Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inka33 napisał(a):
Sońki serduszko poskleja Pani2 swoją miłością i wrażliwością. :loveu:

Twoje serduszko zagoi czas i dobre wieści od Sońki. :calus:

Ciocia Inka prawdę mówi, będzie dobrze, zobaczysz!

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

konfirm13 napisał(a):
Sonieczko, dużo szczęścia na nowej drodze życia :loveu:. A kcd, pocieszam, jak umiem:glaszcze:

Wieści z nowego domku są bardzo krzepiące. Sonia po powrocie Pani2 z pracy cieszyła się na jej widok a łóżko nosiło ślady użytkowania :-)

Posted

No już lepiej, dziękuję :buzi: Bardzo mnie uspokoiły pozytywne wieści z nowego domku... Poza tym staram się zająć innymi rzeczami - teraz np wkręciłam się w akcję sterylkową.

Posted

kejciu napisał(a):
ja dzisiaj padam - fotografowalam fanty i wrzucalam na rózne stronki Mambę jeszcze..... pozapraszam na akcje sterylkową znajomych ale jutro

Dziękuję :buzi:

Posted

Już jest dużo lepiej. Trochę smutno, ale już odstawiłam chusteczki. Tobiś też dalej smutny, ale już nie szuka Soni na spacerze.

Posted

"Apetyt doskonały, ciekawość świata na spacerach na poziomie umiarkowanym, ale zwyżkowym, spała ze mną najpierw w nogach, potem na swoim posłaniu w sypialni.rano po 30 minutowym spacerze, chciała wracać, mimo, że zachęcałam do dłuższego ;)

Nie piszczała ani wczoraj ani rano ;)

Pozdrawiamy
Karolina z Sonią"

:)))))))

Posted

kcd napisał(a):
"Apetyt doskonały, ciekawość świata na spacerach na poziomie umiarkowanym, ale zwyżkowym, spała ze mną najpierw w nogach, potem na swoim posłaniu w sypialni.rano po 30 minutowym spacerze, chciała wracać, mimo, że zachęcałam do dłuższego ;)

Nie piszczała ani wczoraj ani rano ;)

Pozdrawiamy
Karolina z Sonią"

:)))))))

No to po prostu: :klacz: