Ziutka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mateńko...zaginął mi wątek Sonieczki i dopiero dzisiaj tutaj docieram... Quote
kcd Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 A może pędzlem chce malować skarpetki? Soni łapeńka wygląda dobrze - ranka się goi, nie babrze, ale opatrunek nie wytrzymał - Soniak przeciera wszystkie worki foliowe, reklamówki i inne cuda, które jej próbuję założyć. Ostatni mój wynalazek wytrzymał aż do windy ;( Przemywamy Rivanolem i smarujemy maścią z pszczółek. Jutro dostanie ostatni antybiotyk - ale tak w sumie z tym antybiotykiem to dobrze wyszło, bo w piątek znowu zrobiło jej się trochę ropki w brzuszku i wyciskaliśmy u weta... Quote
konfirm13 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 To koszmar z tym tłuczonym szkłem :(. Ile moje psice sobie nim łapek pokroiły :(. Kiedys miałam w tym celu specjalne buty dla psów(Trixi), ale po poprzedniej suni, niestety je wyrzuciłam w ramach porządków żałobnych, bo bym przywiozła. A czy Sonia wybiera się na majówkę? I Tobiś? Quote
kcd Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 U nas niestety całe mnóstwo szkła... Obok nas są 2 budowy i robotnicy oczywiście pozostałości po "soczkach" wyrzucają pod siebie... Ale zawsze staram się uważać, pierwszy piesio mi się skaleczył :-( Na majówkę się nie wybieram (w czwartek pracuję :( ), poza piątkową wyprawą do Malagos. Ale pieski, z przyczyn oczywistych zostają w domku, z Grzesiem. Bo jakbyśmy się tam wszystkie z piesami zwaliły... :D Quote
konfirm13 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 kcd napisał(a):U nas niestety całe mnóstwo szkła... Obok nas są 2 budowy i robotnicy oczywiście pozostałości po "soczkach" wyrzucają pod siebie... Ale zawsze staram się uważać, pierwszy piesio mi się skaleczył :-( Na majówkę się nie wybieram (w czwartek pracuję :( ), poza piątkową wyprawą do Malagos. Ale pieski, z przyczyn oczywistych zostają w domku, z Grzesiem. Bo jakbyśmy się tam wszystkie z piesami zwaliły... :D My naszą pewnie zabierzemy,bo nie chcemy jej zostawić samej zamknietej z domku na działce, kiedy za drzwiami będą biegać głośno pokrzykując małolaty. Mam nadzieje, że zachowa się grzecznie i wstydu nam nie przyniesie ;) Quote
malagos Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ja też mam nadzieję, bo jak zapraszam znajomych, to proszę bez psów i innych zwierzaków. Wystarczy stado moich :) Quote
kcd Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='malagos']Ja też mam nadzieję, bo jak zapraszam znajomych, to proszę bez psów i innych zwierzaków. Wystarczy stado moich :) A jakie zwierzaki łapią się na "inne zakazane"? Quote
malagos Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 a co masz? :evil_lol: myślałam np. o kotach, bo mam 4 sztuki, wystarczy :diabloti: Quote
kcd Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 malagos napisał(a):a co masz? :evil_lol: myślałam np. o kotach, bo mam 4 sztuki, wystarczy :diabloti: No ma się trochę tej flory tudzież fauny :P Ale kotów brak, więc nie czuję się zdyskwalifikowana ;) Quote
konfirm13 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 malagos napisał(a):Ja też mam nadzieję, bo jak zapraszam znajomych, to proszę bez psów i innych zwierzaków. Wystarczy stado moich :) Oj, to jednak zostawimy zwierza w domu, bo o psach malagosowych pamiętałam, ale o kotach - zapomniałam :shake:. Może dlatego, że sama ich nie mam? i za pozytywny stosunek psicy do kotów - nie gwarantuję.;) Quote
konfirm13 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 I jak soniowa łapka? Nie ściąga opatrunku? Mizianko dla biedactwa :glaszcze: Quote
kcd Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Łazi bez opatrunku, wet powiedział, że lepszy taki, niż moczony... Quote
kcd Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Słuchajcie goi się świetnie! Mamy rasowy strupek - suchy i czysty! :D Rivanol + maść z pszczółek rządzą! Quote
kcd Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Słuszna uwaga, trzeba będzie coś "spłodzić" :-) Jutro wybieramy się na ognisko, nastąpi pierwsza w życiu podróż metrem (a przynajmniej próba;) ), więc okazji będzie sporo :-) Quote
Ziutka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 kcd napisał(a):Słuszna uwaga, trzeba będzie coś "spłodzić" :-) Jutro wybieramy się na ognisko, nastąpi pierwsza w życiu podróż metrem (a przynajmniej próba;) ), więc okazji będzie sporo :-) No to pstrykaj ile wlezie :) Mmmm....ognisko - uwielbiam kiełbache z ogniska ! ;p Quote
malagos Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 kcd napisał(a):Słuszna uwaga, trzeba będzie coś "spłodzić" :-) Jutro wybieramy się na ognisko, nastąpi pierwsza w życiu podróż metrem (a przynajmniej próba;) ), więc okazji będzie sporo :-) Ale chyba ognisko nie na stacjo metra?? Quote
Nutusia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 I co, i co? Jak podróż metrem? Bo na ognisku to się pewnikiem Sońka czuła wyśmienicie ;) Quote
inka33 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nutusia napisał(a):I co, i co? Jak podróż metrem? Bo na ognisku to się pewnikiem Sońka czuła wyśmienicie ;) Miejmy nadzieję, że bardziej obok niż nad albo w... :diabloti: Quote
kcd Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 inka33 napisał(a):Miejmy nadzieję, że bardziej obok niż nad albo w... :diabloti: Poza tym, że Dziubaska trzeba wkładać do wagonu, bo Dziubasek generalnie ma troszkę problemy z drzwiami i przejściami, to w metrze looooooooz :-) Na początku było lekkie zdziwienie, ale już od 2 stacji leżała sobie pod siedzeniem :-) Na ognisku za to oczy jak 5-złotówki, bo wszędzie zionęło przecież kiełbą :-) Quote
Recommended Posts