Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

- czy możecie podać nr konta w pierwszym poście ??? - i umieścić apel o zbórce pieniędzy ????
- ułatwi to bardzo, bo teraz to trzeba szukać....

- przelewam...i trzymam kciuki za domki.....

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stepelkaa']Tzn ja zawsze jak robię to aktywuję z mojego maila, to źle? Bo mogę chyba na psyniczyje, ale na tych kilku stroniach zazwyczaj mam konto, więc automatycznie idzie na mojego maila, za to w ogłoszeniach podaje nr tel bądź mail taki na jaki ludzie powinni się kontaktować, jeśli do mnie piszą to ich najwyżej przekierowywuję ;)[/QUOTE]

Tak też zazwyczaj robię, (tym razem zrobiłam inaczej) ale ludzie piszą najczęściej przez formularz, więc chciałam, żeby szło bezpośrednio. Eh, no nic, wczoraj powtórnie zrobiłam te ogłoszenia, które trzeba było aktywować. ;)

Posted

Kurcze to nie wiem, bo naprawdę jest mi o wiele szybciej jak robię ze swoim. I wydaje mi się, że jak ktoś zainteresowany to i tak się odezwie jak napiszę, że telefoniczne- w końcu gdyby chciał szybko szybciutko to od razu by dzwonił. ;)

Posted

stapelkaa, nie przejmuj się, każdy robi tak, żeby było dobrze i o to chodzi :)
Ciekawa jestem, czy coś się z domkiem Nany klaruje.

Posted

Cisza zapadła, przepraszam, bo była akcja "kasza" - udało się załatwić i przywieźć Monice ok. 200 kg kaszy z suszonymi warzywami (dobrej jakości drobna kasza jęczmienna). Już wcześniej tę kaszę jej przywoziłam, gotowana z puszkami lub suchą karmą dobrze służyła psom. Potem była akcja "materace i koce" na psie posłania. Psiaki Moniki dostaną kilka fajnych piankowych materacy i kilkanaście kocy. A ponieważ to wszystko targałam, pakowałam do samochodu i woziłam, nie mogłam jednocześnie pisać. Darujcie, pls...

Przyszły kolejne wpłaty, wielkie dzięki dla:

Katarzyny N. z Jaworzyny Śląskiej 20 zł
Izabeli Ż z Jarosławia 20 zł
Adriany W. z Bydgoszczy 100 zł
:Rose::Rose::Rose:
Pod koniec tego tygodnia albo na pocz. następnego zrobimy wielkie zakupy :D Bo teraz psiaki wcinają karmę ze skarpety owczarkowej.
Myślę, że zakupy zrobimy jakoś na dwie tury.

Telefon w sprawie adopcji na razie milczy. Ale sądzę, że bliżej weekendu coś się ruszy. Jeśli chodzi o aktywację ogłoszeń, aktywowałam na bieżąco wszystko, co przychodziło na pocztę psyniczyje@gmail.com

Posted

moja skromna wpłata też więc doszła:)
szkoda, że domki milczą... ale ważne, że psiaki mają pełne brzuszki i ciepłe posłanka, a pani Monika trochę spokojniejszą głowę;)

Posted

- przepraszam, że się wcinam....szukam transportu dla suni z Warszawy do Bydgoszczy - z DT do DS...gdyby ktoś jechał w naszym kierunku to dajcie znać......

- rozesłałam wici o psiakach.....czrujcie dziewczyny, na pewno się uda....

Posted

Jako, że Pani Monika z psiakami chwilowo zaopiekowana wrzucam tu info o imprezie na nasze psiaki (Felowe głównie, bo to Ona odwala 99% roboty).

