Mazowszanka13 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Voila ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/242724-Cudowna-FIONA-z-przechowalni-w-Kozienicach-uratowana-przed-wywózką-do-schronu Quote
kcd Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Dziękuję! Pokażę komu trzeba! A teraz lecę, umówiłam się z wetem spod domu, że dokona małego "tuningu" Soni przed prezentacją :-) A tak w ogóle to coraz bardziej mi się ten mój poddomowy wet podoba. Bardzo ulgowo traktują mi moje tymczasy i sprawy fundacyjne. Np. wczoraj za 2 tabletki na odrobaczanie dla nowych przyjezdnych z bunkra policzyli mi jak za jedną... Quote
kcd Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Mazowszanka napisał(a):To masz jeszcze dwa nowe psy ?! O nie, nie na szczęście! 4DogSy mają... dla nich kupiłam :-) Quote
inka33 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Sonieczka po tuningu będzie jeszcze śliczniejsza! :) Mam nadzieję, że któryś domek zda test na DS dla Sońci (w tym Tobisiowy test na Człowieka)! :kciuki: Quote
ludwa Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Nie no o Łapce to ja pisałam w kwestii domu stałego:) DT bardzo potrzebny jest dla Prosia, bo w hoteliku, to on na prostą nie wyjdzie. Potrzebuje indywidualnej pracy..:( Quote
malagos Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='kcd']Dziękuję! Pokażę komu trzeba! A teraz lecę, umówiłam się z wetem spod domu, że dokona małego "tuningu" Soni przed prezentacją :-) A tak w ogóle to coraz bardziej mi się ten mój poddomowy wet podoba. Bardzo ulgowo traktują mi moje tymczasy i sprawy fundacyjne. Np. wczoraj za 2 tabletki na odrobaczanie dla nowych przyjezdnych z bunkra policzyli mi jak za jedną... Ksd, dziewczyno, to zdanie nie podoba mi się...... Powiem Grzegorzowi.......... Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 malagos napisał(a):Ksd, dziewczyno, to zdanie nie podoba mi się...... Powiem Grzegorzowi.......... malagos, Ty donosicielko :nono: Quote
malagos Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 A co tu się wyczynia?? Sonia w domu stałym? Juz? Quote
kcd Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Pani jest świetna, na żywo jeszcze lepsza niż przez tel i maile. Np. czy którejś z Wam przyszłoby do głowy zostawić parasolkę przed wejściem do mieszkania, bo w środku jest lękliwy pies? Pani tak zrobiła. Sonia ją pokochała, Tobi ją pokochał. A ja mam depresję. Quote
ludwa Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Na depresję wymyśliłaś sobie nowe zajęcie i bardzo dobrze:) Z korzyścią dla naszych psiaków:) Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 ludwa napisał(a):Na depresję wymyśliłaś sobie nowe zajęcie i bardzo dobrze:) Z korzyścią dla naszych psiaków:) Jakie? Jakie? Kcd, a widziałas cziłkę od węgielkowej? Proludzka, szuka dt :) :) No nie bądź wiśnią......... Quote
kcd Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Przepraszam, już wszystko piszę. Sprawa Soni trochę mnie wczoraj przygniotła, a nie chciałam psuć swojego wizerunku twardziela na mieście ;-) Musiałam się czymś zająć, więc postanowiłam trochę rozpropagować 4DogSy i przede wszystkim małą Liskę, która pilnie poszukuje DT - bo to było łatwe i odciągało myśli od Soniaka. No i patrzcie jakie cudo: Jeśli chodzi o cziłkę - nic nie widziałam. W ogóle nie wiem, jak to się dzieje, że ja zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia, jak wątki mają już 10 stron :P Ale na DT i tak pewnie nie będę mogła wziąć, bo po pierwsze muszę teraz bardzo intensywnie popracować z Tobisiem - znaleźliśmy super behawiorystkę, już widać efekty, ale jak są 2 psy to ciężko jest ćwiczyć... A po drugie Dżordż mi się trochę zbuntował... Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Sonia już w domu ?! Moje gratulacje :) A jakby ktoś szukał psa bez ani jednego lęku, strachu, kompleksu to polecam Fionkę. Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Mazowszanka napisał(a):Sonia już w domu ?! Moje gratulacje :) Kasia teraz tuż przed, więc pozwolę sobie napisać - Sońka jeszcze u Kasi nocowała, dziś o 16 ma już po nią Pani2 przyjechać. Mazowszanka napisał(a):A jakby ktoś szukał psa bez ani jednego lęku, strachu, kompleksu to polecam Fionkę. Fionka jest debeściara! :loveu: Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 To niech pani zabiera obie, spokojną Sońkę i żywiołową Fionkę! Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 No, Soniata, pewnie już jakiś czas u siebie doopkę grzejesz... :) Kcd, rozumiem dobrze, jak Ci ciężko. :calus: malagos napisał(a):To niech pani zabiera obie, spokojną Sońkę i żywiołową Fionkę! Dobry pomysł! :eviltong: Pod warunkiem, że psice by się dogadały.... :hmmmm: Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 No i pięknie! A jeszcze w piątek tak nie do końca wierzyłyśmy, że się nasze obie psice w DSach zagnieżdżą ;) Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 malagos napisał(a):Jakie? Jakie? Kcd, a widziałas cziłkę od węgielkowej? Proludzka, szuka dt :) :) No nie bądź wiśnią......... Cziłek to Węgielkowa ma na pęczki! :huh: Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 inka33 napisał(a):Cziłek to Węgielkowa ma na pęczki! :huh: raczej rzeczywiście na pęczki, bo wagowo to maleńko..... Quote
kcd Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wieści z DS: "Na razie wszystko ok :-) Trochę popiskuje, ale wołana się uspokaja. Z kotem super :-) Mam nadzieję, że nie będzie taka smutna długo, bo mi serce pęknie" Sonia przy pożegnaniu zafundowała mi spojrzenie, którego nie zapomnę nigdy. Ja wiem, że to wszystko dla jej dobra... :-( Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kcd napisał(a):Wieści z DS: "Na razie wszystko ok :-) Trochę popiskuje, ale wołana się uspokaja. Z kotem super :-) Mam nadzieję, że nie będzie taka smutna długo, bo mi serce pęknie" Sonia przy pożegnaniu zafundowała mi spojrzenie, którego nie zapomnę nigdy. Ja wiem, że to wszystko dla jej dobra... :-( Kaśka... :glaszcze: Sońce będzie dobrze. :) Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Lepiej niż u Ciebie ;) Podobnie jak mojej Duszce :) Quote
kcd Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 inka33 napisał(a):Kaśka... :glaszcze: Sońce będzie dobrze. :) Tak, tak, wiem że będzie... tylko ona nie tego nie rozumie i jak widziałam to przerażenie w jej oczach.. złamane psie serduszko :-( Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kcd napisał(a):Tak, tak, wiem że będzie... tylko ona nie tego nie rozumie i jak widziałam to przerażenie w jej oczach.. złamane psie serduszko :-( Sońki serduszko poskleja Pani2 swoją miłością i wrażliwością. :loveu: Twoje serduszko zagoi czas i dobre wieści od Sońki. :calus: Quote
Recommended Posts