Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zamiar pare pięknych wakacyjnych dni spędzić pod Warszawą z pieskami. Może akurat trafi się jakieś spotkanie grzywkowe ;) :lol:

Posted

Lachtorzew to rzut beretem ode mnie Aga i Ajcka tez beda mialy niedaleko jesli zrobimy spotkanko w lasku na Bemowie,a Ilka i tak dojedzie,bo wszedzie ma nie najblizej,jeszcze trzeba zmobilizowac Dudka i wszystkich chetnych
mnie sie marzy spotkanie grzywek gdzies nad jakims zbiornikiem wodnym-czystym
nawet znalazlam miejsce...
moje uwielbiaja plywac

Posted

To wspaniale!:multi: :multi:
Joy pływać nie lubi raczej, ale z Sarą też będę, a ona chyba w wodzie się urodziła :evil_lol: . Może pływać w nieskończonosć :p
Ale fajnie, że to tak blisko Ciebie!:multi:

Posted

Perełka biega super i wogóle strasznie mnie cocha:loveu: Ress miała rację że parówki podbijają nie jedno serce:evil_lol:Jestem pod ogromnym wrażeniem inteligencji suni i tego jak szybko przyswaja nową wiedzę:loveu:

Posted

Kocham Bielany:multi::multi::multi:

Przy Hali Marymonckiej powstanie super ogród. Jedna jego część będzie wydzielona dla właścicieli z psami. Pomyślano nawet o bezpieczeństwie czworonogów i przygotowano szereg zabezpieczeń aby psiaki nie wyskoczyły na ulicę.
Może za rok bedziemy mogły spotkać się już tam:razz:

Posted

w Parku Bielańskim jest wydzielona niewielka część jako toaleta dla psów,piaskownica z zielenią ,ogrodzona
w razie czego ja bardzo chętnie na weekend się piszę jeżeli spotkanko będzie bielańskie:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Proponuję spotkanie na Polach Mokotowskich w sobotę o godz.11.00, tam gdzie zawsze(jak ktoś chętny a nie wie gdzie to się pytać;) ). Napewno będę ja i Ajcka a reszta zgłaszać się kto będzie:cool3:
Miniaga,Lothia,Agama - a jak wy,nasz stały składzik:razz: da radę?

Posted

Ja też za Tobą, ale w związku z tym że ja i Arti nie przepadamy za imprezami w stylu WESELE cała rodzina postanowiła wykorzystać to dla siebie. Ja zostałam wyznaczona w roli opiekunki mojej chrześnicy (genialna dziewczynka więc jestem happy) oraz psa siostry , który pilnie potrzebuje twojej pomocy w zdiagnozowaniu jego problemu.
Mój mąż robi za kierowcę, który pozostałą część rodziny będzie zawoził i odbierał :evil_lol: Chyba polubimy wesela:evil_lol:

Posted

gdyby jednak było ładnie;) :cool3: to chciałam nieśmiało podsunąć pewnien pomysł...

rozważcie spotkanie na terenie campusu SGGW (duuuuuży ogrodzony teren), blisko metro:multi:
mogłabym wtedy przytaszczyć całą moja gromadkę bez obawy że wybiegną na ulicę:p