby wszystko w Nowym Domku było dobrze!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :-o Suuper :multi: :loveu: Patuniu, szczęścia w Nowym Domku :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :mdleje: Bardzo się cieszę :multi: Pati kochana :loveu: No nareszcie :multi: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Patusia tu jeszcze na raczkach w schronisku :lol: bo trudno sie tak rozstać po roku patrzac na psiaka jak rosnie i sie rozwija i daży nas zaufaniem :loveu: a pozatym te niedobre psiaki z recepcji potaktowały ja troche jak intruza z boksów :-( pachniała im juz inaczej ............a przeciez ona w tej recepcji spedziła z 9 miesiecy swojego zycia ........ Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Zdezorientowana sunia nie bardzo wiedziała po co ja umundurowali w obróżke i smycz ...przecież do tej pory jej ten ekwipunek nie był potrzebny :eviltong: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Ale w koncu sie poddała i grzecznie juz stała :loveu: CDN ...................!!!! Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 PATUSZKA::loveu: Pauszyca- Mama tak sie straaasznie cieszy , że już jestes u siebie i tak jak ona mozesz sie cieszyc , kochac swojego Ludzia i byc kochanym przez tegoz :) baaaaradzo baaaardzo nam serce sie z radości podrywa:) WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO PATUNIA , SAMYCH NAJ NAJ ..... OD PATUSZYCZKI - Mamy :buzi: , mati , bejba i bruta.. bo cale moje stado mocno za Toba trzymało kciuki :) :multi: :multi: :multi: i tak prywatu trochu a co :eviltong: ... mati cieszy ze mogła ucałowac na goodbye:oops: ... 2 minuty pozniej juz by my sie nie żegnały :( :siara: nooo :bluepaw: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='matinestka'] i tak prywatu trochu a co :eviltong: ... mati cieszy ze mogła ucałowac na goodbye:oops: ... 2 minuty pozniej juz by my sie nie żegnały :( :siara: nooo :bluepaw: A mam nawet zdjecie z tego pozegnania ;) Babcia Mati :evil_lol:;)troche tyłem ale co tam :eviltong: Sliczna Pati Quote
terra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jak dobrze, że nareszcie ma własny dom.:multi: Quote
Recommended Posts