resuruss Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hehe,juz widze Bodka z Harysiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Harys woli Molly :loveu: Pasia pewnie by jakis numer odwaliła bo to tez zakręt na maxa jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dada !Joy dostrzega ukryte piękno Vicka :loveu: Quote
Ilka21 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 w Molly to cięzko Siwy zakochany:evil_lol: no a mój Bodzio nie taki straszny on nie lubi wszytskich ale ma psy które lubi i ludzi też np. Fida,Zachoda,małego Molki a wogóle nie demonizujcie tak mojego pit bullka kochanego:diabloti: nawet ostatnio moja koleżanka,która ma dwójke małych dzieci i psa pytała się dlaczego Bodzia nie wzięłam ja jej na to,że poprostu chciałam żeby Marysia(jej córka) całe paluszki nadal miała a ona daj spokój Marysia by sie cieszyła a pies socjalizować się musi:crazyeye: a dodam że Marysia chyba byłaby większym niebespieczeństwem dla Bodzia jak on dla niej hihi Quote
Light of Shin-Ra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja dziś o mało zawału nie dostałam przez mojego pitbulla (a taki aniołeczek zawsze był i kitą machał wszystkim i bawić się chciał i wszyscy mówili jaki fajny charakter:mad:) a dziś na widok średnio dwa razy większego czarnego kundlika mój pitbull zerwał obrożę, przeleciał przez najruchliwszą ulice w Zakopcu i pognał tamtego gdzie pieprz rośnie. Następnie wrócił cały dumny i dał się złapać Magdzie. A mnie się nogi jeszcze ze dwie godziny trzęsły ze strachu. I w związku z tym jutro idziemy kupić nową obroże nie na grzywka tylko na pitbulla , taką nabijaną ćwiekami. :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 ja miałam podobną sytuację z Toffim raz puściło to kółeczko od obroży co się przypina smycz a za drugim razem urwał karabińczyk na szcęście nie szarpał się i nie było innego psa więc nie skojarzył że idzie bez chwilkę ale ja myslałam że na zawał zejdę.Od tamtej pory chodzi w obroży i smyczy dla psa średniego Quote
Ilka21 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Spotkanko dzisiejsze właśnie jakieś 20 min temu dobiegło końca:lol:Było bardzo sympatycznie,wszytskie psy razem się bawiły tylko Toffi 2 razy miał "ale" do Tobiego, Bodzio na początku ale jak się zakumplowali to razem biegali.Tobi super chłopak i jego właściciele też.Kasia była z Dunką która super dogadywała się z całym towarzystwem:multi:Zdjęcia jutro bo bateria padła,niestety nie bedzie ich za wiele i nie najlepszej jakości bo dupa jestem i zapomniałam naładować:shake: Quote
resuruss Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ja juz dostałam od Plackowych mmsem kilka. Mam nadzieje ,ze synuś grzeczny był :cool3: Quote
Ilka21 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 wiem,że dostałaś bo kazałam wysłać ci na dowód jak moje pitbulle ładnie się z Tobim dogadywały.Tobiś bardzo grzeczy,nawet jak Toffi tam na niego skoczył to bardzo grzecznie się zachowywał i potem go nie bał się, chwaliłyśmy go za odpowiednie zachowanie po napaści na niego.Bardzo fajny i grzeczny ale mało ruchliwy, taki Placuś:loveu::evil_lol:, nie nadążał za moimi;) A własa kupa i moja maszynka na pysiu się zacinała tj u Toffika Quote
kate8828 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tak załuje ze mnie nie było:placz: Mam nadzieje ze kiedys powtorzymy jeszcze takie spotkanie i bedziemy mogli z Benitem być;) Ja byłam najpierw na pogrzebie naszej byłej dyrektorki szkoły no niestety, a potem na zajeciach z Benitem dostalismy jedna wielka pochwałe a ja byłam przezadowolona z mojego dziecka:loveu: Quote
Ilka21 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 no szkoda,że ciebie nie było bo było bardzo fajnie i na pewno będziemy chciały to powtórzyć Quote
resuruss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Super spotkanko :loveu: Ilka dumnam z Twoich pitbuli ,ze mi dziecka nie zjadły :evil_lol: Kate!Teraz spotkanek bedziecie miec mase ,wiec na pewno się załapiecie :multi: Quote
