Jump to content
Dogomania

$$$***galeryjka Cherubinka***$$$

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']a co tu taka cisza , hę? ;)

Reniu, co tam u Was słychać ?[/QUOTE]

Droga Alu!
Otóż, nudziarstwo, nic się nie dzieje, a czas przelatuje mi przez palce :crazyeye: . Choć w najbliższy weekend może będzie ciekawiej, to opiszę.:p

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reniagoj']Droga Alu!
Otóż, nudziarstwo, nic się nie dzieje, a czas przelatuje mi przez palce :crazyeye: . Choć w najbliższy weekend może będzie ciekawiej, to opiszę.:p[/quote]

Właśnie. Pan Waldek mówił, że na wystawę jedziecie. Koniecznie napisz coś jak wrócisz!
A skąd macie taką ładną kokardkę? My ze Scoobym jedziemy na zakupy w sobotę. Stypendium dostanę, więc będę mogła mu coś fajnego kupić :)

Posted

[quote name='Bblue']A skąd macie taką ładną kokardkę? My ze Scoobym jedziemy na zakupy w sobotę. Stypendium dostanę, więc będę mogła mu coś fajnego kupić :)[/QUOTE]
Cześć Marysiu!
Otóż najwięcej można kupić na wystawie, bo tam dużo różnych stoisk, ale tę ostatnią w kratkę to kupiłam u weta.Ma fajne zapięcie, tak że najpierw robię kitke gumką, a potem się ładnie przypina.;)
Wyzdradziło się że jadę na wystawę, a jestem max zestresowana, bo Rubiś dosłownie nic się nie wykazuje, no chyba tam polegniemy, ale będzie wycieczka do Krakowa, a ja tam lubię zaglądać od czasu do czasu, bo Kraków ma tę jedyną atmosferę. Oczywiście opowiem, nawet jak nie będzie się czym chwalić, w końcu dzieci nie od razu się muszą wykazywać, ważne by miał odpowiedni potencjał :eviltong:

Posted

Reniagoj napisał(a):

Wyzdradziło się że jadę na wystawę, a jestem max zestresowana, bo Rubiś dosłownie nic się nie wykazuje, no chyba tam polegniemy, ale będzie wycieczka do Krakowa, a ja tam lubię zaglądać od czasu do czasu, bo Kraków ma tę jedyną atmosferę. Oczywiście opowiem, nawet jak nie będzie się czym chwalić, w końcu dzieci nie od razu się muszą wykazywać, ważne by miał odpowiedni potencjał :eviltong:

Reniu, trzymamy kciuki za Was!:kciuki::kciuki::kciuki:

proszę pozdrowić Waldka no i Kraków :loveu:, jak ja dawno tam nie byłam...:placz:

Posted

Alka napisał(a):
Reniu, trzymamy kciuki za Was!:kciuki::kciuki::kciuki:

proszę pozdrowić Waldka no i Kraków :loveu:, jak ja dawno tam nie byłam...:placz:

Dzięki Alka, a jaki problem się wybrać. O 10.00 na ringu 3, w suczkach Carmen our Dream a w pieskach Cherubinek our Dream. Załatwimy co mamy załatwić, ( tzn. zebrać 1 lokaty) no i wio na rynek, zamek i pooddychać historią.

Posted

Reniagoj napisał(a):
Dzięki Alka, a jaki problem się wybrać. O 10.00 na ringu 3, w suczkach Carmen our Dream a w pieskach Cherubinek our Dream. Załatwimy co mamy załatwić, ( tzn. zebrać 1 lokaty) no i wio na rynek, zamek i pooddychać historią.

chętnie bym pojechała ...:multi: ale weeekendzik już zaplanowany ;)
W niedzielę w Pszczynie spotykamy się z Gosią Axelkową :multi::multi:

Posted

Alka napisał(a):
chętnie bym pojechała ...:multi: ale weeekendzik już zaplanowany ;)
W niedzielę w Pszczynie spotykamy się z Gosią Axelkową :multi::multi:

