Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

W takim razie trochę lipa, bo jednego psa mam zarejestrowanego w przemyskim związku, na wakacje może biorę drugiego psa i będe musiała znów placić wpisowe i co roku podwójnie płacić za składki? ;c

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

odsiwzam temat ;D
mam kilka pytan ;)
otoz jestem z Rzeszowa, chcialabym na to agility chodzic...
czy do ZK moge zapisac nierasowego psa? Ile jest wpisowe i te roczne doplaty? aaa i czy jest mozliwosc wziecia platnej lekcji agility?

Posted

Nie, do ZK można wpisywać tylko psy rasowe, ale przecież wystarczy tylko, abyś Ty była członkiem ;)

Wpisowe to, zdaje się, 20zł, a składka roczna - 60zł.

• 4 weeks later...
Posted

Szkoda że to tak daleko od nas, a nie wiecie czy można na przykład raz wejść samemu bez psa i zobaczyć jak ćwiczycie itp. a potem się dopiero jako członek do ZK zgłosić??

Posted

Szkoda , że można wpisywać tylko psy rasowe , jestem z Rzeszowa i mój kundelek chętnie by spróbował , a CZY do ZK CZŁONKAMI MOGĄ ZOSTAĆ TYLKO OSOBY PEŁNOLETNIE ?

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No to coś pomyślimy, a co ile mniej więcej się spotykacie z psiakami?

Z tego, co mi wiadomo, to teraz co tydzień w środy o 18.

Collie, można z kundelkami - Cambel ze swoją Megi przecież skacze :)
A członkiem ZK można być od 16 roku życia, zawsze możesz rodzica namówić ;)

• 2 months later...
Posted

Collie, ja byłam na wolontariacie ale z rodzicem.. Bo jak się nie ma 16 lat to trzeba z jakimś rodzicem.
Ja mam 6-miesięcznego psa w typie cocker spaniela angielskiego i chciałabym trenować (jak podrośnie, na razie może przyzwyczajać do innych psów) agility. Jestem z Rzeszowa. Możecie mi powiedzieć, gdzie jest jakiś tor, ile trzeba płacić itd?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='AnAn']Collie, ja byłam na wolontariacie ale z rodzicem.. Bo jak się nie ma 16 lat to trzeba z jakimś rodzicem.
Ja mam 6-miesięcznego psa w typie cocker spaniela angielskiego i chciałabym trenować (jak podrośnie, na razie może przyzwyczajać do innych psów) agility. Jestem z Rzeszowa. Możecie mi powiedzieć, gdzie jest jakiś tor, ile trzeba płacić itd?[/QUOTE/]

Tor chyba jest w ZKwP ,w Rzeszowie , ale aby korzystać trzeba mieć ukończone 16 lat i płacić członkowskie składki

• 4 months later...
Posted

Foxowa napisał(a):
W roku 2010 były treningi i pewnie są/będą w tym roku ;)

Zastanawiamy się nad zapisaniem do ZKwP i na treningi , ale nie wiem czy mój pies nie jest na to za stary , a ma 8 lat :hmmmm:

Posted

A dowiedziałam się, że podobno na tor agility chodzi znajoma z borderką Jumiczi (nie wiem jak się pisze...) znacie taką?

I jeszcze jedno - czy jest sens chodzić z psinką w typie cocker spniela angielskiego?