tamb Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Wojtuś w nowym domku jeszcze nie wyszedł z ukrycia. Może w nocy wyjdzie do jedzenia. Quote
bahlsa Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Bieduś, musi się przyzwyczaić ale będzie dobrze. Dom jest bardzo "koci", wielkie serce dla mieszkańców, właściwie wszystko dla kotów. Miałyśmy zrobić fotki ale kocurek rezydent cały czas ocierał się o nogi a kotka rezydentka zerkała na nas zza drzwi. Nie było szans na ładne ujęcie. Wojtuś schował się w kuchni, duży, piękny kot z niego. Tamb, jak tylko Pani da znać czy poznał się z kocim towarzystwem, napisz. Bardzo jestem ciekawa :) Quote
tamb Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Napiszę i jeszcze raz dziękuję za pomoc przy adopcji Wojtka. Nie mogę spać, tak się martwię. Żeby już wyszedł i zaczął jeść. Quote
bahlsa Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Nie dziękuj, nie ma za co, częściej wykorzystuj ;) Myślę, że w końcu skusi się na jedzenie a i "potrzeba" może wygonić go ze skrytki. I nie martw się, będzie dobrze :) Quote
bahlsa Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='pamela555']Tylko patrzeć jak się w pełni zadomowi :)[/QUOTE] I zacznie rządzić :) Quote
tamb Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Już śpi na krześle, na poduszce, pozwolił się wyczesać. Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='tamb']Już śpi na krześle, na poduszce, pozwolił się wyczesać.[/QUOTE] juz powoli się aklimatyzuje :) Quote
tamb Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 U Wojtka wszystko super. Kot Pawełek, który ponad 7 lat temu trafił do mnie jako tymczasowicz i został na stałe jest bardzo chory. Od 13 maja jest w lecznicowym szpitalu. W sobotę będzie pełna diagnoza i zabiorę go do domu. Niestety, wygląda to na FIP. Quote
tamb Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Doda_ przy Pawełku sobie radzę, psychicznie trochę wysiadam. Wczoraj zabrałam go z lecznicy, jest w klatce kennelowej bo muszę mieć pod kontrolą czy je i czy się załatwia. W poniedziałek rano mam dzwonić do lecznicy i poznam ostateczną diagnozę. Quote
tamb Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Wojtuś od maja ma dom. Kotką Agatką, która jest u mnie od sierpnia nikt się nie interesuje. Wątek Agatki http://www.dogomania.com/forum/topic/142500-czarna-agatka-czeka-na-dom-rudy-jacu%C5%9B-w-nowym-domu-d%C5%82ug-w-lecznicy-302z%C5%82/ Quote
Recommended Posts