Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kcd']Jak już Sońcia znajdzie domek, chyba zacznę zapraszać psy sąsiadów na śniadania...[/QUOTE]

No coś Ty, jak już Sońcia znajdzie domek, to kolejny tymczas będzie robił Tobisiowi miseczkową konkurencję ;) :)

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']ale fajne wieści, kcd :)
a skąd sie Ludwa dowiedziała z Twoim dt? I co z resztą psiaków "wojtyszkowych"?[/QUOTE]

Sama osobiście mnie na ten tymczas namówiła, więc nie mogła nie wiedzieć :-) Co do reszty piesków, to trzeba się zapytać dziewczyn - wiem tylko, że jeszcze jednego chłopca bierze do siebie moja znajoma za jakieś 2 tyg.

Posted

[quote name='Nutusia']No proszę, znajoma... Znakiem tego obiad u Malagoska miał, że się tak wyrażę... szerszy zasięg ;) :) Brawo![/QUOTE]

Z Ludwą poznałyśmy się telefonicznie kilka miesięcy temu przy okazji Saby, którą chciała uśpić właścicielka po pogryzieniu małego pieska.

Posted

[quote name='Nutusia']Miałam na myśli tę znajomą, co za 2 tyg. weźmie chłopaczka. Ludwę też znam telefonicznie :)[/QUOTE]

Aaaaa ok.... Blondi. :D

Posted

[quote name='kcd']Z Ludwą poznałyśmy się telefonicznie kilka miesięcy temu przy okazji Saby, którą chciała uśpić właścicielka po pogryzieniu małego pieska.[/QUOTE]

Straszna to właścicielka, która pogryza małe pieski :mad: i jest zwolenniczką usypiania innych psów - domyślam, się, że dużych.
A tak na serio - kcd - podziwiam :loveu:

Posted

[quote name='konfirm13']Straszna to właścicielka, która pogryza małe pieski :mad: [/QUOTE]

Hahahaha!!!! :lol: Coś nie mam dziś wyżyn intelektualnych... Czy mogę się usprawiedliwić 2 nieprzespanymi nocami?

Posted

To ja jestem czepialska. Nadmiar wyobraźni, bywa gorszy, niz jej zupełny brak. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy psiuny będą cichutkie, grzeczniutkie, niesikające i dadzą pospać :)

Posted

[quote name='konfirm13']To ja jestem czepialska. Nadmiar wyobraźni, bywa gorszy, niz jej zupełny brak. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy psiuny będą cichutkie, grzeczniutkie, niesikające i dadzą pospać :)[/QUOTE]

Jeszcze niekoopające, poproszę...

Posted

Psiaki były w daleeeekim schronie. Jedna z gmin, mająca z nim umowę, podpisała umowę z Wojtyszkami, więc wolontariuszka szukała pomocy. My zabrałyśmy 8 (kuku zrobię sobie jak zacznę myśleć logicznie, bo chyba mnie pogięło z tą ilością), 2 pojechały do innych fundacji, 4 są zabrane przez prywatną osobę, jeden jeszcze czeka w schronie, umowa podpisana, tylko nie ma gdzie go zabrać:(

[url]http://www.facebook.com/events/447083662037811/[/url]

Trzymam kciuki za dywan bez rzucików

Posted

[quote name='ludwa']Psiaki były w daleeeekim schronie. Jedna z gmin, mająca z nim umowę, podpisała umowę z Wojtyszkami, więc wolontariuszka szukała pomocy. My zabrałyśmy 8 (kuku zrobię sobie jak zacznę myśleć logicznie, bo chyba mnie pogięło z tą ilością), 2 pojechały do innych fundacji, 4 są zabrane przez prywatną osobę, jeden jeszcze czeka w schronie, umowa podpisana, tylko nie ma gdzie go zabrać:(

[URL]http://www.facebook.com/events/447083662037811/[/URL]

Trzymam kciuki za dywan bez rzucików[/QUOTE]

Nie przejmuj się, damy radę. Jakby nie było, będzie dobrze! :-) Na szczęście są jeszcze ludzie, którzy chcą pomagać.

Posted

To dostanę "składniki" do banerka...? :roll:

kcd, próbowałam do Cię fonić, ale się mię nie udało... :(
Coś się chciałam podpytać o miasto na O., a na moim fonie wspadkowym nie lubię klepać smsów... :oops:

Posted

Dziękuję za wszystkie życzenia braku kooopali, połowicznie się sprawdziły :)

Sonia zdobyła sprawność "stuprocentowa celność" - 2 koopeczki na rozłożonych ręcznikach, 1 duża kałuża na folii :multi:

Po powrocie był duży uciesz na nasz widok - całym ciałkiem mówiła "chcę ale nie wiem jak!": machała ogonem, stąpała łapami, przyskakiwała, odskakiwała, rozdała nieśmiałe buziaki w łapki i omiotła mi całą głowę nosem :)

Na spacerze jest po prostu idealna!!! Po tych męczarniach z Tobisiem, nie mogę przestać się zachwycać - pilnuje się nogi, idzie kilka centymetrów koło mnie i nie odstępuje mnie na krok - jak ja staję, to ona staje, jak ja idę, to ona idzie.

Posted

Tobiś ugryzł dziś Sonię :-( W ogóle jest jakiś taki strasznie obrażony... Sonia zaczęła obchodzić go łukiem. W czwartek o 18:30 mamy wizytę behawiorystki. Nie miałam nigdy 2 psów nie chciałabym narobić błędów...

Hahahah Sonia przed chwilą zrobiła "jaskółkę"!!! :D

Posted

[quote name='kcd']Tobiś ugryzł dziś Sonię :-( W ogóle jest jakiś taki strasznie obrażony... Sonia zaczęła obchodzić go łukiem. W czwartek o 18:30 mamy wizytę behawiorystki. Nie miałam nigdy 2 psów nie chciałabym narobić błędów...[/QUOTE]
Dzieciaki, nie rozrabiać! :mad:
Bo Was Ciocia w ścianie zaremontuje, tfu... zamuruje! :eviltong:

[quote name='kcd']Hahahah Sonia przed chwilą zrobiła "jaskółkę"!!! :-D[/QUOTE]
Jak się robi psią jaskółkę...?! :eek2:

Sonia, gratuluję celności! :klacz:

[SIZE=1][B]kcd[/B], tak na marginesie (bo ciągle skrzynka mi się zatyka...)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/218152-Otwock-ca%C5%82a-masa-bezdomnych-psiak%C3%B3w-prosi-o-pomoc"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218152-Otwock-ca%C5%82a-masa-bezdomnych-psiak%C3%B3w-prosi-o-pomoc[/URL][/SIZE]

Posted

[quote name='ludwa']to mądra sunia jest, ośmieli się i pokaże, że takie psiury są najwspanialsze:)[/QUOTE]
A czemuż to Cioteczka jeszcze nie śpi...? :roll:

Posted

[quote name='inka33']A czemuż to Cioteczka jeszcze nie śpi...? :roll:[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']A Ty czemuż ???[/QUOTE]

Nocne marki;)

Cześć Soniu :)