ola_jetz Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dreduś to średniej wielkości psiak. Przebywa w schronisku od 6 lutego. Jest przesympatycznym, chyba młodym psem lecz nieco płochliwym. Na spacerach chodzi ładnie jednak nie lubi wracać do schroniska, wyrywa się i piszczy. Przebywa w kojcu z koleżanką- Colą bardziej bojącą się od niego sunią. Zapewne kiedyś doznały nieprzyjemności ze strony człowieka. Proszę, udowodnij im, że nie wszyscy ludzie są bezduszni i źli, i adoptuj je, a na pewno odwdzięczą Ci się wiernością i miłością. Dreduś Cola Quote
Paulaabp Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Jestem pierwsza :) Cudny Dreduś :) A Cole musimy w końcu wyciągnąc z tego kojca! Quote
kinga_kinga7 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 i ja jestem u Dredusia :loveu: miałam okazję go poznać ;) Quote
ola_jetz Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Do góry mój Dredusiu i Colo też :loveu: Quote
ola_jetz Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Witaj Dredusiu :lol: Wczoraj nie byłam w schronisku, ale postaram się we wtorek przyjechać. Quote
ola_jetz Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Tak se myślę czy pokazać Wam zdjęcia z dzisiaj, gdyż nie wyszły ładnie, bo Dredusiowi nie chciało się pozować, a i mi nie za bardzo to wszystko wychodziło, ale jednak może dzięki tym zdjęciom ktoś pokocha go tak, że będzie chciał zabrać go do siebie :razz: Wiem, łudzę się, ale skoro te zdjęcia nawet, jeśli nie pomogą, to chociaż nie zaszkodzą w znalezieniu domku, to czemu niby mam ich tutaj nie wstawiać ... Quote
ola_jetz Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 W górę Dredusiu :* W niedzielę ciąg dalszy oswajania :razz: Quote
Recommended Posts