Reniagoj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jestem na świecie od 07.12.2006 roku, w Kwidzynie moja mama Megisia się oszczeniła, a 26 lutego 2007 przyjechali po mnie pańcia i pańcio z południa Polski i zabrali mnie, a nie ukrywam, że było mi smutno opuszczać takie towarzystwo Na szczęście zaraz mi się spodobało w nowym domu, mimo że podróż trwała 7 godzin. Acha zapomniałem powiedzieć, że mam w metryce nadane imię Cherubinek our Dream, ale wołąją na mnie Rubiś. resztę opowiem następnym razem, pozdrawiam wszystkie pieski i ich właścicieli. Quote
Reniagoj Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Od mojego pierwszego pana dostałem płaszczyk z kapucką i tak w nowym domu poszedłem na balkonik to nie był świat, który mnie zachwycił, ale pierwsze koty za płoty i potem to juz tylko było lepiej, np. zakochałem się w jednej blondynce a ostatnio zrobili mi w dużym ogródku mały ogródeczek, bym nie chodził na łowy za daleko, ale powiedzcie sami, czy to ma sens? Quote
Reniagoj Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witamy pierwszą odwiedzającą, jest nam miło, może opowie komuś o nas i inni zajrzą. Dla Madzi kwiatka Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 My również witamy Rubisia i jego Pańcię.:multi::multi: Maleństwo cudne , ale nie ma się co dziwić , widziałam Megan na żywo, piękna sunieczka.:loveu: Rozkoszny widok tylu sczeniat ... szczeniaczki bardzo zgodne przy miseczce...:loveu: mam nadzieje , że będziecie zapodawać masę foteczek , będziemy wpadac i obserwować maluszka.Niech rośnie zdrowo i sprawia Wam moc radości...:loveu::loveu: Quote
Reniagoj Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 no może nam się rozkęci, Ali też w takim razie kwiatka Quote
Reniagoj Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 No już nie mogę się doczekać, kiedy pani przyjdzie z pracy, bo śmigamy na spacer, a od dwóch dni mogę sobie pobiegać bez smyczki popatrzcie Pani mnie foci jak biegam, jak odpoczywam i w ogóle bez przerwy :shake: jak wracamy, to sobie siedzę na balkoniku są tam kwiatki, bardzi smaczne, nie wiem czemu pani jest zła jak je zjadam :niedowia: Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witamy serdeczzznie :) Supper galeryjka :) Obiecuje ze bedziemy tu wpadac i oczywiscie zapraszam do nas :) Quote
Reniagoj Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 To dla maartuchy, trzeciej odwiedzającej naszą galeryjkę kupiłam sobie wczoraj, ale mogę Ci dedykować Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Reniagoj']To dla maartuchy, trzeciej odwiedzającej naszą galeryjkę kupiłam sobie wczoraj, ale mogę Ci dedykować O jej :* Dziękujemy baardzo, śliczny kwiatuszek :* zapraszamy do nas :) Quote
waldek2 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witam, Rubiś rośnie widzę i jego włoski na uszkach też. Renatko dbaj o tego malucha dużo włożyłem serca i nieprzespanych nocy w jego wychowanie. Quote
madziasto4 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dobry wieczór :) Maluszek słucha na spacerkach? :) Quote
Reniagoj Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Zawsze w niedzielę jest obowiązkowy spacer z panią i panem i to jest dopiero pyszne bieganie między nimi no a druga świecka tradycja to pranie Rubisia, ale zobaczcie co mi dali na głowę, czy pełnej krwi męski osobik york może być w czymś takim. Quote
