Jump to content
Dogomania

$$$***galeryjka Cherubinka***$$$

Recommended Posts

Posted

Jestem na świecie od 07.12.2006 roku, w Kwidzynie moja mama Megisia się oszczeniła, a 26 lutego 2007 przyjechali po mnie pańcia i pańcio z południa Polski i zabrali mnie, a nie ukrywam, że było mi smutno opuszczać takie towarzystwo

Na szczęście zaraz mi się spodobało w nowym domu, mimo że podróż trwała 7 godzin. Acha zapomniałem powiedzieć, że mam w metryce nadane imię Cherubinek our Dream, ale wołąją na mnie Rubiś.

resztę opowiem następnym razem, pozdrawiam wszystkie pieski i ich właścicieli.

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od mojego pierwszego pana dostałem płaszczyk z kapucką i tak w nowym domu poszedłem na balkonik

to nie był świat, który mnie zachwycił, ale pierwsze koty za płoty i potem to juz tylko było lepiej, np. zakochałem się w jednej blondynce

a ostatnio zrobili mi w dużym ogródku mały ogródeczek, bym nie chodził na łowy za daleko, ale powiedzcie sami, czy to ma sens?

Posted

My również witamy Rubisia i jego Pańcię.:multi::multi:
Maleństwo cudne , ale nie ma się co dziwić , widziałam Megan na żywo, piękna sunieczka.:loveu:
Rozkoszny widok tylu sczeniat ... szczeniaczki bardzo zgodne przy miseczce...:loveu:

mam nadzieje , że będziecie zapodawać masę foteczek , będziemy wpadac i obserwować maluszka.Niech rośnie zdrowo i sprawia Wam moc radości...:loveu::loveu:

Posted

No już nie mogę się doczekać, kiedy pani przyjdzie z pracy, bo śmigamy na spacer, a od dwóch dni mogę sobie pobiegać bez smyczki popatrzcie

Pani mnie foci jak biegam, jak odpoczywam i w ogóle bez przerwy :shake:

jak wracamy, to sobie siedzę na balkoniku

są tam kwiatki, bardzi smaczne, nie wiem czemu pani jest zła jak je zjadam
:niedowia:

Posted

[quote name='Reniagoj']To dla maartuchy, trzeciej odwiedzającej naszą galeryjkę

kupiłam sobie wczoraj, ale mogę Ci dedykować

O jej :* Dziękujemy baardzo, śliczny kwiatuszek :*

zapraszamy do nas :)

Posted

Zawsze w niedzielę jest obowiązkowy spacer z panią i panem i to jest dopiero pyszne bieganie między nimi

no a druga świecka tradycja to pranie Rubisia, ale zobaczcie co mi dali na głowę, czy pełnej krwi męski osobik york może być w czymś takim.

Posted

waldek2 napisał(a):
Witam,
Rubiś rośnie widzę i jego włoski na uszkach też.
Renatko dbaj o tego malucha dużo włożyłem serca i nieprzespanych nocy w jego wychowanie.

Miły Waldku, toż ja nic innego nie robię tylko dbam o tego piesia (aż dziwne że jeszcze z pracy mnie nie wywalili, bo nawet tam myślami jestem z pieskiem) a uszka ma zarośnięte, bo maszynka, com ją specjalnie kupiła na wystawie w Katowicach, wydaje odgłosy traktora, tak że Rubiś warczy na nią ale zbliżyć się jej nie pozwoli. Powiem Ci w sekrecie że Rubisie to mają że nocy nie pozwalają przespać, no może nac tak, ale nie całkiem do rana. Ale nie będę taka w podzięce za Twoje nieprzespane noce proszę

dziś zrobione na mojej rabatce przed domem , to jest kwiatek z miniaturowego rododendronu. Pozdrawiam

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dobry wieczór :)

Maluszek słucha na spacerkach? :)

Cześć Madziu, no słucha średnio na jeżyka, wczoraj za ptaszkami poleciał w pola i wrzeszczałam do zdarcia gardła, a on nic. Dobrze że te ptaszki kołowały nad jednym poletkiem, a w ogóle były ekstra bo samiczka wydawała odgłosy by małe ptaszki wiedziały gdzie latać, stałam i patrzyłam i Rubiś też, aż się za nimi puścił, całe szczęście że w końcu wrócił, bo w zasadzie się pilnuje, no ale cóż to łowczy mężczyzna i cóż takiemu zrobisz?
Dla ciebie też rabatkowego kwiatka proszę

Posted

Reniagoj napisał(a):
Cześć Madziu, no słucha średnio na jeżyka, wczoraj za ptaszkami poleciał w pola i wrzeszczałam do zdarcia gardła, a on nic. Dobrze że te ptaszki kołowały nad jednym poletkiem, a w ogóle były ekstra bo samiczka wydawała odgłosy by małe ptaszki wiedziały gdzie latać, stałam i patrzyłam i Rubiś też, aż się za nimi puścił, całe szczęście że w końcu wrócił, bo w zasadzie się pilnuje, no ale cóż to łowczy mężczyzna i cóż takiemu zrobisz?

Ganianie za ptakami uważał pewnie za przednią zabawę :lol:
Życzymy udanych spacerków w majowy weekend! :) Pozdrawiamy serdecznie ;)

Posted

[quote name='waldek2']Witam,
Rubiś rośnie widzę i jego włoski na uszkach też.

W sprawach Rubisia hodowca yorkowy Waldemar jest moim autorytetem, toteż z okazji jego imienin postanowiłam mu zrobić prezent w postaci zadbania o uszy Rubisia i oto efekt:

czy prezent się podoba?

Posted

Witam serdecznie,
Cieszy mnie ze Rubiś pięknie wygląda. Tak trzymaj. A co do imienin to pomyłka - nie obchodze ich 5 maja ale dzięki za życzenia.

Posted

Aaaa juz sie zakochalam w tym maluszku :loveu: :loveu: :loveu:
PIEKNY PIEKNY PIEKNY !!!!!!
Bede tu wpadac obowiaskowo :)
Ja marze o yuoku zbieram na niego kaske :evil_lol: :evil_lol:
Zapraszmy do siebie .... :)
Mizianko :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Bblue']I jeszcze ja chcę odwiedziać galerię braciszka!

Cuuuuudne maleństwo!:loveu:
dla pańci braciszka Rubisia

by nigdy nie straciła tego entuzjazmu

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale przystojniacha:loveu: Uszka to twoje dzieło?
Ale sie yorkowo zrobiło na forum:multi:

:lol: :lol: :lol: :lol: i całe szczescie ze tak Yorkowo :D Mafia Yorkowa :loveu: