hun Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej! Wejherstaff-obiecałaś foty Jest już dobrze popołudu,a tu N I C :mad: Quote
wejherstaff Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='hun']Hej! Wejherstaff-obiecałaś foty Jest już dobrze popołudu,a tu N I C :mad: Obiecałam, obiecałam ale dziś taki poiękny dzionek że dopiero do domku wróciłam. Już wstawiam :p Cantini i Linda Koira i Zośka bez głowy Cantini Zośka Linda Antoś i nasza Bójeczka :loveu: i śnieżynka Bessi :loveu: cdn. Quote
wejherstaff Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Taki tłok panował przy naszym ringu (yory, yory, yory .....:shake:) Bójka w biegu ;) I zagadka :lol: Co to za rasa - bardzo podobał nam się ten psiak :p Quote
blaira Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Fajne fotki.... Co do zagadki...nie trudna dla mnie ta zagadka bo rasa ta, a moze to i nawet ten sam pies wpadl mi w oko w NDMie....odp brzmi : Pies faraona :evil_lol: Quote
fidekangela Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gratuluje wszystkim:)! Tłok był straszny..psy zestresowanie...poprostu tragicznie. Na dodatek ludzie tarasowali wejście na ring i trzeba było się przeciskać.. zero przestrzeni...:roll: Bardzo żałuje ,że przypadła nam hala. Con do Antosia...no cóz..zestresował się chłopak ale podobał się sędzinie.:) No i cieszy mnie to CWC :) Jeszcze pokażemy klase z Antkiem :diabloti: Wkońcu jak to ktoś powiedział... chce widzieć tylko złote medale swojego rudego i tylko te będzie zbierać.:evil_lol: Co do zagadki to nie trudna(Pies Faraona). To "Dima" piesek mojej znajomej :) i jak dobrze pójdzie mój przyszły psiak na handling. Naprawdę jest pięknym przedstawicielem swojej rasy.. i to widać..wczoraj 2 miejsce na BIS Juniorów :) Brawo! Quote
wejherstaff Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 blaira napisał(a):Fajne fotki.... Co do zagadki...nie trudna dla mnie ta zagadka bo rasa ta, a moze to i nawet ten sam pies wpadl mi w oko w NDMie....odp brzmi : Pies faraona :evil_lol: Blaira bravo :multi: To fakt, psiak wpada w oko i nam też bardzo się spodobał :loveu: Quote
Sebastian Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 WejcherStaff fajne fotki!!!dzięki!!! ale w twoim obiektywie, Bójeczka na tych fotkach wypadła najkorzystniej;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...ma się rozumieć hihi!!! W moim aparacie oczywiście najlepiej wychodzi Zośka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wejherstaff Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Giovani dawaj swoje foty :mad: Ps. i mała poprawka - nie "Wejcher" tylko wejherstaff. Quote
Sebastian Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='wejherstaff']Giovani dawaj swoje foty :mad: Ps. i mała poprawka - nie "Wejcher" tylko wejherstaff. Fotki... toć moje były, były!!!:lol: :lol: :lol: ps.sorki nie będę pisał skrótami:eviltong: ...ale do mnie jak będzie Gio, to się nie pogniewam;) Quote
strumyk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Giovani napisał(a):...ale do mnie jak będzie Gio, to się nie pogniewam;) oj Kaszub, Kaszub .... :) Quote
Sebastian Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 strumyk napisał(a):oj Kaszub, Kaszub .... :) ...tak lubię najbardziej!!! wrodzony lokalny patriotyzm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
strumyk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Giovani napisał(a):...tak lubię najbardziej!!! wrodzony lokalny patriotyzm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wlasnie, to cos na temat Wejherowa powinno byc Ci znane :evil_lol::evil_lol: i przez jakie H sie pisze Quote
Sebastian Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 strumyk napisał(a):no wlasnie, to cos na temat Wejherowa powinno byc Ci znane :evil_lol::evil_lol: Oooo, jak najbardziej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
staff-ka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Bardzo ładnie prezentowały się Wasze Stafficzyska :multi: .. duze Brava.. A moc GRATULACJI dla Kasi ,Darii i Bójeczki ..bardzo fajnie Wam poszło dziewczyny :multi::multi: .. Ciepłe pozdrowienia .. Matka S-K ;) Quote
Recommended Posts