Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czarek to młody 3-letni, energiczny psiak średniej wielkości. W stosunku do człowieka bardzo przyjazny, uwielbia pieszczoty i zabawę. Ładnie chodzi na smyczy, szybko nauczył się reagować na swoje imię. W stosunku do psów bywa różnie, na spacerze toleruje inne psy, jednak nie lubi poufałości. Psiak jest bardzo bystry, szybko się uczy. Został znaleziony na ulicy, prawdopodobnie wyrzucono go z likwidowanych mieszkań.
Kontakt: 608 231 275 lub ewes0@wp.pl

Edited by ewes
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pewne większość kojarzy borki, właśnie stamtąd pochodzi Czarek. Prawdopodobnie wyrzucono go z likwidowanych tam mieszkań, pewnie ktoś się wyprowadzał i nie miał już miejsca dla psa. Ludzie go dokarmiali, wołali do niego 'Czarek' i na to imię zaczął reagować. Przez jakiś czas się tam błąkał aż ktoś w końcu zadzwonił po schronisko i tak właśnie psiak tam tarfił.

Pierwszy spacer z Czarkiem.
Na początku było małe spięcie z Guciem, ale później chłopaki jakoś obok siebie człapali.
Już widzę, że z Czarka jest bystrzak i szybko będzie się uczył, ale to się okaże w praniu... jeśli będzie nam się chciało :roll::evil_lol:

Edited by ewes
Posted

podmień, podmień - będę wdzięczna ;)
miałam mu dziś zrobić nowe, ale nie wyszło niestety.

Na tym, które jest teraz wygląda na mniejszego, Ojcik mi powiedziała, że szczeniaka dostałam :lol:

Posted

Czarek pozdrawia ;)

nieszczęśliwy zza krat

patrzy na psich kolegów i zastanawia się czy by ich zjadł

czy się pobawił?

rozterki biednego Czarka

Posted

Czarek nic nie narozrabiał...Czarek nie rozumie, że zabawa w podgryzanego berka jest zabroniona prawnie ;) dlatego nie mógł pohasać z innymi psiakami (Guciem i Fistaszkiem) po wybiegu

Posted

[quote name='Istar19']Czarek nic nie narozrabiał...Czarek nie rozumie, że zabawa w podgryzanego berka jest zabroniona prawnie ;) dlatego nie mógł pohasać z innymi psiakami (Guciem i Fistaszkiem) po wybiegu[/QUOTE]

a jednak ;)

Posted

Czarek mnie dziś pozytywnie zaskoczył. Dziś poszliśmy sami na spacer nie było innych psów, nic ciekawego się dookoła nie działo, więc chłopak grzecznie człapał na luźnej smyczy, po prostu szedł przy nodze. Po dzisiejszym spacerze nie powiedziałabym, że jest energiczny :).
On jest taki "w sam raz" :). Jedyny minus Czarka to agresja w stosunku do innych psów, ale mam nadzieję, że i nad tym uda nam się zapanować. Jeszcze jeden plus chłopaka- nie podlewa każdego napotkanego po drodze drzewa :), a to zawsze mnie u psów denerwuje Ogólnie wielki z niego pieszczoch... Co się na chwilę zatrzymywałam to przychodził do mnie sprawdzał co się dzieję i wtykał łepek pod rękę :)