Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale szczegółowo!
Ja bym polecała na początek :
17.07 - Warszawa - krajowa
11.09 - Warszawa - klubowa
8.10 - Legionowo - krajowa
10-11.12 - Nowy Dwór - międzynarodowa.
Nie trzeba jeżdzić na koniec Polski.Właśnie widziałam migawki z Katowic, pędzę zadzwonić do znajomych!Buziaki!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam bardzo scrappy-doo! Scoopy jest na Yorkach! :oops:

Dziś zrobiłam sobie i kundlicom wagary! Byłyśmy 100 km od W-wy i cały dzień dla zwierząt. Szkoda, że nie posiadam aparatu foto! :cry:
Ale chyba się zaprę, bo warto.Ale jak uchwycić bydlę w galopie?
Pozdrawiam pyśki i właścicieli!

Guest bernulka
Posted

Ja będe na wystawie w Bytomiu. Potem pewnie Kraków. a dalej to jeszcze nie wiem ;)

Posted

witam:)
Postanowiłam idę 17.07 na krajową.....pomożecie mi via forum jak zrobić z podwórkowego burka..szlachetną masę włosów? :P
HELP HELP!
Powiedziałam dziś Ulemu, ze idziemy na wystawę, nawet go troche poczesałam ..po 10 minutach, popatrzył na mnie z wyrzutem i poleciał z kłębem wyczesanej sierści na grzbiecie ganiać samuraja ( to mój drugi pies).
Nie wiem czy coś z tego będzie.... wczoraj poszłam na spacer na halti to szedł jak cielę ale dawał mi co 2 metry znać, ze on najchętniej to już by wrócił do swojej dziury w ziemi i mogę sobie iść sama..
Ręce opadają..
Wasze Sprokety są przepiękne..i jakies takie uczesane :o

Posted

Scrappy..Twój piecho ma niesamowity wyraz pyska przez to, że ma troszkę więcej białego niż mój Uli. Jakiś taki jest "łagodniejszy" z pysia...i bardziej radosny...nie wiem na czym to polega ale takie odnisłam wrażenie. I ma taki cudny czubek ogona:))) Mój ma 3 białe włosy.Coś w tym musi być bo znajomej berneńczyk ma bardzo wąziutką strzałkę na czole i ludzie mówią, że to groźny pies :lol:
Ile waży Twój wodny stwór?
Pozdrawiam
O.

Posted

Onna
Gzieś giną moje odpowiedzi. Jestem emerytka koputerowa. Moja odpowiedz brzmiała :Pomożemy!
To fajna zabawa - wystawy.A psy mamy cudne - nie mamy się czego wstydzić!
Ja na pewno będę 09.04.2005 na Torwarze.Nie wazne z psem czy bez./nie wiem czy zdążyłam ze zgłoszeniem/.
I chciałam się pochwalić - pierwszą kąpiel w tym roku mamy już za sobą!!!!!!!
Chyba mam "szczury wodne"!!!!!!
Życzę Wszystkim Bernenczokomaniakom Wesołych Świątt :D :lol: :lol:

Posted

No mój tez kąpany świątecznie....z kabiny prysznicowej jak juz byl wytarty ręczniczkiem i miał wyjętych szczotką kilka kołtunów ale jeszzce wilgotny pobiegł galopkiem........ prosto do ukochanego dołu gdzie trzy oberki na pleckach i wyglądał jak wielka kupa piachu i ziemi. Ludzie idacy ulicą aż przystanęli zadziwieni cóż to ja mam w domu za zwierzę ponieważ bez piachu ostał sie jedynie język. Generalnie kapiel odeszła w niepamięć. Uli przeszczęsliwy dalej..a mi pozostało posprzatanie gruntowne łazienki bo wygladała jak po błotnistej ulewie połączonej z huraganem. To tyle na temat światecznych porządków.
O.

Posted

Mam nareszcie komputer dla siebie.Moje kundle wykąpały sie w rzeczce Utracie,tylko lód trzskał! Ale są zadowolone i zdrowe.Zbliża się czas, że będę miała psice w domu/ na dworze za goraco/.
Na Torwarze 09.04.2005 będę albo z suką, albo bez.Jakos się umówimy aby się spotkać.17.07. będę na pewno /Jak będę podam numer startowy/!

Indywidualliści bez dwu zdań!

Brzydkie plotki do mnie docierają!!?
Mamy psy po cudnym i uznanym psie!!!!
Mimo wszystko- Wesołych Świąt! Dla Was i Waszych psów!
:lol:

Guest bernulka
Posted

niby nie można, ale w Częstochowie widziałam szczeniaczka (nawe wiem z jakiej hodowli) który bez problemy wniesli na teren wystawy 8)

Posted

Jak kupowaliśmy Skutera to właśnie dlatego On pojechał z nami do domu , ze miał najwięcej białego i dokładnie odnosze takie samo wrażenie,ze jest przez to łagodniejszy z wiecznie uśmiechnięty :)
Ile waży..?... nie wiem nawet bo jest takim żywiołwm ze zwazenie go zakrawa o cud, wiec ważymy sie tylko u Weta,jak na Berneńczyka jest nie za wysoki ale bardzo zwarty , krępy i taki nabity :)
Jeśli chodzi o kąpiel i pozniejsze przetarzanie to jak go wykąpałam nad morzem żeby był piekny i puchaty ,a potem poszliśmy do lasu zeby troche sie przesuszyc , to las wrocił z nami - oczywiście po puchatej siersci zostalo tylko wspomnienie :)

Posted

Jeżeli chodzi o forum szwajcarow , to jestem tam zarejestrowana , ale nie mam pojęcia jak wklejac zdjecia , w związku z tym rzadko tam sie pojawiam :)
Ale sie poprawie :)

a oto uśmiech od ucha do ucha mojego futrzastego klapoucha :

Posted

Mój Igor boi sie wody, żeby go wykapać trzenba go mocno trzymac.

Jeśli chodzi o zdjecie na szwajcarach to najprościej poprość moderatora forum o wklejenie zdjęcie i przesłać je do niego:)

Posted

Na reszcie jest potwierdzenie!Mam numer 415 w sobotę.Tak że będę z młodszą.
Uncja niestety zostaje, bo z nią Bercia szaleje! Trzymajcie kciuki.
Na klubową, aby wejść z psem, potrzebne było tylko zaswiadczenie od weterynarza ,że pies jest zdrów.Tu nie wiem.Będzie dużo psów /63 sztuki samych kochanych mordeczek/. :lol:
GOSIA jesteś już?
Pozdrawiam! :D