Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zeżarł szary klapek.
...pójdę boso, pójdę boso....
Proponuje zmienić tytuł watku: fotoblog nadgryzionych gumowych klapków z Auchan

Posted

stzw napisał(a):
Dzisiaj zeżarł szary klapek.
...pójdę boso, pójdę boso....
Proponuje zmienić tytuł watku: fotoblog nadgryzionych gumowych klapków z Auchan

Lubi chlopak odmienosc, boso chodzic to samo zdrowie.

Posted

Klapek z wczoraj

Klapek z dzisiaj

Do tego doszedł jeden kartonik mleka. Zębol najpierw połozył swoją zabawkę na górze a później zabrał się do gryzienia. Zainterweniowałam jak próbował odgryźć korek z butelki wina.

Posted

stzw napisał(a):
Klapek z wczoraj

Klapek z dzisiaj

Do tego doszedł jeden kartonik mleka. Zębol najpierw połozył swoją zabawkę na górze a później zabrał się do gryzienia. Zainterweniowałam jak próbował odgryźć korek z butelki wina.

Hej, Ty chyba celowo podkladasz mu cos do pogryzienia zebys miala nam co pokazawac.

Posted

Przed chwilą zagryzł jeża. Poszedł na siku i wrócił po chwili z jeżem w mordzie. Nie chciał oddać.
mogę mu te zęby powyrywać..... plizzzz.....

Posted

[quote name='stzw']Przed chwilą zagryzł jeża. Poszedł na siku i wrócił po chwili z jeżem w mordzie. Nie chciał oddać.
mogę mu te zęby powyrywać..... plizzzz.....[/QUOTE]

Powyrywaj, dla dobra innych stworzeń. Pytanie czy jeśli nie będzie miał czym zagryźć, nie zamamla na śmierć.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ada-jeje napisał(a):
Dotarla do nas fa na 330 zl. jest juz przelana, ale widocznie elik nie znalazla czasu zeby o tym poinformowac, jak rowniez pomniejszyc stan konta gryzonia Zebatego.

Fakturę uregulowałam wczoraj i wiesz to zapewne z historii rachunku, że wczoraj więc nie pisz, że nie znalazłam czasu, bo go znajduję.
Uaktualniłam stan kasy Ząbka i to w rozliczeniach można znaleźć informację co dzieje się z kasą psa - po to prowadzę ten post.
Wpaty sygnalizuję dodatkowo po to, żeby podziękować ofiarodawcy.

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
Fakturę uregulowałam wczoraj i wiesz to zapewne z historii rachunku, że wczoraj więc nie pisz, że nie znalazłam czasu, bo go znajduję.
Uaktualniłam stan kasy Ząbka i to w rozliczeniach można znaleźć informację co dzieje się z kasą psa - po to prowadzę ten post.
Wpaty sygnalizuję dodatkowo po to, żeby podziękować ofiarodawcy.

to tez mialam na mysli, ze wczoraj przelalas kase ale juz nie znalazlas czasu wejsc na watek.