ayshe Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Szira/Gosia']O właśnie właśnie:cool3: Belgia:cool3: szkoda że tego nie zobaczę:eviltong:no ja tez mam obawe ze sie zblaznie...aaaa...nienawidze zawodow:placz: :placz: .dzisiaj na treningu ciulica o malo znowu nie zabila sie o palisade i ZNOWU mnie walnela-tym razem w ramie:angryy: .ona nie umiie norrrmanie skakac palisady tylko musi wymyslec jakies wariacje na temat.boszsz co za jelop:shake: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Przesadzasz:mad: normalnie wyglądasz:lol: oczywiście jak nie strzelasz tych głupich min:eviltong:to nie glooopie miny-to moja twarz:placz: :eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ayshe napisał(a):to nie glooopie miny-to moja twarz:placz: :eviltong: Nie:shake: bo jak jesteś zmęczona to tych min nie ma:lol: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Nie:shake: bo jak jesteś zmęczona to tych min nie ma:lol:bo mi umiesnienie siada na gebie i twarz mi nie dziala.:evil_lol: :eviltong: Quote
saJo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Wiecie co, chociaz w jednym topiku rozmawiamy na temat :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi: :multi: :multi: wiedzialam.no iwedzialam ze jak sie sprezymy...i postaramy sie z caaaalej sily to nam wyjdzie:diabloti: Quote
14ruda Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To ja też. Prawie każda baba mówi ,że jest gruba:evil_lol: .Trza sie martwic kiedy tak mówi jak waży 20 kilo:roll: a ja w piątek jadem do Kórnika nawalić się na weselichu:multi: .Kupiła se kreacje i bedem ładnie wygladać gdyż mam milion siniaków,zęby odbite na przedramieniu,pare zadrapań i bąbli muszkowo-komarowych.Myślę,że do piątku Aicha zrobi mi jeszcze jakiegoś makijaża.Chyba,że przestane się z nią bawić na czworakach.:diabloti: Dzięki upałowi wszystko to bedzie ładnie się prezentować na mej bladej skórze.:evil_lol: Poza tym w czerwcu sie przeprowadzamy z wieżowca do bloku 4 piętrowego :razz: i w przyszłym tygodniu jade na giełde przerąbać pół wypłaty na nowe łóżeczko dla piesa(skończy sie spanie w moim:diabloti: )i takie tam inne niepotrzebne zupełnie rzeczy,ale dlaczego mam niekupić gumowej marchwii skoro Demonek ma taką i Aichy sie podoba bajdzio.:loveu: Quote
14ruda Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ayshe ma surykata a ja mam hiene: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Boidae Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Musisz się cieszyć ze jedziesz do nas :eviltong: Kraina onków cię przywita (raptem tych co wychodzą na spacery naliczyłem około czterech:roll:) Quote
14ruda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Boidae napisał(a):Musisz się cieszyć ze jedziesz do nas :eviltong: Kraina onków cię przywita (raptem tych co wychodzą na spacery naliczyłem około czterech:roll:) Bedem zaczepiać wszystkie :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 hey :D sorka ze wtrace nie na temat :D lol :P ale bylam dzis u tego psiaka co pisalam na poczatku tematu :D jejku ma 9 tygodni ponad :D ile on ma energii ;D cuudo :) tylko jest jeden problem :D cale rece mam pogryzione przez jego zabki.... nie wiecie jak zapobiec zeby tak nie gryzl ?? za spodnie, bluzki itd lapie... Quote
ada89 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mi saJo pokazała niezły chwyt jak pies gryzie a nie chcesz, żeby to robił... bestialski sposób :cool3: , ale to za malutki piesek jest, żeby to robić, zreszta nie znam się, ale chyba każdy musi przez to przejść Quote
saJo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jak pies chce mnie gryzc to ja mu daje wiecej do gryzienia, a ze moja piesc nie miesci sie w gebie szczeniaka to moja wina?? :roll: albo ze nie da sie gryzc reki, jak ma sie ja w gardle?? :roll: Quote
14ruda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ktoś polecał też sprytne podkładanie fafla pod ząbek :cool3: żeby psy gryzienie ludzkiej reki czy czegokolwiek skojarzyło sie z nieprzyjemnym doznaniem jakim jest przygryzienie sobie własnego fafla:diabloti: .Nie wiem czy skutkuje.Pięść i owszem.Skoro nie da sie czegoś gryźc to sie nie gryzie.:razz: Quote
saJo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Z faflami jest ten problem, ze trzeba je sprytnie ustawic w odpowiednim miejscu i po paru razach co sprytniejszy szczeniak zauwaza ten moment i natychmiast puszcza. Tylko po to oczywiscie, zeby za chwile zlapac spowrotem. A reke d gardla wlozyc dsc latwo :p Quote
Boidae Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 14ruda napisał(a):Bedem zaczepiać wszystkie :diabloti: Jak dobrze pójdzie trafisz na nas :evil_lol: Quote
14ruda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Jak spacerujesz koło zamku to trafie;)Dla rozpoznaki ubiore ONkowa czapkie-bedzie pasowac do stroju odświętnego hehe.:) Quote
14ruda Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Boidae.Ładnie tam es u WAs:p .byłam tylko w zamku,bo weselicho było w Koszutach.owczarka zadnego nie widziałam:-( .Ale bedziemy tam znów niebawem to mozem sie umówić na jakiegoś spacerniaka:razz: .Chyba sie nasze stwory nie pokłócą?:evil_lol: No i bym se zajechała do tego sklepa w Luboniu przy okazji po jakiegoś akcesoria:p Pozdrawiam Kórnik,Koszuty Huby i Dziećmierowo czy jak to sie pisze. Quote
Boidae Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 My się w weekendy nie stawiamy w parku, za dużo osób chodzi i psa spuscic nie mozna :cool1:. Bylismy z raz w tym czasie w okolicy zamku(na prowencie, to tam gdzie ten statek jest:eviltong:) Ale nie zbyt długo. Przez większość czasu okupywaliśmy las rowerem. Mówie Ci do Ipo sklepu musisz wpaść, bardzo miły Pan świetnie nam doradził rękaw. Moja zaczepna jest ale ja ją już podreperuje:cool3: nielubi tylko białych psów, więc wiesz :evil_lol: Dziećmiorowo, to kawałek odemnie (osiedle Staszica:lol:) mam tam znajomą, ale te rowy tam są ehmmm... ostatnio jakiś pijak się tam utopił jak w nie wpadł. Pzdr. Kacper Quote
Recommended Posts