Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinia098 napisał(a):
Abrakadabra- czy masz jeszcze kontakt z Panem ?

Kinia, masz może gdzieś zapisany nr tego Pana? Ja oczywiście zgubiłam, a po przeistalowaniu komputera raczej nie znajdę maila z dokłądnym adresem...
Kojarzy mi się Błogosław nr 7 - byłam tam tydzień temu, wracając z delegacji, ale nie mam pojęcia czy to ten właśnie dom. Niestety nikogo nie było.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Takiej ilości psów raczej sie nie da ukryc i przypuszczam iz sasiedzi wiedza najlepiej co w której chałupie piszczy.
Może popytac ludzi z tej miejscowości kto ma tyle psów?

Kasia - nie popytałam- mój błąd, ale jak się okazuje dobrze zapamiętałam adres i obejrzałam z zewnątrz dom, który powinnam obejrzeć (pamięć mnie nie zawiadłą).
Domj jak dom. Wysoki, dwupiętrowy, zadbany i okolony bardzo szczelnym, wysokim płotem. Szczelnym... bardzo szczelnym ... robi wrażenie - nie powiem,

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

czy ktos ma kontakt z tym panem-dowiedzialam sie o mozliwosci podzielenia sie nadmiarem miesa jednej z fundacji z augustowem - to niedaleko od grojca wiec chcialabym nawiazac kontakt celem pomocy w ranspocie za karme