kamilqax95x Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Kamila Proc napisał(a):no i zmienic tytul - JUPI! Niestety tytułu raczej nie da się zmienić. Chyba, że moderator zmieni, bo ja nie mogę.. :/ Quote
phase Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 kamilqax95x napisał(a):Niestety tytułu raczej nie da się zmienić. Chyba, że moderator zmieni, bo ja nie mogę.. :/ To pisz do modów. :) Quote
Marta666 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Kamilka musisz wejść w zaawansowaną edycję żeby zmienić tytuł wątku :) Quote
Besti Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 A ja widziałam nowe radosne zdjęcia Jaszki ze swoją Pańcią:razz: :loveu: Quote
phase Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Besti']A ja widziałam nowe radosne zdjęcia Jaszki ze swoją Pańcią:razz: :loveu:[/QUOTE] Eej tez bym zobaczyła. :lol: Jak da radę niech ktoś wstawi fotki tu. Quote
Besti Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='phase']Eej tez bym zobaczyła. :lol: Jak da radę niech ktoś wstawi fotki tu. Noł problem! Wstawiam z facebooka uśmiechniętego Jaszkę :) Quote
kamilqax95x Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Postanowiłyśmy wysłać Bezy zdjęcie do konkursu, w którym główną nagrodą jest 100 kg dobrej jakości karmy dla domów tymczasowych !!!Byłaby to dla nas niesamowita pomoc i stąd nasza prośba- głosujcie na zdjęcie Bezy, niech nasza bohaterka znajdzie dom i przy okazji wykarmi swoich współtowarzyszy niedoli… Wystarczy polubić zdjęcie i gotowe :smile: W imieniu wolontariuszy ze schroniska i wszystkich naszych psiaków DZIĘ-KU-JE-MY !!! ZAGŁOSUJCIE: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Quote
Recommended Posts