Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę napisać tekst, tylko poproszę o "konspekt" w punktach ;)
Tylko nie obiecuję, że będzie dziś, bo za ok. godzinkę przyjedzie ta mikro-bida zaciążona i będę się musiała zająć szeroko pojętą... integracją ;)

Posted

Lecimy sobie z Grzesiem na 5 dni na Majorkę :) Co prawda pogoda jest w Majorkowej wersji naszej, czyli w dzień "tylko" 19-22 st, ale... :D

Posted

[quote name='kcd']Lecimy sobie z Grzesiem na 5 dni na Majorkę :) Co prawda pogoda jest w Majorkowej wersji naszej, czyli w dzień "tylko" 19-22 st, ale... :D[/QUOTE]
Fajnie mata...
A piesiaste wtedy gdzie? u mam...?

Posted

Gdzie tam, nie wywozimy żeby nie stresować dodatkowo :-) Opieka pieskowa zawsze mieszka u nas. Zazwyczaj zostaje moja mama, ale tym razem wyprosił mnie mój kuzyn i on zostaje.

Posted

[quote name='Mattilu']Zgodnie z teoria Nutusi znaczy ze to nie byl TEN domek. TEN sie jeszcze nie objawil.

Lubię teorie Nutusi!

A teraz przedstawię Wam dowody na 2 moje teorie:

1. O dzikości Soni:

2. O kłótniach z Tobisiem:

Posted

Moja teoria jest taka, że ten jeszcze lepsiejszy, najlepsiejszy domek czeka za rogiem i dlatego ten się wyelimonował drogą selekcji naturalnej :evil_lol:

A dowody na teorie kcd - przeurocze :)

Posted

a ja pomędzę:) Może ktoś chętny na porobienie ogłoszeń? :) Ale jestem nudna....wiem:)

A ja dzisiaj czytam i zaczęłam od chętnego domku:) Ale ja mam swoje teorie;) Trochę może dziwne ale gdyby jeszcze się taki trafił, w podobnym terminie, to jeśli dom ma być rzeczywiście TEN, to poczeka:) Czasami warto "poprzeciągać" domy, bo jeśli mają się rozmyślić a decyzja jest impulsywna, to lepiej niech się już nie odzywają a nie wezmą na HURRRA a potem zwrocik....

Posted

Dobra, dzieci, to mój ostatni post przed wylotem, zostawiam psiaki w najlepszych możliwych rękach i melduję się po powrocie. Jednocześnie apeluję o kulturalne zachowanie na wątku podczas mojej nieobecności (żadnych tam ptaszków, dup i łydek ;) ) i podnoszenie Dziewczynki co jakiś czas.

:buzi:

Posted

[quote name='Nutusia']Moja teoria jest taka, że ten jeszcze lepsiejszy, najlepsiejszy domek czeka za rogiem i dlatego ten się wyelimonował drogą selekcji naturalnej :evil_lol:

[/QUOTE]
Nutusia jest darwinistka :evil_lol:
Bon voyage :)

Posted

[quote name='ludwa']a ja pomędzę:) Może ktoś chętny na porobienie ogłoszeń? :) Ale jestem nudna....wiem:)

A ja dzisiaj czytam i zaczęłam od chętnego domku:) Ale ja mam swoje teorie;) Trochę może dziwne ale gdyby jeszcze się taki trafił, w podobnym terminie, to jeśli dom ma być rzeczywiście TEN, to poczeka:) Czasami warto "poprzeciągać" domy, bo jeśli mają się rozmyślić a decyzja jest impulsywna, to lepiej niech się już nie odzywają a nie wezmą na HURRRA a potem zwrocik....
Kochana...ja moge porobić... ale na tych najpopularniejszych portalach...z których jest odzew :) nie stuka, ogłoszeń na 30 stronach bo to bez sensu jest.
Ślij każdego psiaka oddzielnie na maila : sandraadopcje@gmail.com