A&L Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ktoś tu coś pisał o %. Zapisuję. :evil_lol: [quote name='Karilka']Biała (ok. łódź) jeszcze jest. Chociaz mnie "jara" Sieraków. Ja nie chce szyć psa. I żeby miał uszy i oczy - to ważne.[/QUOTE] Nie wiem co w Białej jest ciekawego? Ja mogę zagwarantować, że nic - mieszkam po sąsiedzku ;) Jeśli chodzi o okolice Łodzi, to może Sulejów? Ja się chętnie wybiorę o ile wszystko będzie mi pasować ;) Quote
FredziaFredzia Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Wróciłam! W wolnej chwili wezmę się za przeczytanie wątku i zdecydujemy co i jak. Quote
FredziaFredzia Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 (edited) Okej, z tego co wyczytałam... Termin pasujący to najlepiej koniec lipca - początek sierpnia i w takim będę szukać. Pomysły na miejscówkę: Sieraków, czyli jak wyczytałam fajne tereny spacerowe Bobolin - tu co jest fajnego? Jeleń - tu chodzi o ten pod Malborkiem? Mazury Niesulice - co tam jest ciekawego? Od siebie jeżeli chodzi o Mazury znalazłam coś takiego: http://www.ruszajwpolske.pl/kwatery/mazury/stare_jablonki/informacje,1936,index.html Niestety ja nic na ten temat nie mogę powiedzieć bo nigdy na Mazurach nie byłam. I powiedzcie mi, w jakim ośrodku byliście w tamtym roku? Edited April 19, 2013 by FredziaFredzia Quote
Amber Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Stare Jabłonki znam jak własną kieszeń, to już bardziej warmia niż mazury. Do Olsztyna ok. 40 km, do Ostródy 10 km, jeziora, lasy, ośrodki wypoczynkowe, hotele... No, zagłębie wypoczynkowe. Ale co do ośrodka, trzeba by się było dowiedzieć co myślą na temat tylu psów, bo zapewniam, że ludzi przyjeżdża tam dużo. Quote
Dioranne Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Niesulice to w sumie wiocha, może z 20-30 domów się tam doliczycie. ;) Są tam dwa ośrodki wypoczynkowe z tego co wiem. Kilka razy byłam tam z psem agresywnym i wyjątkowo szczekliwym, a nie było problemów, ani z kierownikiem, ani z innymi wczasowiczami. Kilkanaście razy spotkałam się tam z innymi psiarzami, także byli miło przyjęci. Same Niesulice leżą niedaleko Zielonej Góry, z Leszna jedzie się tam dwie godziny (około). Ośrodki, o których mówię (policyjny i prokuratury) są położone w lesie, bardzo blisko jeziora. Samo jezioro - Jezioro Niesłysz należy do jednych z najczystszych w Polsce. Ze strony jeziora, którą my zazwyczaj używamy jest zakaz kąpieli psów, ale wieczorkiem wszyscy przymykają na to oko. Dodatkowo można pójść kilka, kilkanaście metrów dalej i znaleźć się na nieużywanym obszarze jeziora. :smile: W lasach (w zależności od pogody) jest dużo grzybów, jeszcze kilka lat temu wywoziliśmy stamtąd duże okazy. Dla wędkarzy też się coś znajdzie, choć w ostatnich latach jezioro zostało trochę zaniedbane pod tym względem. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania odnośnie Niesulic - chętnie odpowiem. Jeżdżę tam od początku swojego życia czyli od 14 lat, a moi rodzice z wujostwem około 30 lat. W tym roku także jedziemy, tym razem z 3-miesięcznym szczeniakiem - jak co roku nie mogę się doczekać. Tysiąc razy wolę tą małą, zabitą dechami wiochę od morza czy "ciepłych krajów". Jak pomyślę, że niedługo znów tam pojadę... :loveu: Quote
Karilka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Bobolin? Plaża dostępna dla psów, morze... Jeleń - jeziora, bardzo czyste Sieraków - jeziora, piękne tereny Quote
katasza1 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ooo tak! Niesulice! Jestem za. Mozliwe ze sie pojawie(chociaz nie ukrywam ze nikogo z was nie znam i troche mi glupio wpraszac sie na spotkanie 'znajomych' :P) jesli nie bedzie za daleko (mazury np. dla mnie odpadaja) Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Anita kazała przekazać :) "Hej słońce, napisz proszę jak możesz w moim imieniu na wątku zlotowym, że jak na razie nie mam dostępu do dogomanii... Bo na telefonie jej nie ogarniam a komputer mi się popsuł i neta mam tylko w telefonie niestety. Jak tylko to ogarnę to zajrzę co się dzieje i w końcu zacznę ogarniać zlot bo najwyższy czas." Quote
faith35 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 katasza1 napisał(a):Ooo tak! Niesulice! Jestem za. Mozliwe ze sie pojawie(chociaz nie ukrywam ze nikogo z was nie znam i troche mi glupio wpraszac sie na spotkanie 'znajomych' :P) jesli nie bedzie za daleko (mazury np. dla mnie odpadaja) Podpisuję się pod tym - jak nie będzie za daleko to może wpadnę :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Póki co odłożyłam planowanie, przepraszam, ale przede wszystkim myślę teraz o licencjacie który mam za 2 tygodnie. Quote
Obama Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 http://en.eholiday.pl/accommodation-uc3221-gallery.html Polecam Quote
Aleksandrossa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 My też zapisujemy. Jak termin będzie pasował to też się może wybierzemy ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/245064-Mini-zlocik-dogomaniaków Szybko szybko jeszcze kilka miejsc jest ;) Quote
tortexry Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Kilka miesięcy zleci jak z bicza.... nie ma czasu _________ Strona o finansach. chwilowkibezbikonline.pl Zapraszam! Quote
Recommended Posts