Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli te, co były są już nieaktywne to może kupcie na jakimś bazarku pakiet a ja zrobię tekst i zdjęcia. Myślę, że w samych ogłoszeniach niekoniecznie trzeba wspominać o jego chorobie. To nie jest jakieś znaczne upośledzenie i można to rozsądnie podać dopiero w rozmowie z potencjalnymi właścicielami. Proponuję do ogłoszeń śląskie, małopolskie, opolskie i ew. dolnośląskie.

Posted

stzw napisał(a):
Jeżeli te, co były są już nieaktywne to może kupcie na jakimś bazarku pakiet a ja zrobię tekst i zdjęcia. ...

Proszę przesłać na mój adres tekst, zdjęcia, nr telefonu do kontaktu w sprawie psiaka oraz adres e-mail (na ten nr przyjdą także linki aktywacyjne).
Zamówię mu ogłoszenia na ponad stu portalach ogłoszeniowych.

Posted

stzw napisał(a):
OK, elik. Tylko poprosze o czas do poniedziałku - teraz mam PITy, CITy i VATy :-D

Oczywiście, nie pali się ;)

monika55 napisał(a):
No super. Sama dłubie teraz bo bazarku nie znalazłam. Ale nadmiar nie zaszkodzi.

Te nie będą z bazarku, bo też nie znalazłam, ale wiem kto robi. Ponad sto ogłoszeń będzie Cię kosztowało tylko 15 zetów :eviltong:

Posted

monika55 napisał(a):
Ha, ha:lol: Wykupujcie ile się da.
To taki mój zabobon. Jak sama zrobię choć jedno, to będzie dom.

W takim razie czekam na tekst, zdjęcia i dane do kontaktu - nr telefonu i adres e-mail.

Posted

Jestem na finiszu więc od jutra zajmę się Zębolem.
Wczoraj mnie ugryzł, bo nie lubi jak się dotyka dupska i ogona.
Dzisiaj ugryzł Mendę w jedyną przednią łapę i teraz Menda wymownie cierpi.

Posted

Dzisiaj w południe była panika, że Zębaty się rozchorował. Tomek nasypał żarcia, Hera zjadła a żółty nie spojrzał. leżał na płasko i nie podnosił się. Dostał od razu tabletki w serku i też nie szczególnie był zainteresowany. Okazało się, że wieczorem został na podłodze otwarty worek karmy i on się w nocy częstował. Po południu wrósł do formy - zjadł kolejne buty, moją gazetę ( tylko obejrzana!!!!) i próbował nadgryźć zakupionego dzisiaj porcelanowego pierrota. Czyli jest OK. Jutro, jak już wydali to, co zeżarł to mu ogarnę zdjęcia i tekst do ogłoszeń

Posted

próbny tekst do ogłoszeń. Poprawiajcie, jeżeli coś jest nie tak:
Jeżeli uważasz, że podawanie łapy i aportowanie to zabawa dla zwykłych ludzi to przygarnij Zębatego. Psa z charakterem o wyjątkowej inteligencji. Zębaty wszystko wie lepiej. Uważa, że jest najmądrzejszy i najpiękniejszy. Zorganizuje Ci czas na swój sposób. W jego towarzystwie nie sposób się nudzić - pomysłowość Zębatego jest bez granic. Ostatnio trenował sztukę odkręcania nakrętek z butelek po napojach. Mogą być też z napojami w środku, wtedy jest lepsza zabawa. Jeżeli będziesz traktować Zębatego z szacunkiem, to możesz liczyć na jego pomoc w przypadku zagubienia kanapki albo wypłoszenia teściowej z domu. Zębaty jest wykastrowany ( co nie znaczy, że czuje się mniej męski ), zaszczepiony i odrobaczony. Ponieważ jest wyjątkowym psem to nie ma możliwości, żeby w Twoim domu mieszkało jakieś inne zwierzę.

Posted

Hmmm powiem szczerze co myślę - nie jest to bardzo zachęcające do adopcji ogłoszenie :shake: Ale może o to właśnie chodzi :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
w/g mnie ogloszenie z humorem, dla ludzi lubiacych dobry humor.

Może tak, ale nie każdy lubi, gdy pies odkręca butelkę pełna coli ;)

Posted

stzw napisał(a):
To zmieńcie. Dałam propozycję do uzgodnienia. Trzeba je wspólnymi siłami dopracować.

Myślę, że trzeba spróbować ogłaszać z tym tekstem, a nóż da efekt w postaci super domku :)

Posted

Ja się nie nadaję do robienia zdjęć. Chyba z godzinę dzisiaj walczyłam z różnych pozycji w końcu Zębaty ugryzł mnie w policzek. Dla niego to była super zabawa, ale wyczucia nie ma gościu za grosz. Pies dla ludzi dobrze zbudowanych i raczej gruboskórnych.