Gojasasa Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Hopsa :D zdjątko z sesji :D " class="ipsImage" alt=""> Quote
Gojasasa Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Sindi wczoraj jak co tydzień była na 20min spacerku podczas gdy się zmęczyłam usiadłam i puściłam Daisy żeby sobie pobiegała to te na mnie we dwie skoczyły i zaczęły mnie lizać po twarzy takie cudne sunie a tak się marnują w schronisku potem wracając Sindi już biegła do schroniska w schronisku weszła do kojca napiła się i się połozyła opalać :D potem poszła na drugi spacerek z ludźmi :D Quote
Gojasasa Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 NIKT NIE ZAGLĄDA WIĘC USUWAM WĄTEK :c Quote
ola_jetz Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nie usuwaj ! Teraz po prostu ja nie miałam czasu zaglądać na dogo, bo poprawiałam mnóstwo przedmiotów, ale pisz co niedzielę relację ze spacerku z Sindi, ja chętnie poczytam takie rzeczy :3 A niewiesz czy ta pani Marta niedługo przyjeżdża, bo chyba ona właśnie wyprowadzała Sindi ? :) Quote
fegelle Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 hej :)) witam :) nie usuwajcie tego wątku, bo może to przyśpieszy znalezienie dla Sindi wymarzonego domku. Ja ogłoszenie Sindi zobaczyłam pierwszy raz około 8 miesięcy temu jak szukałam pieska dla siebie, a raczej zobaczyłam jej ogłoszenie jak już przywiozłam Ineczkę (ze schronu w BP) do domu. Ale powiem wam, że Sindi też zapadła mi w pamięć i żałuje bardzo, że nie mogę przygarnąć kolejnego psiaka bo na pewno zdecydowałabym się właśnie na Sindi :)) jest to piękna sunia i mam nadzieje, że już niedługo i do niej uśmiechnie się los :)) tego jej życzę pozdrawiam Quote
fegelle Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 w górę Sindi. Może ktoś Cie zauważy i pokocha :) Quote
fegelle Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nikt nie zagląda do pięknoty :(( eh... a co u pięknisi słychować?? Quote
Gojasasa Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nie było mnie w schronisku 3 razy :( ale mam jakieś zaległe zdjecia Quote
Gojasasa Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 " class="ipsImage" alt=""> ale jak widać na tym zdjęciu Sindi to szczęśliwa sunia :) Quote
Gojasasa Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 " class="ipsImage" alt=""> to zdjecie nic nie mówi ale Sindi sie słucha a jaka cudowna ta mordka gdy na ciebie skoczy :) Quote
fegelle Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 w górę Sindi na pierwsze miejsce :)) a co! :)) Quote
Gojasasa Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 dłuuugo mnie nie było :oops: pewne powody zdrowotne (nikt normalny nie spada gdy myje okna xD na wysokosci 1 i 2 piętra)i jeszcze komputer a właściwie dgm mi nie chciało się logować -.-" :c postaram siębyć już częściej bo strasznie zaniedbałam wątki :c Quote
Recommended Posts