Jump to content
Dogomania

Latoja - sunia ast sponiewierana przez życie..., błagamy o pomoc dla niej

Recommended Posts

Posted

https://www.facebook.com/events/232948616849735/

wydarzenie na FB

[h=5]po konsultacji wspólnej kilku lekarzy weterynarii podjęto decyzje o przeprowadzeniu gruntownego zabiegu na naszej nowej podopiecznej. Operacja była bardzo rozległa i trwała ponad dwie godziny, a suczka była operowana na dwóch polach operacyjnych na raz. Problemem był fakt, ze pokaleczone sutki były z drugiej strony niż przepuklina. Okazało się, że pod gruczołem mlekowym w przepuklinie były jelita, mocno przyrośnięte i "ciągnące" za sobą inne narządy jamy brzusznej. Operacja trwała ponad dwie godziny. Suczka jest mocno "pocięta",a le nie było innego wyjścia. Usunięto okaleczone gruczoły mlekowe, usunięto przepuklinę odprowadzając narządy jamy brzusznej na miejsce, wykonano sterylizacje i usunięto gruczoły mlekowe nad przepukliną.
Mimo, że nie dysponjemy środkami finansowymi na tego psiaka, zdecydowaliśmy się na operację. Koszt jej z pewnością wbije nas w ziemię, dlatego prosimy, pomóżcie nam spłacić operacje Tojki. Ona jest tego warta Będziemy wdzięczni za każdą, nawet najdrobniejszą wpłatę na nasze konto:
FUNDACJA SOS - AMSTAFFY
Alior Bank: 75 2490 0005 0000 4530 6223 9558
z dopiskiem: darowizna dla Latoya[/h]

link do foty po operacji
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540760_354585941313519_1941788079_n.jpg

Posted

na pewno operacja okaże się kosztowna niestety .... ale jej brzuszek strasznie wygląda - i to przez "właścicieli" a nie była ona przypadkiem rozpłodówką? tak przynajmniej wyglądają jej dydki...

Posted

[quote name='darunia-puma']na pewno operacja okaże się kosztowna niestety .... ale jej brzuszek strasznie wygląda - i to przez "właścicieli" a nie była ona przypadkiem rozpłodówką? tak przynajmniej wyglądają jej dydki...[/QUOTE]

ano wyglada że była :(

Posted

debili w naszym kraju nie brakuje wczoraj sąsiad z którym mamy konflikt strzelał w nasze okna z wiatrówki którą kretyn przerobił był pijany a w oknie siedział mój ast dzięki bogu nie trafił ale na policję i tak zadzwoniłam i przyjechali koszmar mieszkać w kamienicy 4-ro rodzinnej z psychopatą

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Pisałam jakiś czas temu z Agnieszką z Amstaffów i Latojka już bezpieczna w nowym domku. Dostałam MMS ze zdjęciami - rewelacja :) Udało się sunieczce

Posted

Zmieniłam telefon i wszystkie sms i mms poszły w cholerę. Jak będę się kontaktować z Agnieszką to poproszę jeszcze raz o zdjęciucha:)

• 4 months later...
Posted

msk napisał(a):
Pisałam jakiś czas temu z Agnieszką z Amstaffów i Latojka już bezpieczna w nowym domku. Dostałam MMS ze zdjęciami - rewelacja :) Udało się sunieczce

wspaniale:) jak dasz rade wstaw tez chetnie zobaczymy ! :)