CarlaKolumna Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 :D Jak tak dalej pojdzie to będziemy musieli psy wydawać z wyprawką - zestawa zapasowy dla opiekuna ;) Dobrze, że chłopak zdrowy. A swoją drogą zastanawiam się, jak on z tym swoim zgryzem... że dziure w swetrze... :> Widzę, że nam pokazuje teraz ukryte talenty :D Quote
Ada-jeje Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ALEKSANDRA P. z Torunia 30 zl. dla Pana Zabka. Quote
monika55 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Melduję się. Poczytam i uzupełnie. Na razie mam dziewiczy dysk i muszę poinstalować to i owo. Quote
stzw Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Baaardzo fajny pies. Dosyć ruchliwy w porównaniu do ciapowatej Hery ale jest pół raza chudszy, więc może dlatego. Gościu potrafi zadbać o swoje interesy i nie pozwala o sobie zapomnieć. Koło 8 rano jest pobudka objawiająca się przeciągłym wyciem z gabinetu. Potem siku i oczekiwanie - zajmuj się mną! I nie chodzi o to, żeby z psem być tylko o to, żeby się nim zajmować. Jeżeli Zębaty uważa, że zasługuje na więcej uwagi to nadgryza odzież. Piszczy, ciągnie, szarpie człowieka. Może zostawać sam - nic nie niszczy, nie marudzi. Byle nie za długo :-) Do momentu, kiedy uzna, cze czas znowu się nim zajmować. Z jedzeniem i piciem nie ma żadnego problemu - doskonale sam sobie radzi. Quote
monika55 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Gad jeden się maskował.:razz:Taki potulny biedny Ząbek. A za kota też się brał. Ale kocina się nie dała. Quote
CarlaKolumna Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Hahaha no nie wierzę! Wybaczcie, ale jakbym na własne oczy nie widziala, to w zyciu bym nie uwierzyła, że ta nasza popierdułka to taki agent ;) W głowie mu się przewraca od dobrobytu chyba ;) Fajnie tak obserwowac, jak psiak wraca do siebie i jak sie zmienia pod dobra opieką :) Teraz tylko znaleźć dom, taki na zawsze i będzie git ;) Quote
shanti Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Cwana bestia! W schronisku taka bida a teraz już bezpieczny to może wymagać :lol: Quote
ZUZA1 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 stzw, a może tak fotki z domu? Bardzo na nie czekamy :multi: Quote
stzw Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dzisiaj siedzi w gabinecie, bo jest po zabiegu. Jutro będą normalne zdjęcia. Quote
stzw Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Na razie mam tylko takie ( jakość made in Tomek): Quote
monika55 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Ciekawe czy się uspokoi. Napisz jaki był koszt. Ciekawe że nie mogę użyć entera żeby zleźć w dół, tym samym nie mogę wpisać wpłat. Quote
stzw Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Cenę wzięłam z akcji sterylizacji 2013, czyli 120,oo zł. Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='stzw']Cenę wzięłam z akcji sterylizacji 2013, czyli 120,oo zł.[/QUOTE] Podlicz wszystkie koszty, jakie beda na koniec miesiaca kwietnia a ja przeleje Ci pieniadze na konto Twojego Stowarzyszenia, a Ty rachunek u Tomka musisz sama uregulowac. :evil_lol: Quote
stzw Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ja w końcu ogarnę tego komunikatora to pogadamy o technologii :-) Quote
szafra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Czy prawnym opiekunem Pana Ząbka jest teraz Fundacja Pro Animals? Quote
monika55 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Chyba mam źle naprawionego lapka. Na starym złomie działa co trzeba. Opiekunem Ząbka jestem ja, a co? Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='szafra']Czy prawnym opiekunem Pana Ząbka jest teraz Fundacja Pro Animals?[/QUOTE] Finansowo, tak. Quote
stzw Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mentalnie Tomek :-) Niestety, mam też złą wiadomość - Ząbek nie znosi innych psów. Qrna, wypisz-wymaluj Hera. Jeżeli mu do końca tygodnia nie przejdzie to nie ma szans, żeby mieszkał w domu, bo wszystkich pozagryza. I to niestety on zaczyna. A jak się spotka z Herą to się wzajemnie zagryzą i będą dwa jastrzębskie trupy. Na razie wychodzi tylko pod kontrolą a i tak trzeba co chwilę interweniować. Zaatakował już Mańka i Rudego. Chciał Nikusia, ale nie zdążył. Palant. Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='stzw']Mentalnie Tomek :-) Niestety, mam też złą wiadomość - Ząbek nie znosi innych psów. Qrna, wypisz-wymaluj Hera. Jeżeli mu do końca tygodnia nie przejdzie to nie ma szans, żeby mieszkał w domu, bo wszystkich pozagryza. I to niestety on zaczyna. A jak się spotka z Herą to się wzajemnie zagryzą i będą dwa jastrzębskie trupy. Na razie wychodzi tylko pod kontrolą a i tak trzeba co chwilę interweniować. Zaatakował już Mańka i Rudego. Chciał Nikusia, ale nie zdążył. Palant.[/QUOTE] To trzeba go na tresure wyslac, za kark i do ziemi. Quote
monika55 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Noż kuźwa, że tak powiem. Sorry. Ząbek draniu, czego się jeszcze dowiem. A taka bidota była. A Ty masz takie cudne te psiaczki i tak ze sobą zżyte. Quote
izek77 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Oj :oops::oops: zgubiłam Pana Ząbka przepraszam i już naprawiam.A jednak cicha woda brzegi rwie haha takie poczciwe i potulne to było :lol: Quote
szafra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='izek77']Oj :oops::oops: A jednak cicha woda brzegi rwie haha takie poczciwe i potulne to było :lol:[/QUOTE] Na naszym ostatnim spacerze już mi się nie podobało jego zachowanie, na ludzi też uwagi zbytnio nie zwracał. Quote
stzw Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Do ludzi jest spoko. Szczególnie, że mają oni ręce służące do otwierania furtki 'na świat" :-) Ale z psami katastrofa. Suczki OK ale psy to wrogowie nr 1. Może jak mu hormony się rozejdą po kastracji po kościach to coś się poprawi. Jak będzie cieplej to wszyscy będziemy spędzać więcej czasu na zewnątrz i łatwiej go będzie poobserwować i wtłuc do łba co wolno a czego nie. Quote
monika55 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 No to cała nadzieja w Tobie. Że nauczysz dziada. Quote
Recommended Posts