Ada-jeje Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 stzw napisał(a):Wy tu sobie gadu gadu a Zębol siedzi bez ogłoszeń. z ogloszeniami, ja sie poddaje, nigdy nie mialam z tym do czynienia. Quote
stzw Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jeżeli te, co były są już nieaktywne to może kupcie na jakimś bazarku pakiet a ja zrobię tekst i zdjęcia. Myślę, że w samych ogłoszeniach niekoniecznie trzeba wspominać o jego chorobie. To nie jest jakieś znaczne upośledzenie i można to rozsądnie podać dopiero w rozmowie z potencjalnymi właścicielami. Proponuję do ogłoszeń śląskie, małopolskie, opolskie i ew. dolnośląskie. Quote
elik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 stzw napisał(a):Jeżeli te, co były są już nieaktywne to może kupcie na jakimś bazarku pakiet a ja zrobię tekst i zdjęcia. ... Proszę przesłać na mój adres tekst, zdjęcia, nr telefonu do kontaktu w sprawie psiaka oraz adres e-mail (na ten nr przyjdą także linki aktywacyjne). Zamówię mu ogłoszenia na ponad stu portalach ogłoszeniowych. Quote
stzw Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 OK, elik. Tylko poprosze o czas do poniedziałku - teraz mam PITy, CITy i VATy :-D Quote
monika55 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 No super. Sama dłubie teraz bo bazarku nie znalazłam. Ale nadmiar nie zaszkodzi. Quote
elik Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 stzw napisał(a):OK, elik. Tylko poprosze o czas do poniedziałku - teraz mam PITy, CITy i VATy :-D Oczywiście, nie pali się ;) monika55 napisał(a):No super. Sama dłubie teraz bo bazarku nie znalazłam. Ale nadmiar nie zaszkodzi. Te nie będą z bazarku, bo też nie znalazłam, ale wiem kto robi. Ponad sto ogłoszeń będzie Cię kosztowało tylko 15 zetów :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Monika55, nie badz skapa siegnij do skarpety ogolnej.:evil_lol: Quote
elik Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ada-jeje napisał(a):Monika55, nie badz skapa siegnij do skarpety ogolnej.:evil_lol: Podpisuje sie obiema rencami :) Quote
monika55 Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Ha, ha:lol: Wykupujcie ile się da. To taki mój zabobon. Jak sama zrobię choć jedno, to będzie dom. Quote
elik Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 monika55 napisał(a):Ha, ha:lol: Wykupujcie ile się da. To taki mój zabobon. Jak sama zrobię choć jedno, to będzie dom. W takim razie czekam na tekst, zdjęcia i dane do kontaktu - nr telefonu i adres e-mail. Quote
stzw Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Jestem na finiszu więc od jutra zajmę się Zębolem. Wczoraj mnie ugryzł, bo nie lubi jak się dotyka dupska i ogona. Dzisiaj ugryzł Mendę w jedyną przednią łapę i teraz Menda wymownie cierpi. Quote
elik Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 To jego imię pasuje nie tylko do wyglądu, ale i do charakterku :mad: Quote
monika55 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 A już myślałam że spoważniał.:evil_lol: Quote
stzw Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dzisiaj w południe była panika, że Zębaty się rozchorował. Tomek nasypał żarcia, Hera zjadła a żółty nie spojrzał. leżał na płasko i nie podnosił się. Dostał od razu tabletki w serku i też nie szczególnie był zainteresowany. Okazało się, że wieczorem został na podłodze otwarty worek karmy i on się w nocy częstował. Po południu wrósł do formy - zjadł kolejne buty, moją gazetę ( tylko obejrzana!!!!) i próbował nadgryźć zakupionego dzisiaj porcelanowego pierrota. Czyli jest OK. Jutro, jak już wydali to, co zeżarł to mu ogarnę zdjęcia i tekst do ogłoszeń Quote
shanti Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 O matko! Ja nie wiem czy mam się śmiać czy płakać jak to czytam. :-) Quote
stzw Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 próbny tekst do ogłoszeń. Poprawiajcie, jeżeli coś jest nie tak: Jeżeli uważasz, że podawanie łapy i aportowanie to zabawa dla zwykłych ludzi to przygarnij Zębatego. Psa z charakterem o wyjątkowej inteligencji. Zębaty wszystko wie lepiej. Uważa, że jest najmądrzejszy i najpiękniejszy. Zorganizuje Ci czas na swój sposób. W jego towarzystwie nie sposób się nudzić - pomysłowość Zębatego jest bez granic. Ostatnio trenował sztukę odkręcania nakrętek z butelek po napojach. Mogą być też z napojami w środku, wtedy jest lepsza zabawa. Jeżeli będziesz traktować Zębatego z szacunkiem, to możesz liczyć na jego pomoc w przypadku zagubienia kanapki albo wypłoszenia teściowej z domu. Zębaty jest wykastrowany ( co nie znaczy, że czuje się mniej męski ), zaszczepiony i odrobaczony. Ponieważ jest wyjątkowym psem to nie ma możliwości, żeby w Twoim domu mieszkało jakieś inne zwierzę. Quote
elik Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Hmmm powiem szczerze co myślę - nie jest to bardzo zachęcające do adopcji ogłoszenie :shake: Ale może o to właśnie chodzi :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 w/g mnie ogloszenie z humorem, dla ludzi lubiacych dobry humor. Quote
elik Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ada-jeje napisał(a):w/g mnie ogloszenie z humorem, dla ludzi lubiacych dobry humor. Może tak, ale nie każdy lubi, gdy pies odkręca butelkę pełna coli ;) Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 elik napisał(a):Może tak, ale nie każdy lubi, gdy pies odkręca butelkę pełna coli ;) u mnie nie nie mial by co odkrecac, chyba ze kran w kuchni lub lazience. Quote
stzw Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 To zmieńcie. Dałam propozycję do uzgodnienia. Trzeba je wspólnymi siłami dopracować. Quote
elik Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 stzw napisał(a):To zmieńcie. Dałam propozycję do uzgodnienia. Trzeba je wspólnymi siłami dopracować. Myślę, że trzeba spróbować ogłaszać z tym tekstem, a nóż da efekt w postaci super domku :) Quote
monika55 Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Ja dawałam na poważnie i d.... Może takie skusi jednak. Quote
shanti Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Tekst jest super, trzeba próbować w ten sposób. Może tak zwróci uwagę bo chyba nie urodą. ;-) Quote
stzw Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja się nie nadaję do robienia zdjęć. Chyba z godzinę dzisiaj walczyłam z różnych pozycji w końcu Zębaty ugryzł mnie w policzek. Dla niego to była super zabawa, ale wyczucia nie ma gościu za grosz. Pies dla ludzi dobrze zbudowanych i raczej gruboskórnych. Quote
Recommended Posts