Ilka21 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Słabe wytłumaczenie....hahah:evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Dada Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Mam zamiar pare pięknych wakacyjnych dni spędzić pod Warszawą z pieskami. Może akurat trafi się jakieś spotkanie grzywkowe ;) :lol: Quote
Ilka21 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 no to jak będziesz Dada to dawaj znać i spotkanko się zorganizuje Quote
Dada Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Miejscowość nazywa się Latchorzew :lol: . To dam znać kiedy się pojawię! :multi: Quote
Agama Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Lachtorzew to rzut beretem ode mnie Aga i Ajcka tez beda mialy niedaleko jesli zrobimy spotkanko w lasku na Bemowie,a Ilka i tak dojedzie,bo wszedzie ma nie najblizej,jeszcze trzeba zmobilizowac Dudka i wszystkich chetnych mnie sie marzy spotkanie grzywek gdzies nad jakims zbiornikiem wodnym-czystym nawet znalazlam miejsce... moje uwielbiaja plywac Quote
Dada Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 To wspaniale!:multi: :multi: Joy pływać nie lubi raczej, ale z Sarą też będę, a ona chyba w wodzie się urodziła :evil_lol: . Może pływać w nieskończonosć :p Ale fajnie, że to tak blisko Ciebie!:multi: Quote
Ilka21 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Niestety spotkanko dzisiejsze prawdopodobnie nie odbędzie się ponieważ musimy załatwic pewną sprawę i nie wiem jak się wyrobimy z nią. Quote
Agama Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 hi hi a AGA z Lotina wlasnie w lasku na Bielanach jak sie okazalo Quote
lothia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Aga uczyła Perle poprawego biegania,a córka Agi wymyslała mi fryzurkiAga dzięki Quote
miniaga Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Perełka biega super i wogóle strasznie mnie cocha:loveu: Ress miała rację że parówki podbijają nie jedno serce:evil_lol:Jestem pod ogromnym wrażeniem inteligencji suni i tego jak szybko przyswaja nową wiedzę:loveu: Quote
miniaga Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kocham Bielany:multi::multi::multi: Przy Hali Marymonckiej powstanie super ogród. Jedna jego część będzie wydzielona dla właścicieli z psami. Pomyślano nawet o bezpieczeństwie czworonogów i przygotowano szereg zabezpieczeń aby psiaki nie wyskoczyły na ulicę. Może za rok bedziemy mogły spotkać się już tam:razz: Quote
Ilka21 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 o to się chwali, chyba jakis list z podziękowaniami trzeba napisać:lol: ;) Quote
ajcka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dajcie znac na smska czy spotykamy sie jakos w weekend i o której? jakies propozycje? moj tel:508761231 Quote
lothia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 w Parku Bielańskim jest wydzielona niewielka część jako toaleta dla psów,piaskownica z zielenią ,ogrodzona w razie czego ja bardzo chętnie na weekend się piszę jeżeli spotkanko będzie bielańskie:cool3: Quote
Ilka21 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Proponuję spotkanie na Polach Mokotowskich w sobotę o godz.11.00, tam gdzie zawsze(jak ktoś chętny a nie wie gdzie to się pytać;) ). Napewno będę ja i Ajcka a reszta zgłaszać się kto będzie:cool3: Miniaga,Lothia,Agama - a jak wy,nasz stały składzik:razz: da radę? Quote
Ilka21 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 to nie dobrze :-( bo stęskniłam się za Tobą Quote
miniaga Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja też za Tobą, ale w związku z tym że ja i Arti nie przepadamy za imprezami w stylu WESELE cała rodzina postanowiła wykorzystać to dla siebie. Ja zostałam wyznaczona w roli opiekunki mojej chrześnicy (genialna dziewczynka więc jestem happy) oraz psa siostry , który pilnie potrzebuje twojej pomocy w zdiagnozowaniu jego problemu. Mój mąż robi za kierowcę, który pozostałą część rodziny będzie zawoził i odbierał :evil_lol: Chyba polubimy wesela:evil_lol: Quote
Agama Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Przy takiej pogodzie to chyba ze spotkanka nici Quote
Dudek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 gdyby jednak było ładnie;) :cool3: to chciałam nieśmiało podsunąć pewnien pomysł... rozważcie spotkanie na terenie campusu SGGW (duuuuuży ogrodzony teren), blisko metro:multi: mogłabym wtedy przytaszczyć całą moja gromadkę bez obawy że wybiegną na ulicę:p Quote
Recommended Posts