[FONT=arial black]Wiosenne Ciuchowisko
[/FONT]
odbędzie się
w niedzielę 21 kwietnia

w klubokawiarni MAM OCHOTĘ
(W-wa, Grójecka 75, budynek Domu Kultury Ochota)

Zapraszamy w godzinach 12-18

w sprzedaży ciuchy i dodatki, ksiażki i biżuteria... :)

Zapodaję linka do wydarzenia na FB: http://www.facebook.com/PsyNiczyje#!/events/180707888747318/

Serdecznie zapraszam w imieniu własnym, Feli i pozostałych dziewczyn :)

Posted

Kochani, z Warszawy, okolic i nie tylko. Tak jak KingaW pisała, zapraszamy na Wiosenne Ciuchowisko!

Jeśli macie chwilę w niedzielę 21 kwietnia (nie jutro, tylko za tydzień), koniecznie wpadnijcie. To już 6 edycja naszej imprezy.
W telegraficznym skrócie: najpierw zbieramy fanty - ciuchy (głównie nowe albo b. mało używane), dodatki, biżuterię, książki etc., a potem robimy z tego wielki kiermasz. Jest mnóstwo okazji za symboliczne pieniądze, czyli coś w rodzaju megabazarku w realu :D
Wszystkie pieniądze z imprezy przeznaczamy na psie biedy, które mamy pod opieką - my bezpośrednio i ludzie tacy jak p. Monika (niestety, nie tylko ona na "wątrobach" nam leży).

[B]Ciuchowisko jest w Warszawie na Ochocie, w Klubokawiarni Mam Ochotę, przy ul. Grójeckiej 75 (budynek Ośrodka Kultury Ochoty) w niedzielę 21 kwietnia od godz. 12 do godz. 18.[/B]
Warto przyjść, bo będzie można kupić naprawdę fajne rzeczy (już mamy sporo uzbieranych). Będzie też można napić się czegoś pysznego i zjeść, bo w Klubokawiarni mają pyszną kuchnię :)
A jak ktoś chce, to bardzo, bardzo zapraszamy do włączenia się do akcji: zbieraania fantów (książki, ciuchy, biżu etc) i wysyłania w świat info o imprezie. Im więcej będzie ludzi, tym bardziej uda się impreza. Tu jest plakat w wersji mini (jeśli ktoś chciałby wersje do druku, proszę o info, podeślę duży):
[CENTER][IMG]http://imageshack.us/a/img812/434/wiosenneciuchowiskokwie.jpg[/IMG][/CENTER]

Aaaa... i jeszcze będzie niespodzianka! Będą ciasteczka z wróżbą, ale nie takie zwyczajne, ale takie specjalne: dla psiaków :loveu:
Ciacho może zjeśc i psiak, i jego właściciel, a wróżba też jest psia.
[CENTER][IMG]http://imageshack.us/a/img832/9444/ciachoh.jpg[/IMG][/CENTER]

Więcej info o ciuchowisku jest tu: [URL]http://www.psyniczyje.info/index.php?lang=pl&m=page&pg_id=32[/URL]
a o tym, jak się włączyć do akcji zbierania fantów i gdzie można je przynosić tutaj:
[URL]http://www.psyniczyje.info/index.php?lang=pl&m=page&pg_id=64[/URL]

Zapraszamy!
PS
będą też obrazki p. Moniki :)

Posted

Dzięki Mazowszanko, wszystko się zgadza - kiedyś robiłyśmy ciuchowisko w restauracji Biosfeera na Odyńca, teraz przeniosłyśmy się na Ochotę - mniej schodów :)

Zrobiłam zamówienie i pierwsza transza karmy już idzie do Moniki: 200 kilogramów Josera Economy z Krakvetu za 769,30 zł. Tę karmę (40 kg) już dostały jej psiaki ze skarpety owczarkowej, smakowała :) A do tego chyba ma najlepszą cenę (pomijając totalnie śmieciowe jedzenie z biedronki czy lidla).
Oczywiście jak wygenerują fakturę to ją wkleję.
Jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

PS
Telefon nosze psy sobie, ale cisza ws adopcji nikt nie zadzwonił więcej... Maila też żadnego :(. Może do dziewczyn, które ogłaszały, coś przyszło? Wszystkie ogłoszenia, które wymagały aktywacji, od razu aktywowałam. No nic, czekamy...