O nie, zaraz bym bez pytania przytuptała do Was by pieski się noskami trąciły, a tu inne atrakcje, że te też zawsze wszystko jest na raz a potem sachara. Pozdrów od nas Gosię i Axelka i pożycz im wakacji miłych, bo zdaje się że juz jadą wkrótce.:loveu:

Posted

Wiesz, Gosia akurat w niedzielę jedzie na wakacje. Dwa lata temu zrobiła sobie przystanek w Ustroniu , a my akurat byliśmy tam na wystawie. Okazja do spotkanka sama się nasunęła... :multi:
W tym roku początkowo planowaliśmy spotkanko w Wiśle , ale z różnych względów pozostaliśmy na Pszczynie.;)
dzieki za pozdrowienia!:loveu:

Posted

:lol: qurcze, szkoda że ta wystawa jest w niedzielę, bo podjechalibyśmy do Pszczyny z Waldkiem, Krystyną i Carmen, dla nich byłaby to też atrakcja, bo pałac jest godny zobaczenia. No co sie odwlecze, to się spotęguje.;)

Posted

szkoda :cool3: ale też będziesz miała fajne spotkanko :multi:
mam nadzieję ,że jeszcze nie raz będzie nam dane się spotkać ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Trzymam kciuki za wystawę! W końcu to pierwsza:multi:

Pan Waldek na pewno Wam pomoże;) No to czekamy na 1 lokaty:loveu:

Dzięki MM, no Waldek ma pomóc, tylko, że zdaje się razem wystartujemy na dwóch ringach, bo do yorków jest osobny sędzia dla piesków i suczek. Uff, dobrze by było by Rubiś nie wyczuł mojego zdenerwowania, bo będzie przerąbane.

Posted

Alka napisał(a):
szkoda :cool3: ale też będziesz miała fajne spotkanko :multi:
mam nadzieję ,że jeszcze nie raz będzie nam dane się spotkać ;)

Mam nadzieję że w Kamieniu to juz obowiązkowo, chyba że wcześniej się uda.

Posted

Tydzień temu przyjechał do mnie mój pierwszy Pan i przyszykował mnie na wystawe do Krakowa

Z nim przyjechała moja siostrzyczka Carmen i nawet u mnie wzięła przysznic

W niedziele pojechaliśmy na te wystawę, przyznaję że nie bardzo chciałem chodzic po ringu

Ale i tak zdobyłem 3 lokatę, co prawda były 4 szczeniaczki, no ale jeden był zdyskwalifikowany za ząbki, więc okazuje się że jestem "obiecujący"

Po wystawie pochodzilismy po Krakowie

Ale, przyznam ,że najlepiej w domciu

Guest Agata_B
Posted

Gratulacje! :multi:
A jakieś dokładniejsze informacje? Był grzeczny, wykonywał polecenia, nic nie nabroił? ;)

Posted

Agata_B napisał(a):
Gratulacje! :multi:
A jakieś dokładniejsze informacje? Był grzeczny, wykonywał polecenia, nic nie nabroił? ;)

Był bardzo grzeczny, nie wykonywał poleceń w ogóle, tak że poprostu został oceniony za to co mu matka natura dała:evil_lol:

Posted

Reniagoj napisał(a):
Był bardzo grzeczny, nie wykonywał poleceń w ogóle, tak że poprostu został oceniony za to co mu matka natura dała:evil_lol:

Hihi, a to ci!:evil_lol: Widocznie nie dla niego wystawy. Chłopak nie lubi sie pokazywać.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hihi, a to ci!:evil_lol: Widocznie nie dla niego wystawy. Chłopak nie lubi sie pokazywać.

Ależ jak najbardziej lubi, tylko na swoich warunkach. Myślę jednak, że nie odpuścimy sobie jeszcze i spróbujemy zawalczyć o przychylnośc sędziowską.:mad:

Posted

Reniagoj napisał(a):
Ależ jak najbardziej lubi, tylko na swoich warunkach. Myślę jednak, że nie odpuścimy sobie jeszcze i spróbujemy zawalczyć o przychylnośc sędziowską.:mad:

I prawidłowo :D aż do celu :D myślę ze warto troszke dać mu czasu i bedzie idealnie :) :D po trupach do celu :D