Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmiana planów.

Nie bedziemy wozić mordka do Warszawy, wujek doktor przyjedzie do nas! Super wujek super doktor.

Przy okazji obetnie jajka tym co na to zasłużyli.

Posted

Wybaczcie, ale się zawaliłam zdrowotnie, nie wiem co mi jest ale cała jestem jakaś nietaka.

Wujek doktor nie dziś ma przyjechać, miał za dużo operacji w planach. Ale Szczekusia oglądali i stwierdzili że operacja będzie tylko taka jak u Synka czyli kawałek obłupanej kości trezeba usunąć.

Chciałabym też żeby obejrzał go doktor Garncarz albo doktor Ratajska sprawie oczu, ale powoli. Muszę się sama postawić na nogi.

Posted

Nerisku zdrowiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjemnie chodzić na spacerki :Dog_run:
niż leżeć i...:wallbash:
może ci co potrzeba kruszunko?

Posted

Neris to pewnie przez tą wiosnę- nie wiosnę :shake: Też z tym walczę.

Trzymaj się i nie daj się choróbsku paskudnemu.!
Dobry wujek doktor, ze do Was przyjedzie :loveu:

Posted

Byłam na spacerku, wszak trza codziennie z moimi matołkami pobiegać...

Przyniosłam kleszcza na głowie. Przejażdżkę sobie zrobił, ale krótką - wprost na gazowy palnik.

Posted

U nas to się nazywa że kleszcz poszedł do solarium...

NIe morduję prawie żadnych stworzeń- muchy, osy, szerszenie bytują u mnie w ogrodzie i niestety domu, uwielbiam pająki. Myszy wyganiam tupaniem. Ale kleszcze i komary są eksterminowane.

Posted

Neris napisał(a):
U nas to się nazywa że kleszcz poszedł do solarium...

NIe morduję prawie żadnych stworzeń- muchy, osy, szerszenie bytują u mnie w ogrodzie i niestety domu, uwielbiam pająki. Myszy wyganiam tupaniem. Ale kleszcze i komary są eksterminowane.

Hehe to masz tak jak ja:evil_lol: ,slimaki z chodnika zbieram,coby ich nikt nie rozdepnal itp..Kiedys pamietam jak mama chciala zabic muche,a ja w krzyk : zostaw ja ona tez ma serduszko!!

Neris trzymaj sie cieplutko,chorobsku mowimy zdecydowane NIE!
A Szczekusiowi koffanemu tez zdrowka i zeby ta operacja byla jak najszybciej i zeby szybko nam do zdrowka wracal:loveu:

Posted

Neris walcz z choróbskiem niech Cie do łóżka nie powali (na chyba ze to nie choroba) :evil_lol:
dla Szczękusia również zdrówka :loveu: