Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak trochę na szczęście przytył :) Dzięki Beata za zdjęcia. A wogóle muszę pochwalić tego łobuza, bo w sobotę był wyjątkowo grzeczny:). Na spacerze fajnie dogadał się z Atosem, nie było między nimi żadnych nieporozumień. Trochę na początku spaceru Bono mu nie spasował ale po chwili dał mu spokój. Potem poszliśmy na spacer z Daisi i w pierwszej chwili chciał się nawet z nią bawić, ale był trochę nachalny i Daisi dała mu do zrozumienie, że nie odpowiada jej takie zachowanie. Oczywiście trochę Czarek się porzucał na nią ale ostatecznie odpuścił i grzecznie razem szli.

Posted

Z tego co się dowiedziałam Czarek będzie pilnował pewnej firmy. Pan który po niego przyjechał wyglądał na psiolubnego. Ma spać nie na zewnątrz tylko razem z ochroniarzem w budce. Dostałam telefon i adres i napewno będę sprawdzać co i jak. Pan o tym wie i nie miał nic przeciwko. Także mam nadzieję, że Czarkowi będzie tam dobrze. Po niedzieli będę tam dzwonić i umówie się na wizyte

• 2 weeks later...
Posted

dzwoniłam do Pana, który adoptował Czarka i wszystko wskazuje na to że będzie miał tam naprawdę dobrze:). Pan wydaje się sympatyczny, bardzo dobrze wypowiadał się o poprzednim psie, którego mieli. No ale teraz o Czarku. Wszyscy go bardzo polubili, dostaje gotowane jedzenie, kupili mu szelki i obroże przeciw kleszczom. Zaczął szczekać, narazie nie puszczają go luzem, bo boją się zeby im nie zwiał. Więc chodzi na spacery na długiej lince. W sobotę jestem umówiona na wizytę i odwiedziny Czarka:)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Przepraszam ze długo nie odpisywałam. Była wizyta poadopcyjna nawet dwie i wszystko w porządku u niego:) W dzień jest w pomieszczeniu, gdzie są stóze i chodzi na spacery na smyczy. A wieczorem go puszczają luzem. Ma kupione szelki, troche przytył i ma sie tam dobrze:)