Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I powstał dylemat, którego psa mam zostawić :roll:
Dziś Czarek wyszedł z dziewczyną, której imienia nie pamiętam, ale ogromnie dziękuję :loveu:
Odwiedziłyśmy Go z Alfą na wybiegu i Czarek bardziej interesował się mną niż Alfą i mam nadzieję, że będę mogła ich razem wyprowadzać trzymajcie kciuki... Pani Ania ma ich integrować na wybiegu ;)...

A tutaj kilka zdjęć z czwartku, Czarek co kilka kroków kładł się w trawie i nie chciał iść... w ogóle on jest świetnym psem, oprócz jego zachowania w stosunku do innych psów....

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagdaB']Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji. Mam nadzieję, że Czarek i Alfa się dogadają i będziesz mogła zajmować się nimi w tym samym czasie.[/QUOTE]

A ja to nawet wierzę, że tak będzie :) Psy są mądre :)

Posted

Dziękuję wszystkim za kciuki :)
Po dzisiejszym spacerze wszyscy żyją ;) Stwierdziłam też, że po kolejnych dwóch spacerach albo się znienawidzą, albo przyzwyczają się do siebie - czas pokaże :)

A dziś było tak :)

Posted

[quote name='ania91sc']Widziałam, widziałam jak dziś z nimi wychodziłaś ze schroniska :)
Nie myślałam, że tak szybko pójdzie :D
dziś pierwsza opcja była taka, że zabieram Alfę, a Czarka bierze ktoś inny, ale idąc po Alfę mijam boks Czarka, no a gdy on mnie zobaczył, to myślał, że go zabiorę, no i pomyślałam, że spróbuję, najwyżej wszyscy będziemy mieli rany wojenne... a tutaj wielkie zaskoczenie, Alfa chciała się troszkę za bardzo spoufalać, no i już chciałam ich rozdzielać, a tutaj się okazało, że Czarek chce się z Alfą bawić :)

[quote name='madzia.uje93']Super! http://i39.tinypic.com/2n9gcgy.jpg to zdjęcie mówi samo za siebie:D Czarek chyba nie narzeka, Alfa może trochę marudzi:evil_lol:
Na zdjęciu tak wygląda, w rzeczywistości jest odwrotnie :D

[quote name='choba']No ciekawie wyglądało, jak wychodziłaś z tymi dwoma "maluszkami", ale ważne, że oni się dogadują, a ty dajesz radę ;)
Ciekawa jestem jak będzie na dolinie, wśród biegających jorków, a ja z dwoma agresorami :D, ale na szczęście będę miała pomocnika :)

Posted

:) dadzą radę sobie ze sobą wzajemnie - tak na prawdę to one dobrze sobie zdają sprawę z tego, że muszą się Tobą podzielić więc grzecznym być trzeba się choć starać ;) Skoro zdjęcie nie mówi, tego co widzimy (a jest piękne!) to co to za zdolności manipulatorskie drzemią w modelach i fotografie? :)

Posted

MagdaB napisał(a):
Kto Ci pomoże? Kamil przyjedzie do nas?

Kamil również się pojawi :)

Romina_74 napisał(a):
:) dadzą radę sobie ze sobą wzajemnie - tak na prawdę to one dobrze sobie zdają sprawę z tego, że muszą się Tobą podzielić więc grzecznym być trzeba się choć starać ;) Skoro zdjęcie nie mówi, tego co widzimy (a jest piękne!) to co to za zdolności manipulatorskie drzemią w modelach i fotografie? :)

haha, właśnie jak ich zobaczyłam to tak wyglądali jakby o tym dobrze wiedzieli.

Posted

Tak, tak Czarek dziś miał spacer z Mikołajem i w towarzystwie psim bardzo szerokim - Flawia, Omega i Fredek. Socjalizowaliśmy Czarka z powodzeniem :) POnieważ Fredek kompletnie ignoruje agresywne próby zaczepek ze strony Czarka, ten raczej dał za wygraną :) Bardzo fajnie dziś wszyscy razem spacerowali. Co prawda pogoda pewnie go wykończyła i być może mu się po prostu nie chciało rozrabiać :) Poniżej trochę fotek z dziś.

Posted

Dziękuję za spacer i relację :) Widzę, że chłopak był zadowolony.

No i nie wiem co mu zrobiliście, ale on pływał! Wcześniej bał się nawet napić wody ze stawu, a dziś po prostu wszedł i popłynął :D
Chyba, że za Alfą tak powędrował:D

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Przynoszę trochę aktualnych zdjęć Czarka, który spacerował dzisiaj w towarzystwie Żaby i Nadii.pi

Na początek artystyczne - Żaba chyba bardzo chciała być też na zdjęciu :evil_lol: