Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję! Pokażę komu trzeba! A teraz lecę, umówiłam się z wetem spod domu, że dokona małego "tuningu" Soni przed prezentacją :-) A tak w ogóle to coraz bardziej mi się ten mój poddomowy wet podoba. Bardzo ulgowo traktują mi moje tymczasy i sprawy fundacyjne. Np. wczoraj za 2 tabletki na odrobaczanie dla nowych przyjezdnych z bunkra policzyli mi jak za jedną...

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To masz jeszcze dwa nowe psy ?!

O nie, nie na szczęście! 4DogSy mają... dla nich kupiłam :-)

Posted

Sonieczka po tuningu będzie jeszcze śliczniejsza! :)
Mam nadzieję, że któryś domek zda test na DS dla Sońci (w tym Tobisiowy test na Człowieka)! :kciuki:

Posted

Nie no o Łapce to ja pisałam w kwestii domu stałego:) DT bardzo potrzebny jest dla Prosia, bo w hoteliku, to on na prostą nie wyjdzie. Potrzebuje indywidualnej pracy..:(

Posted

[quote name='kcd']Dziękuję! Pokażę komu trzeba! A teraz lecę, umówiłam się z wetem spod domu, że dokona małego "tuningu" Soni przed prezentacją :-) A tak w ogóle to coraz bardziej mi się ten mój poddomowy wet podoba. Bardzo ulgowo traktują mi moje tymczasy i sprawy fundacyjne. Np. wczoraj za 2 tabletki na odrobaczanie dla nowych przyjezdnych z bunkra policzyli mi jak za jedną...

Ksd, dziewczyno, to zdanie nie podoba mi się...... Powiem Grzegorzowi..........

Posted

Pani jest świetna, na żywo jeszcze lepsza niż przez tel i maile. Np. czy którejś z Wam przyszłoby do głowy zostawić parasolkę przed wejściem do mieszkania, bo w środku jest lękliwy pies? Pani tak zrobiła. Sonia ją pokochała, Tobi ją pokochał. A ja mam depresję.

Posted

ludwa napisał(a):
Na depresję wymyśliłaś sobie nowe zajęcie i bardzo dobrze:) Z korzyścią dla naszych psiaków:)

Jakie? Jakie?
Kcd, a widziałas cziłkę od węgielkowej? Proludzka, szuka dt :) :) No nie bądź wiśnią.........

Posted

Przepraszam, już wszystko piszę. Sprawa Soni trochę mnie wczoraj przygniotła, a nie chciałam psuć swojego wizerunku twardziela na mieście ;-)

Musiałam się czymś zająć, więc postanowiłam trochę rozpropagować 4DogSy i przede wszystkim małą Liskę, która pilnie poszukuje DT - bo to było łatwe i odciągało myśli od Soniaka. No i patrzcie jakie cudo:

Jeśli chodzi o cziłkę - nic nie widziałam. W ogóle nie wiem, jak to się dzieje, że ja zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia, jak wątki mają już 10 stron :P

Ale na DT i tak pewnie nie będę mogła wziąć, bo po pierwsze muszę teraz bardzo intensywnie popracować z Tobisiem - znaleźliśmy super behawiorystkę, już widać efekty, ale jak są 2 psy to ciężko jest ćwiczyć... A po drugie Dżordż mi się trochę zbuntował...

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Sonia już w domu ?! Moje gratulacje :)

Kasia teraz tuż przed, więc pozwolę sobie napisać - Sońka jeszcze u Kasi nocowała, dziś o 16 ma już po nią Pani2 przyjechać.

Mazowszanka napisał(a):
A jakby ktoś szukał psa bez ani jednego lęku, strachu, kompleksu to polecam Fionkę.

Fionka jest debeściara! :loveu:

Posted

No, Soniata, pewnie już jakiś czas u siebie doopkę grzejesz... :)

Kcd, rozumiem dobrze, jak Ci ciężko. :calus:

malagos napisał(a):
To niech pani zabiera obie, spokojną Sońkę i żywiołową Fionkę!

Dobry pomysł! :eviltong:
Pod warunkiem, że psice by się dogadały.... :hmmmm:

Posted

malagos napisał(a):
Jakie? Jakie?
Kcd, a widziałas cziłkę od węgielkowej? Proludzka, szuka dt :) :) No nie bądź wiśnią.........

Cziłek to Węgielkowa ma na pęczki! :huh:

Posted

Wieści z DS:

"Na razie wszystko ok :-) Trochę popiskuje, ale wołana się uspokaja. Z kotem super :-) Mam nadzieję, że nie będzie taka smutna długo, bo mi serce pęknie"

Sonia przy pożegnaniu zafundowała mi spojrzenie, którego nie zapomnę nigdy. Ja wiem, że to wszystko dla jej dobra... :-(

Posted

kcd napisał(a):
Wieści z DS:

"Na razie wszystko ok :-) Trochę popiskuje, ale wołana się uspokaja. Z kotem super :-) Mam nadzieję, że nie będzie taka smutna długo, bo mi serce pęknie"

Sonia przy pożegnaniu zafundowała mi spojrzenie, którego nie zapomnę nigdy. Ja wiem, że to wszystko dla jej dobra... :-(

Kaśka... :glaszcze:

Sońce będzie dobrze. :)

Posted

inka33 napisał(a):
Kaśka... :glaszcze:

Sońce będzie dobrze. :)

Tak, tak, wiem że będzie... tylko ona nie tego nie rozumie i jak widziałam to przerażenie w jej oczach.. złamane psie serduszko :-(

Posted

kcd napisał(a):
Tak, tak, wiem że będzie... tylko ona nie tego nie rozumie i jak widziałam to przerażenie w jej oczach.. złamane psie serduszko :-(

Sońki serduszko poskleja Pani2 swoją miłością i wrażliwością. :loveu:

Twoje serduszko zagoi czas i dobre wieści od Sońki. :calus: