Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pokazujemy nasza ksiezniczke :) I przynosimy wiesci z DT :multi:

[quote name='"izadt"'][FONT=Verdana]Przepraszam Was, ale w święta nie było czasu na internet :) ale teraz już jak najbardziej :) Szila ma się dobrze, w sobotę będziemy zdejmować szwy. Poza tym bryka i wiecznie prosi o głaski. Nawet chce jej się jeść, więc nie ma już z tym problemu. W domu zostaje sama, absolutnie nic nie niszczy, cały ten czas przesypia. Wiem już, że nie lubi kociaków, naszego goniła i strasznie na niego warczała hehe ;) Biedny święta spędził na szafie... :) Na spacerze grzeczna, ale idzie tak blisko, że nogi się plączą - pracujemy nad tym. Pchełki pozabijane bo już nie znalazłam ani jednego egzemplarza :) Poza tym wszystko w jak najlepszym porządeczku! Zdjęcia niebawem ![/FONT]

Sunia ma sie dobrze, ruszamy z ogloszeniami, trzeba to cudo do domku wyslac jak najszybciej! :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Szukalismy juz transportu kiedy domek.... przestal sie odzywac :( Dlaczego ludzie nam to robia? :( :( :(
Znajdziemy lepszy domek, widocznie tamta rodzina nie zasługiwała na Szilę!

Zdjęcia z DT:

Posted

Dodalam do tego watku rowniez Lili, sunie ktora od wczoraj jest pod nasza opieka. Wiem, ze znalazla sie w jednym z dolnoslaskich schronisk, nasza Kasia miala cos dla niej kombinowac.... trzymajcie prosze kciuki, bardzo sie przydadza.