ewes Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Czarek to młody 3-letni, energiczny psiak średniej wielkości. W stosunku do człowieka bardzo przyjazny, uwielbia pieszczoty i zabawę. Ładnie chodzi na smyczy, szybko nauczył się reagować na swoje imię. W stosunku do psów bywa różnie, na spacerze toleruje inne psy, jednak nie lubi poufałości. Psiak jest bardzo bystry, szybko się uczy. Został znaleziony na ulicy, prawdopodobnie wyrzucono go z likwidowanych mieszkań. Kontakt: 608 231 275 lub ewes0@wp.pl Edited June 22, 2014 by ewes Quote
ewes Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 (edited) Pewne większość kojarzy borki, właśnie stamtąd pochodzi Czarek. Prawdopodobnie wyrzucono go z likwidowanych tam mieszkań, pewnie ktoś się wyprowadzał i nie miał już miejsca dla psa. Ludzie go dokarmiali, wołali do niego 'Czarek' i na to imię zaczął reagować. Przez jakiś czas się tam błąkał aż ktoś w końcu zadzwonił po schronisko i tak właśnie psiak tam tarfił. Pierwszy spacer z Czarkiem. Na początku było małe spięcie z Guciem, ale później chłopaki jakoś obok siebie człapali. Już widzę, że z Czarka jest bystrzak i szybko będzie się uczył, ale to się okaże w praniu... jeśli będzie nam się chciało :roll::evil_lol: Edited April 2, 2013 by ewes Quote
ania91sc Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 zapisuję Czarka, on jest prawdziwym Czarusiem, bo pamiętam jak do zdjęć pozował i jak łapki ładnie ustawiał :D :D :D Quote
saphira18 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 jestem, ciekawe czy będzie kojarzył Borki na spacerze:lol: Quote
maciaszek Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Czarek powędrował na katowicki wątek. Ma też kartę na stronie fundacyjnej i nowy opis na schroniskowej :). Quote
Romina_74 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jestem u Czarka. Jak cudnie krzyżuje przednie łapki - czarująco :) Quote
maciaszek Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Romina_74']Jak cudnie krzyżuje przednie łapki - czarująco :)[/QUOTE] Z tego też powodu korci mnie by podmienić zdjęcie na stronie schroniska ;). Quote
ewes Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 podmień, podmień - będę wdzięczna ;) miałam mu dziś zrobić nowe, ale nie wyszło niestety. Na tym, które jest teraz wygląda na mniejszego, Ojcik mi powiedziała, że szczeniaka dostałam :lol: Quote
Istar19 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Czarek pozdrawia ;) nieszczęśliwy zza krat patrzy na psich kolegów i zastanawia się czy by ich zjadł czy się pobawił? rozterki biednego Czarka Quote
Istar19 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ale ja bym sie pobawił....na swój sposób ale inni nie potrafią bawić się tak jak ja dajcie mi szansę wytłumaczyć nie zostawiajcie mnie Quote
Istar19 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Czarek nic nie narozrabiał...Czarek nie rozumie, że zabawa w podgryzanego berka jest zabroniona prawnie ;) dlatego nie mógł pohasać z innymi psiakami (Guciem i Fistaszkiem) po wybiegu Quote
Romina_74 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Istar19']Czarek nic nie narozrabiał...Czarek nie rozumie, że zabawa w podgryzanego berka jest zabroniona prawnie ;) dlatego nie mógł pohasać z innymi psiakami (Guciem i Fistaszkiem) po wybiegu[/QUOTE] a jednak ;) Quote
MagdaB Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jestem u Czarusia :). Oby szybko kogoś oczarował :). Quote
madzia.uje93 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Spóźniona, ale dotarłam do Czarka:D I znowu te piękne zdjęcia Marzeny:) Quote
ewes Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Czarek mnie dziś pozytywnie zaskoczył. Dziś poszliśmy sami na spacer nie było innych psów, nic ciekawego się dookoła nie działo, więc chłopak grzecznie człapał na luźnej smyczy, po prostu szedł przy nodze. Po dzisiejszym spacerze nie powiedziałabym, że jest energiczny :). On jest taki "w sam raz" :). Jedyny minus Czarka to agresja w stosunku do innych psów, ale mam nadzieję, że i nad tym uda nam się zapanować. Jeszcze jeden plus chłopaka- nie podlewa każdego napotkanego po drodze drzewa :), a to zawsze mnie u psów denerwuje Ogólnie wielki z niego pieszczoch... Co się na chwilę zatrzymywałam to przychodził do mnie sprawdzał co się dzieję i wtykał łepek pod rękę :) Quote
ania91sc Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ojjj tak pieszczoszkiem to on jest :) Zawsze jak się spotkamy po drodze to od razy wciska głowę do głaskania :loveu: Quote
Recommended Posts