Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pamela555']Na dniach zrobię jakiś bazarek dla Wojtka na kastrację, cegiełkowy pewnie bo nie mam fantów. Ile kosztuje kastracja kota (+badania krwi pewnie?)?[/QUOTE] Ja mam sporo różnych fantów. Jak się trochę ogarnę ze sprawozdawczością, to popstrykam foty a Ciebie pamelko poproszę o wystawienie. ;-)

Posted

[quote name='togaa']Ja mam sporo różnych fantów. Jak się trochę ogarnę ze sprawozdawczością, to popstrykam foty a Ciebie pamelko poproszę o wystawienie. ;-)[/QUOTE]

No i nawet fanty się znalazły :) Nie ma problemu :)

Posted

[quote name='togaa']Ja mam sporo różnych fantów. Jak się trochę ogarnę ze sprawozdawczością, to popstrykam foty a Ciebie pamelko poproszę o wystawienie. ;-)[/QUOTE]

Jakby co to czekam w gotowości ;)

Posted

A ja mam dla Wojtka 35,00 zł za ciuszki dziecięce podarowane przez Smyku,a opchnięte mojej koleżance:evil_lol:

Można ująć w rozliczeniu,bo kaskę właśnie wysyłam:)

Posted

Bardzo dziękuję. Zdjęcia mogę przesłać na maila.

Kot Wojtek został znaleziony w czasie mrozów, chory i wyziębiony. Po wyleczeniu został zaszczepiony, wykastrowany i czeka na nowy, dobry dom. Ma około 7 miesięcy, jest miły, wesoły, chętny do zabawy. Lubi towarzystwo psów i kotów. Ma piękne umaszczenie, jest marmurkowy (od czerni do szarości) z białymi wykończeniami. Kontakt w sprawie adopcji: 510278239.

Posted

[quote name='tamb']Bardzo dziękuję. Zdjęcia mogę przesłać na maila.

Kot Wojtek został znaleziony w czasie mrozów, chory i wyziębiony. Po wyleczeniu został zaszczepiony, wykastrowany i czeka na nowy, dobry dom. Ma około 7 miesięcy, jest miły, wesoły, chętny do zabawy. Lubi towarzystwo psów i kotów. Ma piękne umaszczenie, jest marmurkowy (od czerni do szarości) z białymi wykończeniami. Kontakt w sprawie adopcji: 510278239.[/QUOTE]

Będę jeszcze potrzebowała email do kontaktu (może być na PW, to prześlę też swój do zdjęć), miejscowość, województwo i max. 3 zdjęcia.

Posted

Bardzo dziękuję, już uzupełniam pierwszy post. Przy Wojtusiu wszystko zrobione, tylko domku brak. A 12 kot nie powinien zostać u mnie na stałe.

• 2 weeks later...