Reniagoj Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 waldek2 napisał(a):Witam, Rubiś rośnie widzę i jego włoski na uszkach też. Renatko dbaj o tego malucha dużo włożyłem serca i nieprzespanych nocy w jego wychowanie. Miły Waldku, toż ja nic innego nie robię tylko dbam o tego piesia (aż dziwne że jeszcze z pracy mnie nie wywalili, bo nawet tam myślami jestem z pieskiem) a uszka ma zarośnięte, bo maszynka, com ją specjalnie kupiła na wystawie w Katowicach, wydaje odgłosy traktora, tak że Rubiś warczy na nią ale zbliżyć się jej nie pozwoli. Powiem Ci w sekrecie że Rubisie to mają że nocy nie pozwalają przespać, no może nac tak, ale nie całkiem do rana. Ale nie będę taka w podzięce za Twoje nieprzespane noce proszę dziś zrobione na mojej rabatce przed domem , to jest kwiatek z miniaturowego rododendronu. Pozdrawiam Quote
Reniagoj Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobry wieczór :) Maluszek słucha na spacerkach? :) Cześć Madziu, no słucha średnio na jeżyka, wczoraj za ptaszkami poleciał w pola i wrzeszczałam do zdarcia gardła, a on nic. Dobrze że te ptaszki kołowały nad jednym poletkiem, a w ogóle były ekstra bo samiczka wydawała odgłosy by małe ptaszki wiedziały gdzie latać, stałam i patrzyłam i Rubiś też, aż się za nimi puścił, całe szczęście że w końcu wrócił, bo w zasadzie się pilnuje, no ale cóż to łowczy mężczyzna i cóż takiemu zrobisz? Dla ciebie też rabatkowego kwiatka proszę Quote
waldek2 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Reniu, jestem pod wielkim wrażeniem. Maluch wygląda bosko. Tylko tak dalej, a zrobisz z niego championa. Pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Reniagoj napisał(a):Cześć Madziu, no słucha średnio na jeżyka, wczoraj za ptaszkami poleciał w pola i wrzeszczałam do zdarcia gardła, a on nic. Dobrze że te ptaszki kołowały nad jednym poletkiem, a w ogóle były ekstra bo samiczka wydawała odgłosy by małe ptaszki wiedziały gdzie latać, stałam i patrzyłam i Rubiś też, aż się za nimi puścił, całe szczęście że w końcu wrócił, bo w zasadzie się pilnuje, no ale cóż to łowczy mężczyzna i cóż takiemu zrobisz? Ganianie za ptakami uważał pewnie za przednią zabawę :lol: Życzymy udanych spacerków w majowy weekend! :) Pozdrawiamy serdecznie ;) Quote
Reniagoj Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='waldek2']Witam, Rubiś rośnie widzę i jego włoski na uszkach też. W sprawach Rubisia hodowca yorkowy Waldemar jest moim autorytetem, toteż z okazji jego imienin postanowiłam mu zrobić prezent w postaci zadbania o uszy Rubisia i oto efekt: czy prezent się podoba? Quote
waldek2 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Witam serdecznie, Cieszy mnie ze Rubiś pięknie wygląda. Tak trzymaj. A co do imienin to pomyłka - nie obchodze ich 5 maja ale dzięki za życzenia. Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Aaaa juz sie zakochalam w tym maluszku :loveu: :loveu: :loveu: PIEKNY PIEKNY PIEKNY !!!!!! Bede tu wpadac obowiaskowo :) Ja marze o yuoku zbieram na niego kaske :evil_lol: :evil_lol: Zapraszmy do siebie .... :) Mizianko :loveu: :loveu: Quote
chemicalo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 I jeszcze ja chcę odwiedziać galerię braciszka! Cuuuuudne maleństwo!:loveu: Quote
Reniagoj Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Bblue']I jeszcze ja chcę odwiedziać galerię braciszka! Cuuuuudne maleństwo!:loveu: dla pańci braciszka Rubisia by nigdy nie straciła tego entuzjazmu Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Reniagoj'] Ale przystojniacha:loveu: Uszka to twoje dzieło? Ale sie yorkowo zrobiło na forum:multi: Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ale przystojniacha:loveu: Uszka to twoje dzieło? Ale sie yorkowo zrobiło na forum:multi: :lol: :lol: :lol: :lol: i całe szczescie ze tak Yorkowo :D Mafia Yorkowa :loveu: Quote
haska_12 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Yorczowa galeryjka :loveu: Super :) To zdjęcie mi sie bardzo podoba :loveu: Quote
Recommended Posts