M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='kcd']Ale nie zapeszajmy, nie zapeszajmy....[/QUOTE] Nie ma mowy! cichutko trzymamy... Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Mogę napisać tekst, tylko poproszę o "konspekt" w punktach ;) Tylko nie obiecuję, że będzie dziś, bo za ok. godzinkę przyjedzie ta mikro-bida zaciążona i będę się musiała zająć szeroko pojętą... integracją ;) Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie kumam, o co kaman z ta Majorką, ale czymie :kciuki: tyż, może być i po cichutku. :) Quote
malagos Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A ja wiem, Majorkowy wyjazd, zazdroszczę....... Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Też zazdroszczę... Ale też się cieszę, bo może Sonia do domku po-leci, zanim kcd przy-leci i nie będzie płaczu ;) Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Lecimy sobie z Grzesiem na 5 dni na Majorkę :) Co prawda pogoda jest w Majorkowej wersji naszej, czyli w dzień "tylko" 19-22 st, ale... :D Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='kcd']Lecimy sobie z Grzesiem na 5 dni na Majorkę :) Co prawda pogoda jest w Majorkowej wersji naszej, czyli w dzień "tylko" 19-22 st, ale... :D[/QUOTE] Fajnie mata... A piesiaste wtedy gdzie? u mam...? Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Gdzie tam, nie wywozimy żeby nie stresować dodatkowo :-) Opieka pieskowa zawsze mieszka u nas. Zazwyczaj zostaje moja mama, ale tym razem wyprosił mnie mój kuzyn i on zostaje. Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Slonca z powrotem przywiezcie. Nawet te 20 stopni w ostatecznosci moze juz byc;) Quote
konfirm13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 I ja za domek dla Soni trzymam kciuki. I za Majorkę - też. Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Dziękujemy... Niestety domek okazał się... No... nie okazał się :-( Więc dalej szukamy. Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zgodnie z teoria Nutusi znaczy ze to nie byl TEN domek. TEN sie jeszcze nie objawil. Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']Zgodnie z teoria Nutusi znaczy ze to nie byl TEN domek. TEN sie jeszcze nie objawil. Lubię teorie Nutusi! A teraz przedstawię Wam dowody na 2 moje teorie: 1. O dzikości Soni: 2. O kłótniach z Tobisiem: Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Muszę się Wam przyznać, że jak zaszedł dziś ten nr 1, to miałam trochę łzów w oczach :oops: Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Moja teoria jest taka, że ten jeszcze lepsiejszy, najlepsiejszy domek czeka za rogiem i dlatego ten się wyelimonował drogą selekcji naturalnej :evil_lol: A dowody na teorie kcd - przeurocze :) Quote
ludwa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 a ja pomędzę:) Może ktoś chętny na porobienie ogłoszeń? :) Ale jestem nudna....wiem:) A ja dzisiaj czytam i zaczęłam od chętnego domku:) Ale ja mam swoje teorie;) Trochę może dziwne ale gdyby jeszcze się taki trafił, w podobnym terminie, to jeśli dom ma być rzeczywiście TEN, to poczeka:) Czasami warto "poprzeciągać" domy, bo jeśli mają się rozmyślić a decyzja jest impulsywna, to lepiej niech się już nie odzywają a nie wezmą na HURRRA a potem zwrocik.... Quote
kcd Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Dobra, dzieci, to mój ostatni post przed wylotem, zostawiam psiaki w najlepszych możliwych rękach i melduję się po powrocie. Jednocześnie apeluję o kulturalne zachowanie na wątku podczas mojej nieobecności (żadnych tam ptaszków, dup i łydek ;) ) i podnoszenie Dziewczynki co jakiś czas. :buzi: Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Moja teoria jest taka, że ten jeszcze lepsiejszy, najlepsiejszy domek czeka za rogiem i dlatego ten się wyelimonował drogą selekcji naturalnej :evil_lol: [/QUOTE] Nutusia jest darwinistka :evil_lol: Bon voyage :) Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='ludwa']a ja pomędzę:) Może ktoś chętny na porobienie ogłoszeń? :) Ale jestem nudna....wiem:) A ja dzisiaj czytam i zaczęłam od chętnego domku:) Ale ja mam swoje teorie;) Trochę może dziwne ale gdyby jeszcze się taki trafił, w podobnym terminie, to jeśli dom ma być rzeczywiście TEN, to poczeka:) Czasami warto "poprzeciągać" domy, bo jeśli mają się rozmyślić a decyzja jest impulsywna, to lepiej niech się już nie odzywają a nie wezmą na HURRRA a potem zwrocik.... Kochana...ja moge porobić... ale na tych najpopularniejszych portalach...z których jest odzew :) nie stuka, ogłoszeń na 30 stronach bo to bez sensu jest. Ślij każdego psiaka oddzielnie na maila : sandraadopcje@gmail.com Quote
Recommended Posts