Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba się boi psów, Ania jest pewna,że te rany są po ataku psów. To nie samiec, to kotka. Pomyślcie, czy jest gdzieś jakiś sensowny szpitalik albo coś-piwnica, garaż-byle tylko można ją wyleczyć:placz:

Posted

Śliczny banerek!Dzięki lupe! Jutro go sobie wstawię. Tymczas dla kotki jest, jeśli wet nie stwierdzi u niej żadnej zakaźnej choroby kotka pojedzie do Halbiny (jeszcze raz dzięki Halbinko:loveu:). Jutro dziewczyny spróbują złapać kotkę. Potrzebne będą pieniądze na jej leczenie i transport z Bytomia do Zabrza w środę lub czwartek. Gdyby ktoś mógł pomóc będę bardzo wdzięczna. Trzymajcie kciuki,żeby udała się jutrzejsza łapanka tej bidusi.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc:Rose:

Posted

Pokahontas napisał(a):
Wandul, dzwonił ktoś dziś do Ciebie?
Podałam Twój nr tel. w sprawie małego kotka.
Ten Pan był z Bytomia :razz:
Ci państwo już zabrali kocurka !! Będzie miał kumpele , półroczną czarną kotkę - niebawem zobaczymy fotki!! Dzięki Pokahontas!!! Zaraz do domku pójdziewiskasowy chłopczyk!!! domek w Chorzowie!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
Ci państwo już zabrali kocurka !! Będzie miał kumpele , półroczną czarną kotkę - niebawem zobaczymy fotki!! Dzięki Pokahontas!!! Zaraz do domku pójdziewiskasowy chłopczyk!!! domek w Chorzowie!!!

nio... kotki w schronisku były prawie dwa tygodnie... nikt specjalnie się nie interesował, a jak już nie ma to telefony już dwa odebrałam :cool1:
jak tak dalej pójdzie to może jutro wszystkie będą w nowych domkach

Posted

i już wszystkie są w nowych domkach - whiskasowy kocurek pojechał do Żor , drugi kocurek mieszka w Bytomiu a kotka przed chwilą pojechała do Rudy Ślaskiej - 9 letni chłopczyk od 3 miesięcy czekal na małego kotka!!! wszyscy niebawem odezwą się na watku!!!!

Posted

Relacja z placu boju: niestety chorej kotki dzisiaj nie było Jutro kolejna łapanka (zajmuje się tym Ania). Jeśli ktoś chciałby pomóc zapraszam do uczestnictwa w aukcji charytatywnej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=188810766
W przyszłym tygodniu dzięki akcji CIACH zostanie wysterylizowana mama kociaków uratowanych przed utopieniem.
A tu bazarek na te wszystkie kocie przypadki:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61437
Trzymajcie kciuki za jutrzejszą łapankę!

Posted

kolejna bida pilnie potrzebuje pomocy:-( przed chwilą złapałam kolejnego biedaka szaraka z Patsi foto, jednak to chłopak tymczasowo nazwałam go Szaruś, jest w bardzo złym stanie, ma rane na głowie (to chyba sprawka psów ) i ma bardzo opuchniętą prawą strone szyji, nie boi sie człowieka ani mojej suczki, jak zaszczekała to Szarek tylko popatrzył w jej strone sami zobaczcie foto, pomoc b.pilna
http://foto.onet.pl/erj57,s8o8ogoo7gjz

Posted

Niestety, świerzb jest bardzo zaraźliwy... wiem, bo jak przygarnęłam z ulicy Juniora, to zaraził nim i kocią grypą Byrona... leczenie trwało miesiąc albo dwa... tu pomóc nie mogę.
A zdjęcia się nie wyświetlają, ONET ma komunikat, że brak zdjęć...

Posted

halbina napisał(a):
Niestety, świerzb jest bardzo zaraźliwy... wiem, bo jak przygarnęłam z ulicy Juniora, to zaraził nim i kocią grypą Byrona... leczenie trwało miesiąc albo dwa... tu pomóc nie mogę.
A zdjęcia się nie wyświetlają, ONET ma komunikat, że brak zdjęć...

a człowiek może się zarazić? bo nie mogę nigdzie znaleźć

Posted

Zależy, jaki to świerzb... Mój pierwszy kot, Gacek, zachorował na taki niebezpieczny dla ludzi, Junior miał inną odmianę, więc ludzie byli bezpieczni... Zapytajcie Formicę... numer gg: 6540278