g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 matinestka napisał(a): p.s. widzę Gonia że Patunia miała istny Raj :) przynajmniej na chwilkę :( :bluepaw: Jeżeli tak piszesz, to ja powiem tak - to był Raj zarowno dla Pati jak i dla mnie :loveu: Quote
Becia66 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Patunia nie wie co to domek...:shake: :shake: :shake: Quote
ewatr Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='becia66']Patunia nie wie co to domek...:shake: :shake: :shake: Patunia nie wie co to domek ........ ale Patunia umie kochać i to tak mocno , że serce rozrywa jak sie na to patrzy i niewiele mozna zrobić :-( ona nas wolontariuszy rozpoznaje jak swoich przeciez to własnie nas widzi co kilka dni przez okrągły rok - jedyny rok jej zycia !!! własnie teraz patrze na swoje ręce całe zorane pazurkami Patuni ,Ałały i Szarki .....tak wszystkie naraz chciały wejśc mi na ręce i chociaz przez moment być jedyne i najważniejsze dla kogoś :-( Patusia jest wyjątkowa , kochająca i bardzo wierna ..boleje nad tym ,że musiała pierwszy rok swojego życia spędzic w schronisku i przywyknąc do nas bo juz dawno powinna sprawiac radosc ludziom w jakims domu !!! TYLKO GDZIE ON JEST ????????????? TEN PATUSIOWY DOM ????? Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mamcia, pięknie to napisałaś :( Gdyby jeszcze znalazł się ktoś, kto poświęcił jednej z tej trójki chodź chwilkę, wziąl na wybieg i przekonał sie jaka Pati i Spółka to wspaniałe psiaki... Takich jak one jest jeszcze kilka - od szczeniaka siedza w schronisku i na widok czlowieka, z którym niegdyś miały stały kontakt, nie wiedzą co ze sobą zrobić. Są najszczęsliwsze na swiecie... Dlaczego tak ciężko znaleźć ten wlasciwy dom? :( Ileż mozna siedzieć w schronisku.. ewatr napisał(a): Patusia jest wyjątkowa , kochająca i bardzo wierna ..boleje nad tym ,że musiała pierwszy rok swojego życia spędzic w schronisku i przywyknąc do nas bo juz dawno powinna sprawiac radosc ludziom w jakims domu !!! Zgadza się, jest wyjątkowa. I bardzo ufna, wierna człowiekowi... Tak łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi.. Quote
ewatr Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Pati chce do domu czy ktoś mnie słyszy !!!! Quote
matinestka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 pATUSIA pATUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( :bluepaw: Quote
k_c Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pati kiedy nadejdzie twój czas na lepsze szczęśliwe dni:-( Quote
Becia66 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Patusia tak wyczekuje domku...:roll: :roll: :roll: Quote
ewatr Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 jak było obiecane Patunia z koleżnakami z boksu miały święto ;) tyle Cioć to naraz nie wiedziały od czasów latania jako szczeniaki po recepcji :evil_lol: nawet mini kąpiel sie odbyła w tym upale w dużej miednicy wprawdzie ale zawsze to cos no juz nie opowiadam tylko zdjecia wklejam : Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Oj Patulec byl dzisiaj baaaardzo szczesliwy :multi: Quote
matinestka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Patunia czeka..... my rozpaczamy :( :siara: :bluepaw: Quote
matinestka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Patuszka ... jak długo jeszcze ... :( :bluepaw: Quote
terra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='ewatr'] Piękna, wesoła czarnulka czeka na własny domek! A obok, w kołnierzu, to jakiś szetlandowata suczka? Quote
ewatr Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 terra napisał(a):Piękna, wesoła czarnulka czeka na własny domek! A obok, w kołnierzu, to jakiś szetlandowata suczka? Cioteczko Terro ja tak mam , że w pracy zdjęcia mi sie nie otwieraja i ich nie widzę :shake: odpowiem po południu kto to z nasza Patunia jest na zdjęciu :p Quote
Magdalenkl Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='terra']Piękna, wesoła czarnulka czeka na własny domek! A obok, w kołnierzu, to jakiś szetlandowata suczka? Mi to wyglada ze to jest Wena lecz nie jestem pewna :shake::shake::shake: tutaj jest jej zdjecie http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=37&page=view&catid=25&PageNo=1&key=1&hit=1 Quote
terra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Raczej to nie jest Wena. Ta na zdjęciu ma wybitnie umaszczenie blue-merle. Ale mogę się mylić;) Quote
ewatr Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Terra :loveu: to sunia o imieniu Gosia była u nas jakis czas temu trafiła po wypadku samochodowym ale juz jest w swoim domu - to jest przesliczna i bardzo grzeczna suczka -dośc szybko udalo nam sie ja wyekspediowac do domu :multi: Quote
terra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To kamień z serca spadł mi na nogę. ;) Patusia dalej czeka na swój własny domek i własnego człowieka! Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ewatr napisał(a):Terra :loveu: to sunia o imieniu Gosia była u nas jakis czas temu trafiła po wypadku samochodowym ale juz jest w swoim domu - to jest przesliczna i bardzo grzeczna suczka -dośc szybko udalo nam sie ja wyekspediowac do domu :multi: Ojejka, kiedy to bylo :shake: Koope czasu minęlo odkąd Gosika nie ma w schronisku. A Patison czeka i czeka.. :-( Quote
Magdalenkl Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 i na gore pokazywac swoje wdzieki:cool3::cool3: Quote
Becia66 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Patunia ciągle domku wypatruje...:roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts