Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszku jednak do Acera podobny, tylko siersć dluższa... zawsze można zapytac. Nersi mnei tu przyslala wiec wplące cos tam w przyszłym tygodniu na pomoc dla niego

Posted

Podajcie proszę numer konta na Szczękusia. Są zdjęcia, można ogłosic na Allegro - tak jak było z Synkiem (tam go też znalazłam). Odzew był dosyć duży, może i w tym przypadku sie uda zebrać pieniążki na operację i dalsze leczenie.

Posted

Mam na koncie jedną wpłatę zatytułowaną POMOC, sądzę że można ją w razie czego przeznaczyć na Szczękusia.

Mój numer konta podany jest w pierwszym poście wątku Synka. Usiądę jutro i zacznę pisać do częsci wpłacających, może możnaby przeznaczyć część pienędzy Synka na operację Szczękusia?

Posted

Dziękuję Neris - zaraz przelewam troche pieniążków. To dobry pomysł z pieniędzmi Synusia - jesli rzeczywiście jest tam jakaś nadwyżka, to pownnaś je przeznaczyc na Szczękusia. Jesli o mnie chodzi (też wpłacałam na Synka) - zgadzam się na transfer

Posted

Neris napisał(a):
Mam na koncie jedną wpłatę zatytułowaną POMOC, sądzę że można ją w razie czego przeznaczyć na Szczękusia.

Mój numer konta podany jest w pierwszym poście wątku Synka. Usiądę jutro i zacznę pisać do częsci wpłacających, może możnaby przeznaczyć część pienędzy Synka na operację Szczękusia?

z mojego bazarku mozesz dysponowac jak chcesz :)
co prawda neiwiele to bylo ale zawsze cos