kcd Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Konfirm13 - dokładnie to samo powiedział wet :-) Dopóki ma apetyt, normalnie siusia jest ok. Ufff! Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 No to mamy... sielankę :) Cudnie! A nie przejechałaby się pani behawiorystka do... Anglii? ;) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Nutusia']No to mamy... sielankę :) Cudnie! A nie przejechałaby się pani behawiorystka do... Anglii? ;)[/QUOTE] Jak jej opłacisz przelot, to pewnie poleci;) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']A przeloty przecież teraz tanie.. ;-)[/QUOTE] No właśnie....;) Quote
inka33 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Jak tam nie ma pośniegowego błota, to się może zgodzi...? ;) Miazianki dla Sońki, Tobisia i Pańci...:glaszcze: Ups, rozpędziłam się... :p Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wszystko wskazuje na to, że lot p. Agnieszki za morze nie będzie potrzebny ;) Kasiu, piękne dzięki za tak cenny kontakt :) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Nutusia']Wszystko wskazuje na to, że lot p. Agnieszki za morze nie będzie potrzebny ;) [/QUOTE] Dobra wiadomość! Czy to znaczy, że nie będzie powrotu z za morza? Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Na razie oznacza, że za morzem też mamy "swoich ludzi" :) Quote
kcd Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 W domu czysto!!!!! :multi: Nie wspominałam Wam jeszcze, że dziś o 3 w nocy Sonia zaczęła płakać... Wstałam, pomiziałam i zasnęła. Kompletnie nie wiem o co chodziło. Ale parę razy jak kładłam się spać też stawała w drzwiach i płakała. Pierwszy raz widzę takie zachowanie u psa... Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Brawo malutka!!!! Żaliła się na swój ciężki los;) Quote
kcd Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 No ja jej dam ciężki!!! To ja od 1,5 tygodnia chodzę niewyspana, bo na każde skinienie królewny jestem a ona mnie tak..?! :obrazic: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']No ja jej dam ciężki!!! To ja od 1,5 tygodnia chodzę niewyspana, bo na każde skinienie królewny jestem a ona mnie tak..?! :obrazic:[/QUOTE] Hm, jakby to powiedzieć. Masz, co chciałaś:cool3: Quote
inka33 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']W domu czysto!!!!! :multi: Nie wspominałam Wam jeszcze, że dziś o 3 w nocy Sonia zaczęła płakać... Wstałam, pomiziałam i zasnęła. Kompletnie nie wiem o co chodziło. Ale parę razy jak kładłam się spać też stawała w drzwiach i płakała. Pierwszy raz widzę takie zachowanie u psa...[/QUOTE] Skoro stawała w drzwiach, to może Ci chciała powiedzieć, że siusiu by poszła, chociaż, jak mus, to wytrzyma do rana...? :hmmmm: Quote
kcd Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Tylko ja się kładłam zaraz po spacerze a ona stawała w drzwiach sypialni, nie wyjściowych... Dalej nie ma śmiałości wchodzić dopóki nie śpię ;-) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Myślała, że będziesz jej towarzyszyć, a Ty do łóżka się kładłaś, no nie elegancko;) Quote
ludwa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ona się przywiązuje coraz mocniej niestety. Szuka jak najwięcej kontaktu:( Quote
kcd Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='ludwa']Ona się przywiązuje coraz mocniej niestety. Szuka jak najwięcej kontaktu:([/QUOTE] Niestety z godziny na godzinę widzę to coraz bardziej... Teraz już sama przychodzi i nadstawia mi łepcio do miziania, trąca noskiem i rozdaje buziaki. No i zaczęła na mnie patrzeć takim najbardziej rozbrajającym psim wzrokiem... Quote
inka33 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) [quote name='kcd']Niestety z godziny na godzinę widzę to coraz bardziej... Teraz już sama przychodzi i nadstawia mi łepcio do miziania, trąca noskiem i rozdaje buziaki. No i zaczęła na mnie patrzeć takim najbardziej rozbrajającym psim wzrokiem...[/QUOTE] Tia... dlaczego ja to już dobrze rozumiem...? :oops: Smutno mi się strasznie zrobiło, jak Malagos mi wczoraj powiedziała, że wznowiła Sepci ogłoszenia... Edited April 6, 2013 by inka33 Quote
ludwa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Niestety z godziny na godzinę widzę to coraz bardziej... Teraz już sama przychodzi i nadstawia mi łepcio do miziania, trąca noskiem i rozdaje buziaki. No i zaczęła na mnie patrzeć takim najbardziej rozbrajającym psim wzrokiem...[/QUOTE] No...niebezpiecznie się robi. Twardka musisz być a nie miętka.... Quote
Recommended Posts