Dagusia1992 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 no tez mam nadzieję że ci dzisiaj nie zapomne xD bo już mi sie zdarzyło pare razy zapomnieć :p jak myślicie kto wygra?:D Quote
Cambel&Megi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Uff, na szczęscie na chwilę teraz weszłam, i zobaczyłam onowy post w tym temacie. Dzięki Figa, tak to bym zapomniała :) Dobra, lecę oglądać. No ciekawe kto wygra :cool3: Quote
Waxy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No finał już był ^^ Wygrała Sadie a szkoda bo liczyłam na Tizzy jest przecudowna :loveu: .. Gratuluje Sadie ! Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Tiaaa.. zapomniałam :lol: Poszłam na spacer z psem i wróciłam jak było już po :roll: Quote
BlackSheWolf Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 program spoko :D a co do AP... to serio jest juz malo programow o psach... kiedys bylo wiecej.. jak nie o rasach, to o szkoleniu itp :/ normlanie ten program na małpy schodzi :D hehe tylko malpy i malpy <blee> :D Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 butterfly15 napisał(a):program spoko :D a co do AP... to serio jest juz malo programow o psach... kiedys bylo wiecej.. jak nie o rasach, to o szkoleniu itp :/ normlanie ten program na małpy schodzi :D hehe tylko malpy i malpy <blee> :D Popieram! I to dosłownie, cały czas coś o małpach :eviltong: Czasami trafię na SPCA, ale zdarza mi się to rzadko :roll: Quote
sugarr Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A ja liczyłam na Bliss ;) Ale myślę, że zaawansowanie psów (jak i właścicieli) i tak nie było zbyt specjalne. Zwłaszcza malamut, rozumiem że młody, ale to jednak finały... Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='sugarr']A ja liczyłam na Bliss ;) Ale myślę, że zaawansowanie psów (jak i właścicieli) i tak nie było zbyt specjalne. Zwłaszcza malamut, rozumiem że młody, ale to jednak finały... No własnie....Przedtem jakoś lepiej jej szło. Bardzo źle jej poszedł jej tor Agility...:roll: Bliss była na drugim miejscu u mnie.. Taka kochana rodzinna sunia :lol: Quote
sugarr Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 W agility zdecydowanie Bliss i ?Tizzy? najlepsze ;) A Bliss dokładnie dlatego że taka rodzinna, skupiona na swoim właścicielu :) Quote
*Weronika* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Oo, ja to oglądałam, jak jeszcze było, świetny program :D Wie ktoś może, czy będzie kolejna seria, a jeśli tak, to kiedy? :cool3: Quote
Dagusia1992 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ja nie wiem nic o kolejnej serii ale z chęcią bym sobie pooglądała xD Quote
dagg Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Podnoszę wątek z zapytaniem, czy ktoś ma nagrane odcinki? Szukałam w internecie niesamowitego występu suczki alaskan malamute (Connie?), ale nie mogę znaleźć ... :( Quote
Recommended Posts