kcd Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dokładnie :-) I właśnie zauważyłam, że tylko na 1 zdjęciu nie ma piwa :-) :-) :-) ale psy nie piły! :-P Quote
Mattilu Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ale cudnosciowo Sonka wyglada - zupelnie juz nie widac tego wystraszonego psa z poczatku watku:) Quote
kcd Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Mattilu napisał(a):Ale cudnosciowo Sonka wyglada - zupelnie juz nie widac tego wystraszonego psa z poczatku watku:) Prawda? :) po uszencjach widać - już nie wskazują jak kompas zawsze ogona :-) Quote
malagos Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Wszystko w porządku, jak dom po Twoim powrocie po nieobecności "zlotowej"? Edited May 4, 2013 by malagos Quote
kcd Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Mieszkanie w całości, psy w całości, Grzegorz narobił bałaganu i zaprosił gości :-( Quote
inka33 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 kcd napisał(a):Mieszkanie w całości, psy w całości, Grzegorz narobił bałaganu i zaprosił gości :-( :glaszcze: A Ty nie czujesz, jak rymujesz! :p Quote
kcd Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Zainwestowałam trochę w wyróżnienie ogłoszeń Soni, mam nadzieję, że to coś da, bo czas goni... Quote
inka33 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 kcd napisał(a):Zainwestowałam trochę w wyróżnienie ogłoszeń Soni, mam nadzieję, że to coś da, bo czas goni... ...i może się w końcu okazać, że już ma DS, tylko jeszcze o tym nie wiesz...? :diabloti: Quote
malagos Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kasiu, jakbyś jednym zdaniem opisała Sonię, jej charakter i zachowanie, teraz? Quote
Mazowszanka13 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 kcd napisał(a):Bezproblemowa, łagodna, uległa, kochana. To cechy za które kocham suczki :) Z wyjątkiem paru choler :diabloti: Quote
kcd Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Mazowszanka napisał(a):To cechy za które kocham suczki :) Z wyjątkiem paru choler :diabloti: Tak, ja też chciałam sunię... Ale ponieważ to pies wybiera właściciela a nie właściciel psa... mam Tobiego :-) :-) :-) Quote
inka33 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='kcd']PS. Dyskretnie zignorowałam sugestię Inki :p Czy jeszcze trzeba coś dodawać? :p [quote name='kcd']Tak, ja też chciałam sunię... Ale ponieważ to pies wybiera właściciela a nie właściciel psa... mam Tobiego :-) :-) :-) ... i Sonię! :diabloti: Edit: O, tutaj widać dokładnie! Quote
kcd Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 inka33 napisał(a): ... i Sonię! :diabloti: <dalej wszystko ignoruję!> :-P Quote
Mattilu Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 inka33 napisał(a):...i może się w końcu okazać, że już ma DS, tylko jeszcze o tym nie wiesz...? :diabloti: Inka za to juz cos wie :diabloti: Quote
inka33 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Mattilu napisał(a):Inka za to juz cos wie :diabloti: Nic nie wiem... :shake: Tylko wnioski czasem wyciągam! :eviltong: Słyszałam na Majówkowym Zlocie DogoCzarownic JAK kcd o Sońce opowiadała... :siara: Quote
toyota Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Czy ja dobrze widzę, że Sonia piła piwo ? No ładnie ! Mam nadzieję, że tylko jedno i że nie paliła przy tym papierosów :diabloti: ! Quote
kcd Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 inka33 napisał(a):Nic nie wiem... :shake: Tylko wnioski czasem wyciągam! :eviltong: Słyszałam na Majówkowym Zlocie DogoCzarownic JAK kcd o Sońce opowiadała... :siara: No JAK? Niby JAK? toyota napisał(a):Czy ja dobrze widzę, że Sonia piła piwo ? No ładnie ! Mam nadzieję, że tylko jedno i że nie paliła przy tym papierosów :diabloti: ! Papierosów nie paliła, ale jak słowo daję wydaje mi się, że widziałam ją w krzakach ze skrętem :eviltong: Quote
malagos Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='kcd'] Papierosów nie paliła, ale jak słowo daję wydaje mi się, że widziałam ją w krzakach ze skrętem :eviltong: Dobrze, ze nie był to skręt jelit..... a ile ta Twoja Sońka ma lat? Quote
kcd Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 malagos napisał(a):Dobrze, ze nie był to skręt jelit..... a ile ta Twoja Sońka ma lat? Koło 3, tak mówił wet jeden z drugim. W książeczce ma jakąś bzdurę, bo jest chyba napisane ze ma ponad 8 lat (ale nie widziałam jeszcze książeczki...) Quote
Nutusia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 To i lepiej nie oglądaj i załóż jej nową - niech nie "straszy" wiekiem ;) Quote
inka33 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nutusia napisał(a):To i lepiej nie oglądaj i załóż jej nową - niech nie "straszy" wiekiem ;) jak widać Kasi nie wystraszyła... ;) Quote
Recommended Posts