Yorkies Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Yoreczka: Ja również oglądałam fotki na twojej stronce, a tak a propos to masz śliczne pieski :D Planujesz jakieś mioty w najbliższym czasie bo ja w wakacje mam zamiar kupić sobie 3-go yorka z rod. i szukam hodowli :D Pozdrowienia :fadein: Quote
Himka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Yorkies szaaalejesz :wink: :D , widze że to prawda z tym "...zaczynasz od jednego a kończysz na 20..."(czy jakoś tak). A na poważnie to co cie nakłoniło do kupna następnego Yorka :fadein: yoreczka, strona suuuper :D chyba jedna z najlepszych o Yorkach. Właśnie jestem w trakcie oglądania fotek z Promenady. A i na którym zdjęciu zrobionym przez Gosiek jest twoja sunia? Quote
Nika Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Yoreczka zdjęcia z Promenady super obejrzałam wszystkie a stronę znamy już od dawna pozdrowienia Quote
Yorkies Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Yorkies szaaalejesz , widze że to prawda z tym "...zaczynasz od jednego a kończysz na 20..."(czy jakoś tak). A na poważnie to co cie nakłoniło do kupna następnego Yorka Himka, dużo osób mi tak mówi ale cóż choroba yorkowa mnie chyba dopadła więc nie będę jej "leczyć" :lol: . A tak wogóle to fajnie miec taką wesołą gromadkę zwariowanych mordek w domciu :wink: , nio tylko teraz zastanawiam się na płcią :D Ale chyba jednak będzie....... SUNIA :D POZDROWIENIA :fadein: Quote
waldek2 Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Ja też myslę o trzecim i napewno musi być od Yoreczki ma wspaniałe sunie ale nie w tym roku. Druga miała być od niej ale nie wyszło - polecam. Quote
Himka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 A tak wogóle to fajnie miec taką wesołą gromadkę zwariowanych mordek w domciu No pewnie :D , powiem Ci szczerze że ja też chciałabym kiedyś mieć taką gromadkę <ale mieszaną>, napewno ze 2 maltańczyki i 1 yorka, no i może jeszcze chihuahua :wink:, i tak sobie myślę, że przydałby się też jakiś większy, typu golden, czy wilczarz :roll: :wink: :D (nie no żartuję z tym wilczarzem ale przyznam że te psy mają coś w sobie). Quote
Gosiek Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Ja też myslę o trzecim i napewno musi być od Yoreczki ma wspaniałe sunie ale nie w tym roku. Druga miała być od niej ale nie wyszło - polecam. witaj waldek2 bardzo podoba mi się nazwa Twojej stronki :D no i psiaki oczyiście :P Quote
yoreczka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Witajcie Waldek dzięki za reklame, miło było mi to przeczytać jestem zaskoczona. Myśle że twoja stronka dorówna mojej :) Quote
samanta Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 A ja miałam okazję poznać piękności od Yoreczki osobiście :P na wystawie w Chorzowie we wrześniu ubiegłego roku. Faktycznie są śliczne i w dodatku z temperamentem :P Quote
elena Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 samanto! też byłam na tej wystawie :lol: ! i oczywiście widziałam yoreczki YORECZKI :D Quote
Yorkies Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Yoreczka: Ja również oglądałam fotki na twojej stronce, a tak a propos to masz śliczne pieski Planujesz jakieś mioty w najbliższym czasie bo ja w wakacje mam zamiar kupić sobie 3-go yorka z rod. i szukam hodowli ponawiam pytanie bo je chyba pominieto :-? POZDROWIENIA :fadein: Pytania o mioty bardzo prosze kierowac na PW. Dzieki Mod - Wind Quote
yoreczka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Przepraszam, ale info o miotach mozna przekazywac tylko na PW. Mod - Wind Quote
Ola&Kika Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Hej, na początek maźnę coś o sobie i mojej suni, a potem przejdę do tematu:DNo więc jestem nowa na tym forum, chyba się jakoś zaklimatyzuje :D , czytałam juz troszka waszych postów, ale nie miałam czasu się zarejestrować,a teraz już jestem :D Kika (moja suczka) oczywiście Yorkshire Terrierka nie posiadająca (niestety, lub stety :lol: ) rodowodu.Dziś to jest 4.04.04r skonczyła 11 miesięcy,a za miesiąc szykują się urodziny:D.Kika jest bardzo ładna (przepraszam,że się chwalę, ale cóż :D ), to psina z temperamentem :lol: .Ale kończę tę gadkę nie na temat i przejdę jak to się mówi do sedna sprawy :lol: , czyli do maźnięcia coś nie coś o PROMENADZIE Yorkasków, która odbyła się już co prawda trochę czasu temu, ale się odbyła. No więc na promenadzie byłam, a pojechałam tam pomimo ogromnej odległości, ale czego się nie robi dla przyjemności :P Szczerze mówiąc podobało mi się baardzo,ups powinnam dodać, że przez duże B :D Nigdy wcześniej nie widziała tak wiele psów tej samej rasy, pośród których trudno znaleźć choćby dwa takie same :o wszystkie piękne i wszystkie sie od siebie różniły,a to wzrostem, to znów maścią szaty.Kice wyraźnie spodobała się zabawa z Yorkami, które przybyły na galę.Jeden Pan stwierdził, iż jego suczka wygląda dokładnie tak samo jak jego, pytał z jakiej hodowli itp., przy czym jego suni nie było, jak powiedział siedziała sobie w domciu :D . To chyba tyle.. P.S Mam zdjęcia i filmy(trochę nie wyraźne, robione cyfrówką) z Promenady więc jak są chętni moge przesłać. :wink: Quote
Himka Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Witaj Olu :hand: Jeśli chodzi o zdjęcia i filmiki z Promenady to ja jestem bardzo chętna :D , uwielbiam foty, czekam również z niecierpliwością na zdjęcia Twojej suni. Pozdrawiam :D Quote
tygrysek-kr Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Jeśli chodzi o zdjęcia i filmiki z Promenady to ja jestem bardzo chętna :D , uwielbiam foty, czekam również z niecierpliwością na zdjęcia Twojej suni. Ja również chętnie poogladam a jak jest możliwość filmu zobaczenie to już LUX :P Quote
Ola&Kika Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Widzę, że zainteresowani są 8) Tylko jeśli chodzi o filmiki to zdecydoanie na maile i nie wiem z jakimi skutkami :-? Ale na razie czas na fotosy z Promenady :wink: Narazie tyle, w najbliższym czasie postaram się zamieścić więcej 8) P.S Byłam na drugim piętrze, dlatego takie fotki, ale mam filmy bardziej wyraźne :D Quote
Recommended Posts