Lulka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Neris napisał(a):To ostatnie zdjęcie jest rozwalające... no nie da sie ukryc :evil_lol: Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 On jest bardzo piękny :loveu: Neris- nie bądź taka, daj no tutaj podlinkowany banerek ze Szczękusiem :cool3: Ty masz a ja ni mom :shake: Quote
Neris Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Roxanko, skopuj z mojego podpisu, ja sobie od kogoś skopiowałam! I nawet nie pamiętam która to dobra dusza ma mojego Szczękusia... Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Szczękuś jest przecudowny!!! :loveu: Przepiękny!!! :loveu: Super foteczki. Quote
Neris Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Zmiana planów. Nie bedziemy wozić mordka do Warszawy, wujek doktor przyjedzie do nas! Super wujek super doktor. Przy okazji obetnie jajka tym co na to zasłużyli. Quote
iczing Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czy wujek super doktor już był, czy już coś wiadomo ? czekamy niecierpliwie ! Quote
Neris Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Wybaczcie, ale się zawaliłam zdrowotnie, nie wiem co mi jest ale cała jestem jakaś nietaka. Wujek doktor nie dziś ma przyjechać, miał za dużo operacji w planach. Ale Szczekusia oglądali i stwierdzili że operacja będzie tylko taka jak u Synka czyli kawałek obłupanej kości trezeba usunąć. Chciałabym też żeby obejrzał go doktor Garncarz albo doktor Ratajska sprawie oczu, ale powoli. Muszę się sama postawić na nogi. Quote
maciaszek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Neris, trzymaj się !!!! Nie daj się chorobom !!!! Quote
iczing Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nerisku zdrowiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyjemnie chodzić na spacerki :Dog_run: niż leżeć i...:wallbash: może ci co potrzeba kruszunko? Quote
Roxana Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Neris to pewnie przez tą wiosnę- nie wiosnę :shake: Też z tym walczę. Trzymaj się i nie daj się choróbsku paskudnemu.! Dobry wujek doktor, ze do Was przyjedzie :loveu: Quote
Neris Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Byłam na spacerku, wszak trza codziennie z moimi matołkami pobiegać... Przyniosłam kleszcza na głowie. Przejażdżkę sobie zrobił, ale krótką - wprost na gazowy palnik. Quote
maciaszek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Neris, uwielbiam Twoje posty :) :) :) Są takie... hmmm... plastyczne, działają na wyobraźnię. A do tego są zabawne :) Quote
Neris Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 U nas to się nazywa że kleszcz poszedł do solarium... NIe morduję prawie żadnych stworzeń- muchy, osy, szerszenie bytują u mnie w ogrodzie i niestety domu, uwielbiam pająki. Myszy wyganiam tupaniem. Ale kleszcze i komary są eksterminowane. Quote
*zaba* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Neris napisał(a):U nas to się nazywa że kleszcz poszedł do solarium... NIe morduję prawie żadnych stworzeń- muchy, osy, szerszenie bytują u mnie w ogrodzie i niestety domu, uwielbiam pająki. Myszy wyganiam tupaniem. Ale kleszcze i komary są eksterminowane. Hehe to masz tak jak ja:evil_lol: ,slimaki z chodnika zbieram,coby ich nikt nie rozdepnal itp..Kiedys pamietam jak mama chciala zabic muche,a ja w krzyk : zostaw ja ona tez ma serduszko!! Neris trzymaj sie cieplutko,chorobsku mowimy zdecydowane NIE! A Szczekusiowi koffanemu tez zdrowka i zeby ta operacja byla jak najszybciej i zeby szybko nam do zdrowka wracal:loveu: Quote
LittleMy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oby takich ludzi jak najwiecej, co nie zabijaja innych :loveu: zdrowia zycze duuuzo !! bo potrzebne bardzo :) Quote
asiak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Neris walcz z choróbskiem niech Cie do łóżka nie powali (na chyba ze to nie choroba) :evil_lol: dla Szczękusia również zdrówka :loveu: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Zdrowiej kochana Neris, zdrowiej!!! A jak się miewa Szczękulek??? :loveu: Quote
Neris Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Szczękuś w niezłym stanie. Przywiązał się już do wetki... Quote
asiak Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 witaj Szczękusiu :loveu: cioteczko Neris :loveu: i Dr Chart :loveu: a czy wetka do Szczękusia również????:razz: :lol: Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No na to wygląda, że Dr Chart powinna zatrzymać i Synulka i Szczękulka...:evil_lol: Quote
Recommended Posts