zakar Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Tak trochę na szczęście przytył :) Dzięki Beata za zdjęcia. A wogóle muszę pochwalić tego łobuza, bo w sobotę był wyjątkowo grzeczny:). Na spacerze fajnie dogadał się z Atosem, nie było między nimi żadnych nieporozumień. Trochę na początku spaceru Bono mu nie spasował ale po chwili dał mu spokój. Potem poszliśmy na spacer z Daisi i w pierwszej chwili chciał się nawet z nią bawić, ale był trochę nachalny i Daisi dała mu do zrozumienie, że nie odpowiada jej takie zachowanie. Oczywiście trochę Czarek się porzucał na nią ale ostatecznie odpuścił i grzecznie razem szli. Quote
maciaszek Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Schronisko podało mi dziś numer Czarka jako wyadoptowany :). Quote
MagdaB Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ania91sc napisał(a):Powodzenia!!! :) A wiemy coś więcej??? Miałam pytać o to samo. Quote
ewes Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 wow! wow! wow! Trzymam kciuki i czeeeeeekam na wieści :) Quote
zakar Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Z tego co się dowiedziałam Czarek będzie pilnował pewnej firmy. Pan który po niego przyjechał wyglądał na psiolubnego. Ma spać nie na zewnątrz tylko razem z ochroniarzem w budce. Dostałam telefon i adres i napewno będę sprawdzać co i jak. Pan o tym wie i nie miał nic przeciwko. Także mam nadzieję, że Czarkowi będzie tam dobrze. Po niedzieli będę tam dzwonić i umówie się na wizyte Quote
zakar Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 dzwoniłam do Pana, który adoptował Czarka i wszystko wskazuje na to że będzie miał tam naprawdę dobrze:). Pan wydaje się sympatyczny, bardzo dobrze wypowiadał się o poprzednim psie, którego mieli. No ale teraz o Czarku. Wszyscy go bardzo polubili, dostaje gotowane jedzenie, kupili mu szelki i obroże przeciw kleszczom. Zaczął szczekać, narazie nie puszczają go luzem, bo boją się zeby im nie zwiał. Więc chodzi na spacery na długiej lince. W sobotę jestem umówiona na wizytę i odwiedziny Czarka:) Quote
saphira18 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 brzmi fajnie, super że Czarek się w końcu doczekał :) Quote
ania91sc Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 też mi się wydaje, że to dobre miejsce dla Czarka :) czekamy zatem na wieści z wizyty :) Quote
Romina_74 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Co tam u Czarka? Była jakaś wizyta poadopcyjna u niego? Quote
ewes Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Pojawiam się na dogo z tym samym pytaniem ;) Quote
zakar Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Przepraszam ze długo nie odpisywałam. Była wizyta poadopcyjna nawet dwie i wszystko w porządku u niego:) W dzień jest w pomieszczeniu, gdzie są stóze i chodzi na spacery na smyczy. A wieczorem go puszczają luzem. Ma kupione szelki, troche przytył i ma sie tam dobrze:) Quote
Recommended Posts