Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patsi , dograjcie wszystko , porób fotki i dawaj to towarzystwo do klatki!! Już kiedyś miałam uratować 4 kociaki i miały własnie dwa miesiące , jak pani z usmiechem powiedziała , że je potopiła!!!

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wandul 66']Patsi , dograjcie wszystko , porób fotki i dawaj to towarzystwo do klatki!! Już kiedyś miałam uratować 4 kociaki i miały własnie dwa miesiące , jak pani z usmiechem powiedziała , że je potopiła!!!
Wandziu! Jesteś... :angel:Jutro pojadę po kociaki i je przywiozę...Już teraz proszę wszystkich, żeby pomogli szukać tym maluszkom domków stałych...
Jeśli ktoś kiedyś będzie miał jakieś "ale" do Wandy, to nie ręczę za siebie:mad:-po raz kolejny okazało się na kogo naprawdę można liczyć!:Rose:

Posted

Gdybym zaglądała na "Inne", może bym pomogła w tak dramatycznej sytuacji, ale namiary na wątek znalazłam dopiero teraz na wątku grafitowej... Wrzucajcie czasem linki znajomym na gg też...

Posted

halbina napisał(a):
Gdybym zaglądała na "Inne", może bym pomogła w tak dramatycznej sytuacji, ale namiary na wątek znalazłam dopiero teraz na wątku grafitowej... Wrzucajcie czasem linki znajomym na gg też...

Będę pamiętać Halbinko...:kociak:

Posted

okolo 11 00 kotki do mnie dotarły , Patsi przytaszczyła transporterek , zwirek i papu!! Wieczorem będą fotki!! Jest prześliczny whiskasowy kocurek , drugi kocurek burasek z białymi łapkami i taka sama kotka!

Posted

A oto kociątka-na pierwszym kociczka-bardzo przedsiębiorcza :loveu:

A to jej brat bliźniak

A to drugi kocurek-marmurkowy whiskasek

Marmurek prezentuje futerko:

Posted

A teraz kilka wiadomości o kotach, które tam żyją:
Jedna kocica pojechała dzisiaj na sterylizację, przy okazji będzie miała leczony katar.
Dziś znalazłam tam jednego chorego kota (chyba kocurek)-jest oswojony, ma rany na głowie z dwóch stron, leje mu się z oczu (nie ropa ale się leje), słabiutki taki-muszę z nim coś zrobić, bo serce mi pęka na jego widok....

A tak wygląda to miejsce, gdzie żyją koty...

Ten czarny na zdjęciu wyżej to kocurek

Czy ktoś mógłby przygarnąć tego burasa na czas leczenia?