Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kcd napisał(a):
Hahaha! Ależ łobuzejro! Przy tym skarpetki wyciągane z mojej walizki przez Soniaka to pikuś ;-)

Wet wczoraj powiedział, że mam zostawić psa w spokoju i skontrolować sprawę łupieżu za 2 tyg, bo jak tak będę go ciągle macać i oglądać to nawet nie zauważę, czy się pogarsza czy poprawia. No chyba, że będzie jakieś widoczne na pierwszy rzut oka pogorszenie. Jeśli bardzo chcę to mogę jej podawać witaminki, minerały i kwas omega-3, co oczywiście uczynię :-)

Ciemna plamka za to wygląda mu na pieprzyk a ja na panikarę :P

:evil_lol: Taaak... już się mocno zastanawiałam, kiedy mi nasz dr coś podobnego walnie, ale zdaje się, że on nieco subtelniejszy od Waszego... ;)

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam dziś z delegacji... znowu :( Grzegorzydło dzielnie się zajmowało psiakami pod moją nieobecność. Na szczęście to już koniec tych wojaży - od czwartku zrobiłam ok 1600 km samochodem :/ Teraz marzę jedynie o kanapie, psiaku na kolanie i męskim ramieniu pod głową...

Do Soniaka nikt się nie zgłaszał... Zróbcie jakieś czary-mary...!

Posted

Nutusia napisał(a):
Sabat zaplanowany u Malagos przecie jest ;) Coś się wtedy poczaruje - jakieś zioła spali (albo wypije ;)), gałązkami pomacha... :)

.......... a jak nie pomoże, to zawsze można psa do lasu wywalić, ktoś się potem nim zajmie, takie goople z dogomanii czy jakos tak :niedowia: :p

Posted

malagos napisał(a):
.......... a jak nie pomoże, to zawsze można psa do lasu wywalić, ktoś się potem nim zajmie, takie goople z dogomanii czy jakos tak :niedowia: :p

Taaaa... i znowu trafi do mnie :P A tak a propos to kiedy ten sabat w końcu? Muszę ogolić łydkę!

Posted

ja mam jeszcze jedną, jak będziecie o do tego lasu jechały, to już hurtem byście wzięły, co? Tylko tamta larwa jest. Ale to i do płota możecie gdzieś przywiązać. Nie mam nic przeciw:)

Posted

ludwa napisał(a):
ja mam jeszcze jedną, jak będziecie o do tego lasu jechały, to już hurtem byście wzięły, co? Tylko tamta larwa jest. Ale to i do płota możecie gdzieś przywiązać. Nie mam nic przeciw:)

Pewnie, że hurtem. Zbieramy zapisy, zaraz zrobię wydarzenie na fb ;-)

Posted (edited)

malagos napisał(a):
Ogłoś, Kasiu sunię teraz - ludzie przed weekendem będą czytać ogłoszenia, może ją ktoś wypatrzy! Na Tablicy i Gumtree chociaż.

Tak jest, Malagosku! :-)

Sonia wdepła była w szkło, próbujemy obyć się bez szycia, ale opatrunek jest po sam brzuch, antybiotyk w doopkę, 60 zł do skarbonki weta i moje ogromne wyrzuty sumienia na przynajmniej kilka dni załatwione... W niedzielę zmiana opatrunku i znowu antybiotyk. No i gdzie ta Pańcia swoje piesy prowadza... :-(

Edited by kcd
Posted

[quote name='ludwa']Po mieście prowadza...czyli wszystko wskazuje na jeden kierunek: LAS:)

W lesie, który jest obok nas jest taki syf i tyle szkła, że jak raz tam poszłam, to przeszłam kilka metrów i wracałam z psem na rękach....

SONIA U WETA:

Posted

Sońka przecież się na Pańcię nie gniewa! :calus:

kcd napisał(a):
A tak a propos to kiedy ten sabat w końcu? Muszę ogolić łydkę!

ludwa napisał(a):

Mam nawet dwie łydki i nie chciałabym, żeby mi je do płotu przywiązywać... :eek2:

Posted

inka33 napisał(a):
Mam nawet dwie łydki i nie chciałabym, żeby mi je do płotu przywiązywać... :eek2:

Inuś.. jak Ty coś powiesz! :grin: :grin: :grin:

Posted

Przynosi z balkonu do pokoju. Jak tylko się na nią spojrzy to wypuszcza z pysia :D ja odnoszę a ona znowu przynosi. Robi tak tylko z pędzlem! Przekomiczne :D