kate8828 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wiem, ale i tak załuję :) I jeszcze taka pogoda takie by foty były:placz: (aniu wysłałam ci pw) Ale ciesze sie ze sie wam spotkanko udało :) To co w ten weekend proponujecie:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Ilka21 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 niestety jestem w ndz na wystawie a w sb musze się uczyć bo mam ciężkie egzaminy:shake: Quote
Ilka21 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Spotykamy się w ten czwaretk o godz. 17.30 na Bielanach a gdzie dokładnie to jak cos Kate powie jak ktoś będzie chciał wpaść Quote
kate8828 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Spotkamy sie w parku na bielanach o ile sie nie myle to sa BIELANY III przy gimnazjum na ul. Peżyńskiego, blisko ulucy Staffa od tamtad zaczniemy poniewaz jest tam zamkniety ogrodek do wyprowadzenia psow tylko dla psow zbey psy sie poznały i nam ew. nie nawiały zamyka sie furtki i tam pieski sobie szaleja i moga do woli załatwiac potrzebuy fizjologiczne bo ejst on tylko dla nich Kto bedzie chciał sie wybrac to ja podam autobusy i tramwaje ktore dojezdzaja :) Quote
ajcka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 CHĘTNI NA PIKNIK GRZYWACZKOWY??? lokalizacja:WARSZAWA ok Czerniakowskiej?dojazd komunikacja miejska i samochodem. miejsce: Ogródki działkowe,ogrody strzeżone bez wstępu ludzi z zewnątrz.Działka dość spora.Trawka,drzewka domek.Ogrodzone. termin:TA NIEDZIELA! Zapraszam na działkę z grzywkami,na grzywaczkowy piknik.Proponuje spotkanko,psiaki sie wyhasaja ,wyleżą na kocach,my na leżakach. Dla miłośniczek opalania miejscówka na dachu szopki. Dla uciekających od słońca-chłodne wnętrza nastrojowego murowanego domku.hehe Jest grill wiec można zrobić jedzonko na wieczór. Zabrać aparaty fotograficzne,oraz wszystko co chcecie. Zmieści sie trochę osób i psów. Będą ploty i .... Ktoś chętny?? Quote
Agama Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Madryt i Kiki sie zglaszaja z aprowizacja na grill:multi: Quote
Ilka21 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 ja, ja i moje psy, jak teren ogrodzony to wezmę 2 sztuki(chyba,że wywala mnie z autobusu z nimi:cool3:) Poprosze adres i godzinkę spotkania. I może podzielimy się kto co kupuje, proponuje aby cos do picia kupili wszyscy. Quote
Agama Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Super Ilonka ,ciesze sie bardzo bardzo,:multi::multi::multi: Marysiu podaj szczegoly,o ktorej sie spotykamy i gdzie Quote
ajcka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Na skrzyżowaniu Gagarina i Czerniakowskiej o 10 rano by zdążyć przed upałem albo druga wersja 14 i do wieczora.Co wolicie? autobusy:Przystanek Sielce [SIZE=3][SIZE=4]107 131 141 159 162 168 180 185 187 522 [SIZE=3][SIZE=4]131 167 168 180 301 522 Prowiancik co kto lubi skrzydełka,kiełbaska,bułeczki,ketchup,musztarda,potrzebna rozpałka do grilla,jakieś picie,woda,słodkości,owoce. Quote
Ilka21 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 ja jestem za opcją od 14.00 do wieczora, bo potem coraz chłodniej a tak będziemy się kiścić w największym upale a wieczoirkiem to i mam pojazd w drogę powrotna Quote
Agama Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mnie jest wszystko jedno ,ustalcie miedzy soba:lol: wiem gdzie mam sie stawic:lol: czekam na nastepne info Quote
miniaga Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy dam radę. Może uda mi się wpaść choć na godzinkę. W razie czego będę z Tosiem i Toniciem i Milenką, która pomolestuje wasze psy. Quote
Dudek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 buuuuuuuuuuuuuuuu a ja mam w tym czasie spływ kajakowyyyyyyyy:placz: strasznie chętnie bym się z Wami spotkała i szczeniorki wybiegała;) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Ilka21 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 To szkoda, Dudek ty zawsze coś;) Aga mam nadzieję,że uda ci się wpaść a spotykamy się o 14.00 na przystanku Sielce Quote
ajcka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Paula od Frodo też chyba będzie.:cool3: Aga wpadaj. Quote
Recommended Posts