Jump to content
Dogomania

Yorkowe popoludnie w Promenadzie - Warszawa

Recommended Posts

Posted

Hmmm ... slyszalam, ze 14 lutego od godz. 16.00 w Promenadzie ma sie odbyc popoludnie dla posiadaczy Yorkow i ich milusinskich. Oczywiscie wszystko polaczone jest z akcja charytatywna na rzecz Schroniska. Bedzie m.in. licytacja ubranek dla yoreczkow.

Czy slyszeliscie cos na ten temat ? A moze ktos sie wybiera :-)

pozdrawiam,

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBBBUUUUUUUUUUUU

Szkoda, ze nas nie bedzie. :cry: Niestety nie mozemy w ten weekend przyjechac. Najwczesniej w Warszawie pojawimy sie w marcu. :cry:

Ale jest tyle Warszawiakow wsrod milosnikow yorkow, ze nie wyobrazam sobie, zeby nie bylo relacji na dogomanii z tego dnia. Licze na was. :wink:

Milej zabawy.

Posted

Wind,

Ja czytałam o tym w "Moim Psie", wszystko się zgadza, ma byc też pokaz mody dla yorków, sławni ludzie ze swoimi yorkami. Ja sama chciałam się tam wybrać, ale cóż ta "durna" choroba mnie wzieła i z wyjazdu nici :( Mam nadzieję że ktoś z dgm się tam wybiera i chociaż nam tu zda realcję z imprezy :wink:

Pozdrowienia :fadein:

Posted

Wind,

cieszę się że jedziesz na tą psią imprezkę :wink: Żałuje tylko że jestem chora bo byśmy miały swietną okazję do spotkania :-? A tak ja muszę w domu siedzieć i to w ferie :cry: Ehh no nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyc wam (Tobie i Majeczce) świetnej zabawy i czekać na relację :wink:

Pozdrowienia :fadein:

Posted

Wind!!! Strasznie Ci zazdroszczę, że możesz pojechać do promenady. W sobotę minie dopiero 8 dni od ostatniej szczepionki Axelka i szlag mnie trafia, że nie mogę tam być :cry: :cry: :cry:

Posted

Wind jesteÅ› OKROPNÄ„ KUSICIELKÄ„!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Szkoda mi zostawić piecha na te co najmniej 3 godziny, do tej pory zostawał sam najwyżej na 1 :-?

Posted

Wind łatwo będzie mnie poznać, będę miała yorka na rękach :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie: osoba płci żeńskiej w żółtej kurtce i osoba płci brzydkiej w czerwonej kurtce 8)

Jak takowe zobaczysz to podejdź i powiedz hasło: DOGOMANIA 8)

Jeżeli opiszesz siebie to może będzie nam łatwiej :roflt: a potem to już wtedy :popcorn:

Posted

Skibi ....

Wiesz co to chyba nas bedzie latwiej rozpoznac:

ja - oczywiscie lepsza polowa w dluuugim czarnym plaszczu z dluuuugimi blond wlosami z yorkiem na rekach ;)

moja gorsza polowa - to jedynie 198 cm wzrostu - kurtka jasny szary z czarnym :-)

Ufff ... poznasz na pewno i krzycz "Dogomania" :-)

pozdrawiam,

Posted

Ale wam zazdroszcze, tyle sie umawialismy na spotkanie i nic nie wyszlo, a ty nagle w 2 godziny sie umowily i sie spotkaja. :evil:

jak nie bedzie zdjec, to sie juz wiecej tutaj nie odezwe. :evil: :evilbat: :wink:

Posted
Ale wam zazdroszcze, tyle sie umawialismy na spotkanie i nic nie wyszlo, a ty nagle w 2 godziny sie umowily i sie spotkaja. :evil:

jak nie bedzie zdjec, to sie juz wiecej tutaj nie odezwe. :evil: :evilbat: :wink:

iwa, obiecuję, że wezmę cyfrówkę i potem wstawię jakieś zdjątka :fadein: :D

Posted

Pati,

Show jest dopiero od 16. Poza tym Majka ma jeszcze koncowke cieczki ... wiec byc moze udamy sie tam bez psa :(

I jeszcze jedno, mamy troche planow Walentynkowych, ktore zaczynamy urzeczywistniac od samego poranka. Chcemy odwiedzic pare galerii fotograficznych (wiesz, ze to moj "konik"), a taki maratonik nie jest mozliwy w ciagu normalnego tygodnia.

W niedziele, tez mnie nie bedzie. Jade odwiedzic Mame a to prawie 300 km od Warszawy.

Jednakze od przyszlego tygodnia, az do nastepniej cieczki Majki bedziemy na treningach :-)

pozdrawiam,