Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:cool3: witajcie :D postanowiłam załozyć temat ogólny :D bo takiego tu nie widze :D możemy tu pisać co chcemy, chwalić się osiągnięciami z wystaw no i wogóle wszystkim :D
a ja może zacznę :evil_lol:
no więc sama nie posiadam ONka a bardzo bym chciała... ale znajomy mojego taty kupił ONka długowłosego i wie, że ja kocham psy a szczególnie ONki :loveu: to powiedział, że mogę wyprowadzać jego psiaka na spacer i wogóle przychodzić do niego kiedy będę chciała :evil_lol: wiem, że to dziwne ale ja się baaardzo cieszę :multi: chociaż w połowie spełnie swoje marzenie o ONku :cool3: bo tak baaaaaardzo chciałabym mieć swojego,,, nawet nie wiecie jak bardzo :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a psiak ma 8 tygodni i jakoś w środę lub czwartek idę go zobaczyć :multi:

Posted

butterfly-dzieki za poprawienie nastroju:mdrmed: tym tematem :laugh2_2: .nie zauwazylas kooochaniutka zemy na kazdym temacie gadamy nie na temat?:drink1: .:evil_lol: .
napewno doczekasz sie swojego onka-najwazniejsze jest wiedizec co sie chce miec i czekac ile trzeba na upatrzone skojarzenie.
ja sie nie mam czym chwalic niestety:lol!: .mam durne psy,z elektrowniami atomowymi w dooopskach:cooldevi: ,meza szwaba ktory na mnie krzyczy na cwiczaku[aaaaa kurt jest bosssski jako pozorant:iloveyou: ]i wogole to glooopi fryc:loveu: ,corke z wlasnym zdaniem na kazdy temat:ak-shot: ,do tego jestem mala i gruba....przerabane:peace: .

Posted

mi sie wydawalo, ze "ilu tu jest owczarkarzy" i "nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego" staly sie takimi watkami o wszystkim i o niczym, ale nowy watek tez moze byc :evil_lol:

Posted

Ja mam na parterze ONka i mali w pokoju 2m x 3 m :evil_lol: czasami do dyspozycji reszta mieszkania :evil_lol: a zwykle trzymam je niedobra podla w bagazniku marki astra kombi :evil_lol: i siem maja dobrze. Na ONka tez czekalam 4 lata.

PS. czy ktos moglby wytlumaczyc Gnojkowi ze jest ZMECZONY po treningu?? :roll:

Posted

ayshe napisał(a):
saJo-kaz mu (...) przepisac 1000 razy to moze zalapie:cool3: :evil_lol:

albo przyniesie mi dlugopis, zeby porzucala aporcik :roll: :evil_lol: kartka papieru w sumie tez fajna sprawa :roll: :evil_lol:

Posted

hahhaha :D z tym samolocikiem to ayshe niezbyt :D bo go rozerwie na strzepy ;p to moze naucz go komendy zmeczony :D na ktora bedzie padal i sie nie ruszal z miejsca :P chociaz wiem ze nie wytrzyma w miejscu :p to ja sie poddaje...

a co do Onka to moi rodzice w bloku nie chca bo jest Kleksiu

Posted

Plasticzek tez stierdzil, ze czas odpoczynku minal :roll: trzeba zjesc kolacje i isc spac (na szczescie qndle wiedza, ze jak spie, to jedyna aktywnoscia jaka moga przejawiac jest oddychanie :evil_lol: ewentualnie przekrecanie sie z boku na bok :evil_lol: )

Posted

saJo napisał(a):
Plasticzek tez stierdzil, ze czas odpoczynku minal :roll: trzeba zjesc kolacje i isc spac (na szczescie qndle wiedza, ze jak spie, to jedyna aktywnoscia jaka moga przejawiac jest oddychanie :evil_lol: ewentualnie przekrecanie sie z boku na bok :evil_lol: )

oooo ty to masz madre psiaki :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

butterfly15 napisał(a):
oooo ty to masz madre psiaki :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

ja wiem czy madre :roll: na pewno lubie swiety spokoj gdy spie i od malego wbijalam im to do tych bardziej lub mniej czarnych lbow :diabloti:

Posted

,corke z wlasnym zdaniem na kazdy temat:ak-shot: ,do tego jestem mala i gruba....przerabane:peace: .

Co do córki to po kimś to musi mieć, :evil_lol:poczekaj aż będzie w wieku mojego bachora, 17 lat:mad:, omnibus:crazyeye:
Co do mała i gruba, to, NIKT NIE JEST DOSKONAłY:cool3:, Ja jestem średnia(165)raczej normalno-wagowa(52), ale mam łuszczycę:-(, na jednej nodze

Posted

ayshe jak jeszcze na którymś temacie wspomnisz, że jesteś gruba to jak bede w warszawie to ci w dupe nakopie... wiem, że nie powinnam tak mówić z racji różnicy wiekowej :evil_lol: ale kurde... albo macie jakiś dziwnyyy aparat, który przekłamuje wszystkie zdjęcia albo... przesadzasz, co jest bardziej pewne...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :diabloti:

Posted

ada89 napisał(a):
ayshe jak jeszcze na którymś temacie wspomnisz, że jesteś gruba to jak bede w warszawie to ci w dupe nakopie... wiem, że nie powinnam tak mówić z racji różnicy wiekowej :evil_lol: ale kurde... albo macie jakiś dziwnyyy aparat, który przekłamuje wszystkie zdjęcia albo... przesadzasz, co jest bardziej pewne...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :diabloti:

No pewnie że przesadza:lol: ale Ona tak lubi użalać się nad sobą:eviltong:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No pewnie że przesadza:lol: ale Ona tak lubi użalać się nad sobą:eviltong:
zdrajca:razz: :diabloti: .

aaaa muszem muszem....gosia dizsiaj obudzila szire na zajeciach:cool3: .przechodzila kolo niej i powiedziala "szira"a szira jak sie poderwie...az jej sie nozki poplataly...boszsz jak ja koooocham tego psa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ada-nie ma sprawy .kooopnij mnie slonko:razz: :eviltong: .....
lisica-no ja tam nie iwem ja wybitnei ugodowa osoba jestem to nie wiem po kim ona to ma:evil_lol: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
zdrajca:razz: :diabloti: .

Nie jestem zdrajcą tylko mówię prawdę, bo Ty przesadzasz:eviltong:

ayshe napisał(a):
aaaa muszem muszem....gosia dizsiaj obudzila szire na zajeciach:cool3: .przechodzila kolo niej i powiedziala "szira"a szira jak sie poderwie...az jej sie nozki poplataly...boszsz jak ja koooocham tego psa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Śmiej się śmiej:mad: zemsta bedzie słodka:mad:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Nie jestem zdrajcą tylko mówię prawdę, bo Ty przesadzasz:eviltong:

Śmiej się śmiej:mad: zemsta bedzie słodka:mad:
tiaaa jassne przesadzam...uhuuu:eviltong: ...
ty mnie nie wnerwiaj ta zemsta bo akurat padnie na zawody w belgii z chita:mad: .