Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula98']A o Coli nikt nie wspomina :-( W górę Cola i Dreduś :)[/QUOTE]

Wiesz, to jest wątek zrobiony głownie dla Dredusia :) On jest moim podopiecznym i to mu więcej czasu poświęcam, ale Colą też wszyscy się interesujemy tylko że ty jesteś jej "mamą" i lepiej ją znasz niż ja :) Ale jak będziesz miała jakieś wieści o Coli lub jej zdjęcia to wstawiaj ;) W górę Colunia i Dreduś :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Pragnę poinformować, że Dreduś został przestawiony do Tosi. Cola została sama z tego względu, że jest w dosyć zaawansowanej ciąży i lepiej, żeby Dredusia nie było z Colą, gdy ta urodzi :) Próbowałam znaleźć jakiekolwiek zdjęcie Tosi z sesji, ale nie udało mi się :( Z nią wcześniej stał Hektor. Dreduś, gdy wyszedł z nią na spacerek, zachowywał się, tak jak powinien, powąchał, przywitał się z nią i poszedł dalej na spacer. Gdy weszli razem do kojca, przez dłuższy czas jeszcze się obwąchiwali, sądzę, że się zakolegowali. Tosia trochę się boi, chciałam jej dać smakołyka, ale Dreduś ją wyprzedził i połknął ciasteczko niemalże z całą moją ręką.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W górę kochany :) Paula98 może warto byłoby zrobić ten wątek także dla Coli ? Wiem, że stoją oddzielnie i chyba nie są ze sobą spokrewnieni, ale wcześniej byli we wspólnym kojcu, poza tym u Coluni czasem wiele się dzieje, a chyba lepiej nie zakładać dla niej nowego wątku, bo i tak za wiele nowych wieści o niej nie ma, ale czasem, jeśli coś się się ciekawego u niej wydarzy, to warto byłoby o tym napisać, nie sądzisz ? Zawsze, to zwiększa szanse na adopcję :)