Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza ogromna nikt nie dwoni nikt nie mailuje :-( a ona tak sie cieszy w tym boksie na widok cżlowieka tak go wypatruje ..........widac ze jeszcze nie straciła nadzieji Patulka kochana :loveu:

Posted

Patusia tu jeszcze na raczkach w schronisku :lol: bo trudno sie tak rozstać po roku patrzac na psiaka jak rosnie i sie rozwija i daży nas zaufaniem :loveu:
a pozatym te niedobre psiaki z recepcji potaktowały ja troche jak intruza z boksów :-( pachniała im juz inaczej ............a przeciez ona w tej recepcji spedziła z 9 miesiecy swojego zycia ........

Posted

Zdezorientowana sunia nie bardzo wiedziała po co ja umundurowali w obróżke i smycz ...przecież do tej pory jej ten ekwipunek nie był potrzebny :eviltong:

Posted

PATUSZKA::loveu: Pauszyca- Mama tak sie straaasznie cieszy , że już jestes u siebie i tak jak ona mozesz sie cieszyc , kochac swojego Ludzia i byc kochanym przez tegoz :) baaaaradzo baaaardzo nam serce sie z radości podrywa:)

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO PATUNIA , SAMYCH NAJ NAJ ..... OD PATUSZYCZKI - Mamy :buzi: , mati , bejba i bruta.. bo cale moje stado mocno za Toba trzymało kciuki :) :multi: :multi: :multi:

i tak prywatu trochu a co :eviltong: ... mati cieszy ze mogła ucałowac na goodbye:oops: ... 2 minuty pozniej juz by my sie nie żegnały :( :siara: nooo

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']

i tak prywatu trochu a co :eviltong: ... mati cieszy ze mogła ucałowac na goodbye:oops: ... 2 minuty pozniej juz by my sie nie żegnały :( :siara: nooo

:bluepaw:

A mam nawet zdjecie z tego pozegnania ;)

Babcia Mati :evil_lol:;)troche tyłem ale co tam :eviltong:

Sliczna Pati