Ilka21 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 my też jesli będzie ciepło tylko nie wiem jeszcze z którym dzieckiem, jeżeli cieczka przejdzie to Molly a jeżeli nie to Bodzio na socjalizacje:evil_lol::diabloti:Dam znać Asi od Placka Quote
miniaga Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Super Kasiu że możesz, bo właśnie wyszedł ode mnie pewien przystojny kawaler, który również będzie w piątek. Quote
kate8828 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bedziecie jutro? Napewno bede Ja + Bneiutek, Aga z ferajną oraz Weronika z Plackiem (Tobim) (potwierdzali :) ) o 10 sie widzimy jakby ktos chciał jeszcze być:) Ajcka, Ilka a jak wy? bedzie pandusiak?:loveu: Quote
Ilka21 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 tak i Ajcka i ja będziemy.Ajcka nie może się zdecydować czy z dwoma czy z jednym, a ja będę tym razem z Bodziem bo Molly jeszcze po cieczce pachnie i samce by podostawały fizia i ona też, bo ochoty na romanse już nie ma:evil_lol: A ja mogę się spóźnić więc jak coś będę dzwonić gdzie dokładnie jesteście, bo nie wiem jak moje autobusy jeżdzą jutro. Quote
Ilka21 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Niestety pada deszczyk:shake: więc ja nie przyjezdzam bo wy pewnie też zrezygnujecie a ja mam za kawał co by w połowie się zawracać Quote
kate8828 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Spacerek bardzo bardzo bardzo udany mimo niekoniecznych warunkow pogodowych, ja jestem zauroczona pandusiem :loveu: Ajcka cudo! a jak go ustawiłas to wymiekłam :loveu: I jestem naprawde dumna z mojego Benita jak drze japke na psy na smyczy tak nie uwierzyłam w to co zobaczyłam jak go pusciłam, szalał, brykał, hasałz innymi psami az mu sie uszy trzesły , :) aaaah jestem z niego taka dumna! Dizieki Aga ;) I wszystkim dzisiaj dziekuje za spotkanie :) Quote
ajcka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Było fajnie choć mokro.;) Grzywek tyle ze nie nadążałam za nimi podczas szaleństw. Tasia torpeda ale dwaj bracia tez wulkany energii. Z Pandusia jestem dumna bo nie bał się i do całego zamieszania podszedł raczej obojętnie.Mój cudny chłopak.:loveu: Keri pobiegała nawet trochę zamieniając pogonie z whippetem na szaleństwa grzywkowe. Quote
Ilka21 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 to super że spotkanko się udało ale ja wymiękłam w taką pogodę,myślałam,że wy też odpuścicie:eviltong: Quote
miniaga Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie udało ci się nas zniechęcić;). Panduś super chłopak. Dwa Reasuruski miodzio. Benito fajnie pracuje z Kasią i wspaniale się prezentuje. Jestem pod dużym wrażeniem jego umiejętności i urody. Tobi (vel Placuś) pięknie zbudowany i całkowicie niezniszczalny- jest tak pewny siebie że ... Quote
resuruss Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Foty jakies macie :modla::modla::modla:???? Ja dzis mam dzien pojedynczego wyprowadzania malcow na dwor i latam na zmiane od rana :evil_lol: Quote
kate8828 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 miniaga napisał(a): Benito fajnie pracuje z Kasią i wspaniale się prezentuje. Jestem pod dużym wrażeniem jego umiejętności i urody.... Dziekujemy:loveu: Szybkie efekty naszej pracy to w całości zasługa 3 członow, 1 ze mam psa ktory jest bardzo chetny do pracy, 2 ze był super przez Anie przygotowany a 3 nasz szkoleniowiec :loveu:ayshe Dziekuje wam dziewczyny, no i oczywiscie dziekuje jeszcze Adze :) za wszystko za cierpliwośc :) Bez pracy tych osob to napewno nic by z samą mna nam nie wyszło ;) juz sie nie moge doczekac nastepnego spacerku dziewczyny! kiedy sie umawiamy :cool3: Ress, odpisz mi na pw, proszeeeeee;) Quote
Ilka21 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 jak będzie ładnie:evil_lol: bo jak pada to ja wymiękam a poza tym im wcześniej tym fajniej;) Quote
kate8828 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dzisiaj byłysmy z Weroniką Benitem i Tobim w lesie :) Niestety ani ja ani Weronika nie wzielysmy aparatu wiec takie pare fotek nieostrych z komorki juz w drodze powrotnej Tobi zrobił zabke strasznie mi wtedy przypominał Bułeczkę na zdjeciach z dziecinstwa i żabie :) Prubowałysmy go ustawic uznał ze ma nas gdzieś i przysiadał ale pokazałam Weronice jak go tego oduczyc i całkiem fajnie biegał na ringowce jak na pierwszy raz swietny pies :) Quote
Ilka21 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Fajnie,że się zakolegowałyście i że braciszkowie się widują:loveu: A ja dziś sobie w brodę pluję,że dzis mogliśmy spotkanko ustalić bo pogoda fajna Quote
kate8828 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No :placz: szkoooda To ja proponuje przyszła sobote tj 11 albo niedziele 12 :) godzinka do ustalenia ale to tak wstepnie i jeszcze wszystko zalezałoby od pogody , czy jakas wazna wystawa (wiem ze jest kwpr w płocku ale z tego co patrzylam chyba nikt ze spotkanek w-wowych sie nie wybiera chyba ze towarzysko i ja nic nie wiem) i nikogo z was nie ma? Quote
ajcka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jade na te wystawe .Ona jest chyba w niedziele wiec ja pisze sie na sobote. Quote
resuruss Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kate8828 napisał(a):Dzisiaj byłysmy z Weroniką Benitem i Tobim w lesie :) Niestety ani ja ani Weronika nie wzielysmy aparatu wiec takie pare fotek nieostrych z komorki juz w drodze powrotnej Tobi zrobił zabke strasznie mi wtedy przypominał Bułeczkę na zdjeciach z dziecinstwa i żabie :) Prubowałysmy go ustawic uznał ze ma nas gdzieś i przysiadał ale pokazałam Weronice jak go tego oduczyc i całkiem fajnie biegał na ringowce jak na pierwszy raz swietny pies :) Aaaaaaaaaa moje misiaczki najsłodsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Ilka21 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ja jestem za 10 maja za sobotą i późniejszą godz bo do 12.00 mam szkolenie z Molly a w ndz mam komunię w rodzinie Quote
ajcka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja tak 13.30- 14 bym chciała nie rano bo rano pracuje. Quote
Ilka21 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 ja jutro nie dam rady do Wawy przyjechać a nie wiem jak reszta bo nikt nic nie pisze Quote
miniaga Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja się do lasku dopiero ok 16-17 wybieram. Wcześniej nie dam rady. Moze następnym razem Quote
kate8828 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Było baaardzo fajnie byłysmy z Marysią, składzik mały bo Panduś:loveu: kocham tego dziubasa i nawet go przekupiłam:evil_lol: Kerisia i moj synus Benituś, pieknie sie bawiły, pieknie prezentowały :) Dziekuje Marysiu za spacerek :) Quote
ajcka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja napisze tylko więcej więcej takich spacerków.:cool3: Quote
Recommended Posts