ewatr Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 http://img49.imageshack.us/img49/3581/49997413hz3.jpg Pati ale nam wystawiasz jęzora :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ewatr napisał(a):moze po wakacjach bedzie wysyp domków ????:oops: Oby... Patulka, na 1 ! Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 To nie calkiem tak ,że Patulka nikt nie chce .........bo od kilku miesiecy mailuje z panią aż z nad morza ktora ogromnie interesuje sie losem Patuni i usilnie mysli nad adopcja sunieczki ale cicho sza nie zapeszajmy - na razie zaciskamy kciuki to jeszcze potrwa ale moze sie uda :thumbs: Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='ewatr']To nie calkiem tak ,że Patulka nikt nie chce .........bo od kilku miesiecy mailuje z panią aż z nad morza ktora ogromnie interesuje sie losem Patuni i usilnie mysli nad adopcja sunieczki ale cicho sza nie zapeszajmy - na razie zaciskamy kciuki to jeszcze potrwa ale moze sie uda :thumbs: Patulko, to jakaś szansa dla Ciebie :loveu: Ale ćśśś.... :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Patunia szuka domu! Ewuś ukradłam sobie Patusie z Twojego podpisu, jest piekna :loveu: Mam nadzieję że to nie problem :oops: Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Patunia szuka domu! Ewuś ukradłam sobie Patusie z Twojego podpisu, jest piekna :loveu: Mam nadzieję że to nie problem :oops: marzy mi sie żeby takich złodziei było więcej :evil_lol: ;) a najlepiej to niech juz Patulke do domu ukradą :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ewatr napisał(a):marzy mi sie żeby takich złodziei było więcej :evil_lol: ;) a najlepiej to niech juz Patulke do domu ukradą :loveu:Kiedys napewno ktoś Patule ukradnie :loveu: innej opcji nie ma :mad: Dziekuję :loveu: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Śliczna sunia lecz mogę tylko podnieść:placz: Quote
k_c Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ewatr napisał(a):marzy mi sie żeby takich złodziei było więcej :evil_lol: ;) Mówisz i masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też ja zwinęłam :oops: Quote
Zita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mam jeszcze pytanko co do Patusi :) Czy jest nauczona czystkości w domku ? Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Zita napisał(a):Mam jeszcze pytanko co do Patusi :) Czy jest nauczona czystkości w domku ? Patunia nigdy nie była w domku :shake: trudno to sobie wyobrazic ale tak to własnie jest ...........faktem jest ze gdy biegala luzem po schronisku to preferowała robienie pewnych "spraw " ;) na trawie ale w domowych warunkach trzeba by jej pokazac przez kilka dni o co dokładnie cżlowiekowi chodzi Quote
kaasiaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 madra psinka sie nauczy :) tylko ja pokochaj... Quote
Zita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A więc tyak mam jeszcze pare pytanek co do Patusi : 1. Dowieźli byście Patusie do Żar ? 2. Ile ona ma lat/miesięcy ? 3. Czy nadaje się do bloku ? Powiem wam że jestem nią zainteresowana :cool3: Ale moja mama nie chce się zgodzić na nią(wogóle na żadnego psa) I chciałabym to zmienić. Ale nie wiem jak. 4.(nie chodzi o Pati) Jak przekonać mamę/ i co robić żebym była/ odpowiedzialna ? Żeby zgodziłą się na psa. Quote
Recommended Posts